Vw Vento mezera mezi kufrem a karoserii co stim :(
Moderátor: Idaho
Vw Vento mezera mezi kufrem a karoserii co stim :(
Cau mam velikou ale fakt velikou mezeru mezi kufrem a karoskou, mam jeste jedno vyko co sem si koupil cekal jsem zmenu, je to lepsi ale ne o moc a i kdyz jsem to vseljak srovnaval atd...vysledek porad stejny, poradte co stim trosku to specha de do noviho laku....
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zkus vyštelovat zámky!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Re: Vw Vento mezera mezi kufrem a karoserii co stim :(
zkua tio posunout na pantech na sroubkach a pak zamek
jo to uz sem rikal 3x ze to neni uplne doladeny ale ta dira tam byla uz pred tim nez sem stim zacal hejbat TAKZE upozornuju SROUBY A PANTY TO nevyresi !!!Bulda píše:zkua tio posunout na pantech na sroubkach a pak zamek
Ja si ale nedelam tak docela prdel, ta skvira na jedne strane vypada rovnomerna a na druhe jde sejdrem. To by spis srovnalo posunuti blatniku a ten by mohl byt nakrivo jedine ze by se hnula kastle.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
tak to byla boracka
No je to krivi pac sem rikal ze sem stim uz manipuloval a nebyl sem schopnej to dat dohromady jak to bylo ale kdyz to srovnas tak to je na obou stranach pak dira jo dejme tomu ze je hnuta kastne strovnam zamky srovnam srouby a kdyz to nepomuze tak co stim dal ??? kdyz to srovnam fakt dpbre srovnam tak tam je na obou stranach rovnomerne asi 0,60cm tak co stim leda me napadlo tam navarit treba 0,3cm plechu na kazdou stranu a nejak to doladit nevim no, ale ono tam dost brutus takle tece tak tam neco dat a pak to vytesnit......jinak myslim ze pod tim kufrem je tam svar takze tam byl asi nove navarenej blatnik coz tim to asi bude.....
tim je to jasny mieto plechu to de dokytovat je to lepsi udela kazdy lakyra kitne strikne nebude ani moc drahy
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
počkej, ajko že tu hranu dokytuje???Bulda píše:tim je to jasny mieto plechu to de dokytovat je to lepsi udela kazdy lakyra kitne strikne nebude ani moc drahy
neblbni...Ať si raši koupí křídlo podobný jak je na PASSATECH B3... je protáhlý až k oknu a zakryje hoho dost a osobně se mi moc líbí.
VW PASSAT B5
Cestinu bych neresil, pak dokytovat to nevim je to kufr....to bych rek ze praskne ale nastesti kamos je lakyrnik jinak to kridlo chci jiny a pak by zo bylo stejne videt ne ?? ja nevim ja bych tam dal plech pres to bych to dolaminatoval a dokytoval tak bych to udelal ja ale nevim no aby to pak taky neprasklo
to bude asi nej.
Navařit kulatinu nebo něco takovýho na víko kufru, zabrousit, zakitovat... Ale bude to vidět, já bych to taky neřešil.
Super, tak to si mma nechat tyct do kufru jo neobo co ?? a navic to i vypada hrozne a kdyz tam dam nejaky tesneni tak by musel bejt aspon 3 cm tlusty.....
Hele nebo co celej kufr pokret plechem ?D o neco delsim a dokytovat ??
Mr.Deas píše:Hele nebo co celej kufr pokret plechem ?D o neco delsim a dokytovat ??
To je blbost... btw. jak by ti ten plech pomohl v tom, aby ti tam neteklo?
Stim ze tam pak pude tesneni takle tam nejde protoze je tam uz primo ta dira...kdyz by tam byl tak by tam slo potreboval bych to prave nejak prodlouzit.....Paik píše:Mr.Deas píše:Hele nebo co celej kufr pokret plechem ?D o neco delsim a dokytovat ??
To je blbost... btw. jak by ti ten plech pomohl v tom, aby ti tam neteklo?
tak uz vim co stim bylo neni to ouracka ale bylo to serrane tak to bylo memneni a jak sem zjistil tak blbe napasovany, kolik te to stalo ??VWG píše:vypadá to jako špatně spravená bouračka, nech na tom vyřádit klempíře, ať to srovnají, měl jsem to podobně u Toleda....popotáhli mě ten blatník na takové malé stolici a je to O.K.
no mě se ptali jestli to chcu spravit bez poškození laku a protože já jsem se nechystal lakovat, tak mě to stálo skoro dva litry, ale jináč by to stálo kolem litru a tobě lak poškodit můžou, když budeš stejně lakovat celý auto, takže to budeš mít levnější...Mr.Deas píše:tak uz vim co stim bylo neni to ouracka ale bylo to serrane tak to bylo memneni a jak sem zjistil tak blbe napasovany, kolik te to stalo ??VWG píše:vypadá to jako špatně spravená bouračka, nech na tom vyřádit klempíře, ať to srovnají, měl jsem to podobně u Toleda....popotáhli mě ten blatník na takové malé stolici a je to O.K.
a když by to tam nesedělo vůbec a jak říkáš tam teče, tak možná ten blatník odříznou flexou a navaří ho tam pořádně jak má být, to už záleží na úvaze toho klempíře co to bude dělat a jaký na to bude mít vybavení...
a budeš to mít aspoň pořádně spravený, než tam něco vařit atd.
Seat Toledo II. 1.9 TDI Signo
no jasny tak jako ono to pude jak rikas a za tu cenu to bude ok ale jestly bude na to vybaveni uvidime zejtra tam sjedu, a lak poskodit muze to neni problemVWG píše:no mě se ptali jestli to chcu spravit bez poškození laku a protože já jsem se nechystal lakovat, tak mě to stálo skoro dva litry, ale jináč by to stálo kolem litru a tobě lak poškodit můžou, když budeš stejně lakovat celý auto, takže to budeš mít levnější...Mr.Deas píše:tak uz vim co stim bylo neni to ouracka ale bylo to serrane tak to bylo memneni a jak sem zjistil tak blbe napasovany, kolik te to stalo ??VWG píše:vypadá to jako špatně spravená bouračka, nech na tom vyřádit klempíře, ať to srovnají, měl jsem to podobně u Toleda....popotáhli mě ten blatník na takové malé stolici a je to O.K.
a když by to tam nesedělo vůbec a jak říkáš tam teče, tak možná ten blatník odříznou flexou a navaří ho tam pořádně jak má být, to už záleží na úvaze toho klempíře co to bude dělat a jaký na to bude mít vybavení...
a budeš to mít aspoň pořádně spravený, než tam něco vařit atd.