o čem mluvíš?Anděl píše:Zato tobě šel zase modrej. Asi diesel.SPEEDY píše:Ivane, v sobotu jsem Tě potkal dole na Kounicové u bývalé knihovny a šel Ti z výfuku docela vošklivej černej kouř.. Co to??
(Asi) nejvýkonnější Nexie na světě
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: (Asi) nejvýkonnější Nexie na světě
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nebyl černej, ale bílej - může za to turbo, za trest půjde na repasiSPEEDY píše:Ivane, v sobotu jsem Tě potkal dole na Kounicové u bývalé knihovny a šel Ti z výfuku docela vošklivej černej kouř.. Co to??
už před tím tam měl 2.0 aten je stejnej...elviiis píše:HANYSx píše:gratulace veliká, to asi s tou nexií bude slušně hejbat jak velkej vojeb byl s novejma úchytama?
Každopádně mazec... Dobrá práce...
jj, ale myslel sem, že vyladěněj origo... a teď je tam z opla tak sem předpokládal, že uchyty budou uplně jinak...
Já ho teda viděl tmavej, no, ale to je fuk. Hlavně že víš, o co jdeIvan píše:Ahoj, nebyl černej, ale bílej - může za to turbo, za trest půjde na repasiSPEEDY píše:Ivane, v sobotu jsem Tě potkal dole na Kounicové u bývalé knihovny a šel Ti z výfuku docela vošklivej černej kouř.. Co to??
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tmavej byl možná od kol Ty Toyo R888 půjdou hodně rychle do prdele s takovým výkonemSPEEDY píše:Já ho teda viděl tmavej, no, ale to je fuk. Hlavně že víš, o co jdeIvan píše:Ahoj, nebyl černej, ale bílej - může za to turbo, za trest půjde na repasiSPEEDY píše:Ivane, v sobotu jsem Tě potkal dole na Kounicové u bývalé knihovny a šel Ti z výfuku docela vošklivej černej kouř.. Co to??
Tak asi joIvan píše:Tmavej byl možná od kol Ty Toyo R888 půjdou hodně rychle do prdele s takovým výkonemSPEEDY píše:Já ho teda viděl tmavej, no, ale to je fuk. Hlavně že víš, o co jdeIvan píše: Ahoj, nebyl černej, ale bílej - může za to turbo, za trest půjde na repasi
a kolik to teda zvládne na 100kmIvan píše:Děkuju. Zatím mám natočené pouze zrychlení 0-100 km/h, ale je to hrozně nekvalitní. Časem určitě něco vytvořím, ale "časem" u mě znamená mnohdy hóóódně dlouhou dobu, takže spíš in natura na nějakém tom sprintuMarek píše:Gratulace máš můj obdiv Nebylo by nějaké ochutnávkové video???
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Za méně než 6 sekund.blázen píše:a kolik to teda zvládne na 100kmIvan píše:Děkuju. Zatím mám natočené pouze zrychlení 0-100 km/h, ale je to hrozně nekvalitní. Časem určitě něco vytvořím, ale "časem" u mě znamená mnohdy hóóódně dlouhou dobu, takže spíš in natura na nějakém tom sprintuMarek píše:Gratulace máš můj obdiv Nebylo by nějaké ochutnávkové video???
musí bejt jebačka udržet tu kundu v nehrabajícím stavu by to chtělo hnanou prdel... kolik to váží? No rover 220T má taky 2.0turbo na předku a dokáže se s tím schopně rozjet ale má tuším samosvor to by mněl vědět zemi...Ivan píše:Za méně než 6 sekund.blázen píše:a kolik to teda zvládne na 100kmIvan píše: Děkuju. Zatím mám natočené pouze zrychlení 0-100 km/h, ale je to hrozně nekvalitní. Časem určitě něco vytvořím, ale "časem" u mě znamená mnohdy hóóódně dlouhou dobu, takže spíš in natura na nějakém tom sprintu
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
skoda, ja bych radeji s timto vykonem videl atmosferu na sprintech ted bude trosku jina konkurence s tim turbem
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
no to se mi taky nezdá,když zemi to ujel pd 6s jen na slickach a ještě tak tak..Ivan píše:Za méně než 6 sekund.blázen píše:a kolik to teda zvládne na 100kmIvan píše: Děkuju. Zatím mám natočené pouze zrychlení 0-100 km/h, ale je to hrozně nekvalitní. Časem určitě něco vytvořím, ale "časem" u mě znamená mnohdy hóóódně dlouhou dobu, takže spíš in natura na nějakém tom sprintu
Taky si myslím že v těch sprintech to bude asi problém se dostat na bednu ale zase jen na požitek z jízdy a blbnutí to stačíremix píše:skoda, ja bych radeji s timto vykonem videl atmosferu na sprintech ted bude trosku jina konkurence s tim turbem
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj tušim, že to zemi nedávno psal, že je tam pdvozek z integryelviiis píše:musí bejt jebačka udržet tu kundu v nehrabajícím stavu by to chtělo hnanou prdel... kolik to váží? No rover 220T má taky 2.0turbo na předku a dokáže se s tím schopně rozjet ale má tuším samosvor to by mněl vědět zemi...Ivan píše:Za méně než 6 sekund.blázen píše: a kolik to teda zvládne na 100km
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, tak auto je hlavně na ježdění, nemůžete pořád řešit jen sprinty. Jako přibližovadlo a na nákupy to celkem jde. Já jinak jezdím trvale na těchto pneu, takže problém s udržením auta na silnici nemám Hmotnost je přesně 1000 kg, možná 990 kg.
