zrcadlová folie zespod kapoty
zrcadlová folie zespod kapoty
caw
Chtel bych místo odhlučnovací deky zespod kapoty nalepit zrcadlové folie.
Máte stím nekdo nejaké skušenosti?
Kde se to dá koupit?
Znacku kvuli teplu od motoru aby se hned neznicila?
Dělá se to i na urcité typy aut(kapot) nebo si to musím nařezat dle své kapoty?
dik
Chtel bych místo odhlučnovací deky zespod kapoty nalepit zrcadlové folie.
Máte stím nekdo nejaké skušenosti?
Kde se to dá koupit?
Znacku kvuli teplu od motoru aby se hned neznicila?
Dělá se to i na urcité typy aut(kapot) nebo si to musím nařezat dle své kapoty?
dik
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: zrcadlová folie zespod kapoty
zajimave tema... taky jsem uvazovala z kapoty sundat origo tesneni a dat si tam neco šoukchárového...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
zkousel jsem lepit klasickou zrcadlovou folii, ale jak pise Pinky, kazda nerovnost je hned videt.. Pokud mas zespoda kapotu krasne hladkou, pak by to asi slo touto folii udelat... Jinak co mas za auto?? Treba na VW se prodavaji primo uz nastrihany...
Jinak ta folie se da sehnat v reklamnich agenturach.. Ja ji koupil za 500kc, 3/4 mi ale zbyla, kdybyste ji nekdo chtel zkusit, tak ji za 200kc necham...
Jinak ta folie se da sehnat v reklamnich agenturach.. Ja ji koupil za 500kc, 3/4 mi ale zbyla, kdybyste ji nekdo chtel zkusit, tak ji za 200kc necham...
Ja mam bmw e36 a ta deka je fakt hnus pokud mas cistej motor(vylestený víko ventylu stříklej motor atp...
Auto je po celolaku a nechal sem vystříkat motorovej prostor,tak že se tam dá žrát proto tam nemužu dát tu hegeš odhlucnovací deku i když bych třeba koupil new.
Kapotu mam z vrchu i zespod krasne hladkou .
A nedávat tam nic se mi nechce.
Auto je po celolaku a nechal sem vystříkat motorovej prostor,tak že se tam dá žrát proto tam nemužu dát tu hegeš odhlucnovací deku i když bych třeba koupil new.
Kapotu mam z vrchu i zespod krasne hladkou .
A nedávat tam nic se mi nechce.
Kolik jsi dostal za 500CZK m2 ??DaNNy píše:zkousel jsem lepit klasickou zrcadlovou folii, ale jak pise Pinky, kazda nerovnost je hned videt.. Pokud mas zespoda kapotu krasne hladkou, pak by to asi slo touto folii udelat... Jinak co mas za auto?? Treba na VW se prodavaji primo uz nastrihany...
klidne bych si vzal za 200 kilca ale sem z Prahy,tak objetuju 500 a zajdu do té reklamky.
Co teplo od motoru nenicí to tu folii??? (krabacení,zmena barvy.....)
Byl jsem se mrknout v Bauhasu a zrcadlovou folii měli.
Opravdu jak zrcadlo a stala 329CZK 90x100cm.
Jeste mi nabídli pasku 4cm širokou z hliniku byla o dost silnejší než folie,
takže by na tom nemuseli byt vydět ty nerovnosti kapoty,
ale 4cm proužky jsou na nic, takže mam rozjednano 100x100cm hlinikovou tapetu.
Tak uvidime co seženu.
Opravdu jak zrcadlo a stala 329CZK 90x100cm.
Jeste mi nabídli pasku 4cm širokou z hliniku byla o dost silnejší než folie,
takže by na tom nemuseli byt vydět ty nerovnosti kapoty,
ale 4cm proužky jsou na nic, takže mam rozjednano 100x100cm hlinikovou tapetu.
Tak uvidime co seženu.
nebo dražší verze kubidesign dělá přímo zrcadla pod kapotu, což si myslim že občas se vyplatí si připlatit
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
zrcadlová folie ti časem zajde, mám taky ještě kousek doma a nesmíš to ničím utírat, umývat, prostě nic, jelikož ti to začne matnout a matnout a zrcadlo to vůbec připomínat nebude...
________
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
píčovinarenm píše:zrcadlová folie ti časem zajde, mám taky ještě kousek doma a nesmíš to ničím utírat, umývat, prostě nic, jelikož ti to začne matnout a matnout a zrcadlo to vůbec připomínat nebude...
mám to už tři roky a furt stejný
jediný, jak už někdo psal, tak jsou tam dost vidět ty nerovnosti
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
hele ted me napadla mozna blbost ale nevim co kdyz se vezme nakej tenekj velkej plech a jakoby s eto privari nebo nalepi na to kapotu a ten plech se vylesti ale nakej tenekj aby to nebylo moc tezky a aby to lepidlo nebo nak tak uneslo
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
žadný puček PUčko -polyuretanový tmelpetr18.vt píše:co to je puček?
muzes mi dat primo odkaz? Nemuzu to tam najit. Dikymcsow píše:nebo dražší verze kubidesign dělá přímo zrcadla pod kapotu, což si myslim že občas se vyplatí si připlatit
http://kubidesign.cz/czech/novinky.htm na leve strane uprostředMalllory píše:muzes mi dat primo odkaz? Nemuzu to tam najit. Dikymcsow píše:nebo dražší verze kubidesign dělá přímo zrcadla pod kapotu, což si myslim že občas se vyplatí si připlatit
Diky moc! Ja to hledala e-shopu....wsnw píše:http://kubidesign.cz/czech/novinky.htm na leve strane uprostředMalllory píše:muzes mi dat primo odkaz? Nemuzu to tam najit. Dikymcsow píše:nebo dražší verze kubidesign dělá přímo zrcadla pod kapotu, což si myslim že občas se vyplatí si připlatit
folii tam maš a chceš zrcadlo to je teda sakra rozdil a to jsem taky o tom uvažoval folii dat do SeataMalllory píše:ja ale nemam zajem o folii, tu tam mam a jsem s ni nespokojena. Chci zrcadla... píše:ale kdyz si ji muzes koupit a nastrihnout si to sam ne?
videl sem ji myslim ze na cernaku v globuse a nebyla tak draha