ZAJIZDENI MOTORU

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ZAJIZDENI MOTORU

Příspěvek od Mirek999 »

Chtel jsem se zeptat jaky mate nazory na zajizdeni?Nejak to dost studuju a chtel bych vedet jak se idealne zajede motor.Diky.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Bulda
V.I.P.

Re: ZAJIZDENI MOTORU

Příspěvek od Bulda »

zajizdeni bych nejak neresil to uz se nedela

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Kdyz si udelam GO tak ano nebo ne? :?

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

ja to delal na favu a od zacadku dostaval a papal 1L oil na 1000km a tetkon sem najel 5000km a uz vse v pohode ani kapku ja bych to zas az tak neresil

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Takze po GO vseho,jako klika,pisty vybrus tak hned coud? :shock:

Robik

Příspěvek od Robik »

Já měl dělanou nedávno na Civicovi komplet GO včetně rozvodů a náplní a prvních 1500km jsem točil maximálně 3500....a pak až se tomu postupně dával až do omezovače
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

na coupe- první GO .. prvních 200km jet šetrně s nohou na plynu, netočit přes 4000ot/min, pak postupně s každejma 100km přidávat 500ot/min ,

motor jel jak střelenej- na serii jel líp než některý coupe s tím samým motorem a pár úpravama..

no pak přišla přestavba na stávající setup.. no zajetí rpobíhalo takhel.. 250km volnou jízdo, moc nevytáčet, nadávat plnej plyn, v kopcích včas řadit... pak kudla.. :lol:

Matias

Příspěvek od Matias »

Jen mu nedávej čoud hned za studena, nebo ti umře. ALe to si víš.

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Super diky,ja ne ze byc zajizdel,ale zajima me kazdyho nazor,protoze,kazdej to resi jinak.

barry

Příspěvek od barry »

po GO nalít kapaliny nastartovat a nechat motor běžet hodinu...potom vyměnit olej a najet šetrně 1000km...potom ladit a pak jezdit...
ta první hodina...dost lidí jí zanedbává ale po výbrusu a výměně všech "střev" jsou v motoru "piliny" a ty by mohly poškodit kroužky tak jako se nám to stalo...zbytečně jsme potom v 5000km rozhazovali motor znova a měnili kroužky...
to je jen můj názor a jednoho motoráře co dělá motory asi 20 let...jeden z největších servisů na Karvinsku...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Nakolik vyjde nechat udelat GO motoru takoveho Japonce 1,8 obsah,kdyby bylo potreba skoro vse menit prebrousit a tak aby to byl skoro novej motor.Samozrejme kvalitni dily.

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Mirek999 píše:Nakolik vyjde nechat udelat GO motoru takoveho Japonce 1,8 obsah,kdyby bylo potreba skoro vse menit prebrousit a tak aby to byl skoro novej motor.Samozrejme kvalitni dily.
Nemám japonce, ale mám 1.8 a GO s novým polomotorem 35.000,- Kdybych generálkoval i můj blok, tak cca 40-45.000,- stačí? ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

SPEEDY píše:
Mirek999 píše:Nakolik vyjde nechat udelat GO motoru takoveho Japonce 1,8 obsah,kdyby bylo potreba skoro vse menit prebrousit a tak aby to byl skoro novej motor.Samozrejme kvalitni dily.
Nemám japonce, ale mám 1.8 a GO s novým polomotorem 35.000,- Kdybych generálkoval i můj blok, tak cca 40-45.000,- stačí? ;)
Co tam je vsechno nove?Diky.

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

ja kdyz sem poskladal ten dvoulitr tak sme ho nechali asi 15 minut bezet a tocili sme ho jen do 3500 kuli hydrostelum aby se sestelovaly a pak sme par kilaku jeli v klidu a pak sme mu davali.... protoze pokud to nevydrzi ten zahul tak je to udelany nahovno... nastesti zatim vsechno drzi :)

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Flinta píše:ja kdyz sem poskladal ten dvoulitr tak sme ho nechali asi 15 minut bezet a tocili sme ho jen do 3500 kuli hydrostelum aby se sestelovaly a pak sme par kilaku jeli v klidu a pak sme mu davali.... protoze pokud to nevydrzi ten zahul tak je to udelany nahovno... nastesti zatim vsechno drzi :)
Co ste vsechno na tom motoru delali?A kolik tak orientacne money. :D

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

Mirek999 píše:
Flinta píše:ja kdyz sem poskladal ten dvoulitr tak sme ho nechali asi 15 minut bezet a tocili sme ho jen do 3500 kuli hydrostelum aby se sestelovaly a pak sme par kilaku jeli v klidu a pak sme mu davali.... protoze pokud to nevydrzi ten zahul tak je to udelany nahovno... nastesti zatim vsechno drzi :)
Co ste vsechno na tom motoru delali?A kolik tak orientacne money. :D
no je tam ....novy saci ventily,komplet tesneni a pak naky ty upravy vykonu

a cena vseho co tam zatim je .....
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail ... ers_events

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Mirek999 píše:
SPEEDY píše:
Co tam je vsechno nove?Diky.
Klika, ojnice, písty, kroužky, čepy, ložiska, vačka, variátor, těsnění pod hlavu, rozvody, spojka, olej motor+převodovka, všechny filtry, svíčky..
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“