Moooc super..... Holt Adam Opel uměl a umí.... Kéž by mi nějaký nepřizpůsobivý občan ukradl tu 1.3 z Kadetta a nasral mi tam taky nějaké to C20LET.....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš 1.5 16V, tak ten je prodaný a jestli myslíš c20xe, tak ten také.L.A.M.A. píše:Jak pa se dari puvodnimu motoru?
a na suchu? nemyslim rozjezdy ale zatacky.. me nekdo rikal ze to jsou hrozny zvejkacky, je to pravda? a co zivotnost?Ivan píše:Pokud vyjedeš se studenýma gumama a už je mokro, tak je nezahřeješ a to je blbý. Pokud ale začne pršet a kola jsou už předtím zahřátý, tak se to na mokru překvapivě chová jako průměrná guma.Tom_ píše:ivane a jak se na mokru chovaj tyhle gumy?diky
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na suchu jsem ještě lepší gumy neměl. Když se kola zahřejí, což je otázka chvilky, tak sedí jako přibité, v zatáčkách se dostávám za hranice fyzikálních zákonů. Na okresních cestách jsem za toho půl roku ještě nepotkal auto, které by bylo schopné držet krok. Životnost je tak plus mínus 5.000 km - záleží na stylu jízdy, na povrchu, teplotě apod. Je to mimořádně měkká směs - když jsou pneu zahřáté, tak se do gumy lepí kamínky (a vzorek mizí před očima).NeviM píše:a na suchu? nemyslim rozjezdy ale zatacky.. me nekdo rikal ze to jsou hrozny zvejkacky, je to pravda? a co zivotnost?Ivan píše:Pokud vyjedeš se studenýma gumama a už je mokro, tak je nezahřeješ a to je blbý. Pokud ale začne pršet a kola jsou už předtím zahřátý, tak se to na mokru překvapivě chová jako průměrná guma.Tom_ píše:ivane a jak se na mokru chovaj tyhle gumy?diky
aha, tak to asi mluvil o nejakejch jinejch toyech... to je docela husty jestli takhle fungujou.... a ta zivotnost... neni to preklep bych asi nezvlad kazdej mesic kupovat new gumyIvan píše:Na suchu jsem ještě lepší gumy neměl. Když se kola zahřejí, což je otázka chvilky, tak sedí jako přibité, v zatáčkách se dostávám za hranice fyzikálních zákonů. Na okresních cestách jsem za toho půl roku ještě nepotkal auto, které by bylo schopné držet krok. Životnost je tak plus mínus 5.000 km - záleží na stylu jízdy, na povrchu, teplotě apod. Je to mimořádně měkká směs - když jsou pneu zahřáté, tak se do gumy lepí kamínky (a vzorek mizí před očima).NeviM píše:a na suchu? nemyslim rozjezdy ale zatacky.. me nekdo rikal ze to jsou hrozny zvejkacky, je to pravda? a co zivotnost?Ivan píše: Pokud vyjedeš se studenýma gumama a už je mokro, tak je nezahřeješ a to je blbý. Pokud ale začne pršet a kola jsou už předtím zahřátý, tak se to na mokru překvapivě chová jako průměrná guma.
OT: jeste sem si ted tak vzpomnel, jak velkem muzu mit v podpisu obrazek, abys mi ho nesmazl?
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)