No já jsem myslel zavařit celý, ale to je ot vkusu, jinak já mám taky Felinu, ale sériovku, jelikož mi stojí před panelákem. Tak do toho nejdu. Na těch klikách se mi nelíbila ta chromová krytka. Tak jakpak to vypadá s těma fotkama oholený?? Už něco máš??
Matias píše:No já jsem myslel zavařit celý, ale to je ot vkusu, jinak já mám taky Felinu, ale sériovku, jelikož mi stojí před panelákem. Tak do toho nejdu. Na těch klikách se mi nelíbila ta chromová krytka. Tak jakpak to vypadá s těma fotkama oholený?? Už něco máš??
nestiham sundal sem listy ... odpoledne prace takze zejtra vocistim a vymenim zadni svetla dam origo a v patek voholim samolepky
Bylo videt rozdil kdyzsi dal bixenony a oproti puvodnim ? Taky to chci . Jaka to je teplota svetla ?
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
Pokud plánuješ kitcar nárazník,tak by to chtělo závodní kola.Speedline nebo OZ jsou ověřený značky a v 16" by vypadli na Feldě super.Já měl 16-ky Speedline na Mazdě a největší spokojenost.Tvrdý,lehký,co víc si přát
dawe323 píše:Pokud plánuješ kitcar nárazník,tak by to chtělo závodní kola.Speedline nebo OZ jsou ověřený značky a v 16" by vypadli na Feldě super.Já měl 16-ky Speedline na Mazdě a největší spokojenost.Tvrdý,lehký,co víc si přát
Co víc si přát?Aby to auto taky trochu jelo 16ky jsou dle mě na feldu trochu moc
to je tak pro inspiraci... co se týká tvoji feldy, udělal bych všechno co tu bylo řečeno... nasadil origo světla, nějaky limcový kola, lišty dolů- do barvy....
světla z Golfa snad ani ne, a když už jo tak krystal 2barevný...
Celej kufr nezavařuj, nelibi se mi, je to potom moc prázdý, takhle bez lišty je to celekm pěkný, a na zadní kliky se taky vyprdni, pokud nechceš míti Show car na tuning cup
Mr_xx píše:
to je tak pro inspiraci... co se týká tvoji feldy, udělal bych všechno co tu bylo řečeno... nasadil origo světla, nějaky limcový kola, lišty dolů- do barvy....
Celej kufr nezavařuj, nelibi se mi, je to potom moc prázdý, takhle bez lišty je to celekm pěkný, a na zadní kliky se taky vyprdni, pokud nechceš míti Show car na tuning cup
Myslim ze ses moje inspirace neco takovyho sem myslel takze zacnu cistit bude cistici vykend
Naposledy upravil(a) Gooddeath dne 05 zář 2007 17:17, celkem upraveno 1 x.
Mr_xx píše:
dej me ICQ a myslim ze ses moje inspirace neco takovyho sem myslel takze zacnu cistit bude cistici vykend
ty ses z hradce? Nedame sraz?
a mas i ty zpetny skla co chci ale ty se nedelaj v elektrine ach jo
dawe323 píše:Pokud plánuješ kitcar nárazník,tak by to chtělo závodní kola.Speedline nebo OZ jsou ověřený značky a v 16" by vypadli na Feldě super.Já měl 16-ky Speedline na Mazdě a největší spokojenost.Tvrdý,lehký,co víc si přát
Co víc si přát?Aby to auto taky trochu jelo 16ky jsou dle mě na feldu trochu moc
Kdyby sehnal soutěžní ráfky z hořčíku,ty maj nižší hmotnost oproti klasickým liťákum,tak by to nemuselo být tak hrozný.Každopádně je to na majiteli,já jen napsal,že k závodnímu nárazníku by se hodili závodní kola.
pokud chces zadni svetla jiny, tak dej z Golfu 3 nejaky pekny Redcrystaly, vsechny nalepky pryc, chrom kliky taky, kup si uz rovnou hotovy ciry predni skla (stoji do litru tusim) a k tomu i ty ciry blinkry, limcovy kola lesteny, kufr mas pekne vyvarenej, uz bych ho dal nevaril! Jinak do zadu bych dal kotouce a rovnou nejake drazkovane Zimmermany (na Feldu jsou skoro zadarmo nebo Powerdisc Ate) pak budes mit auto pekne decentni a cisty od picovin
davat svetla z golfa je imho blbost, silene moc prace a stejne to na to auto nebude sedet, origo svetla jsou nej
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
DOEMIXXX píše:pokud chces zadni svetla jiny, tak dej z Golfu 3 nejaky pekny Redcrystaly, vsechny nalepky pryc, chrom kliky taky, kup si uz rovnou hotovy ciry predni skla (stoji do litru tusim) a k tomu i ty ciry blinkry, limcovy kola lesteny, kufr mas pekne vyvarenej, uz bych ho dal nevaril! Jinak do zadu bych dal kotouce a rovnou nejake drazkovane Zimmermany (na Feldu jsou skoro zadarmo nebo Powerdisc Ate) pak budes mit auto pekne decentni a cisty od picovin
v patek budu mit cocku ale de o to ze nevim kdo by me vylestil sklo ... asi koupim plast
DOEMIXXX píše:pokud chces zadni svetla jiny, tak dej z Golfu 3 nejaky pekny Redcrystaly, vsechny nalepky pryc, chrom kliky taky, kup si uz rovnou hotovy ciry predni skla (stoji do litru tusim) a k tomu i ty ciry blinkry, limcovy kola lesteny, kufr mas pekne vyvarenej, uz bych ho dal nevaril! Jinak do zadu bych dal kotouce a rovnou nejake drazkovane Zimmermany (na Feldu jsou skoro zadarmo nebo Powerdisc Ate) pak budes mit auto pekne decentni a cisty od picovin
v patek budu mit cocku ale de o to ze nevim kdo by me vylestil sklo ... asi koupim plast
jedine Xenonman, kdyz si u nej nechas znovu udelat Xenony ci Bi-Xenony
jedine Xenonman, kdyz si u nej nechas znovu udelat Xenony ci Bi-Xenony
uz sem s nim vcera mluvil a dopadlo to tak ze sem v 11 vecer objednal plastovy doufam ze to bude dobry
Kdyby sehnal soutěžní ráfky z hořčíku,ty maj nižší hmotnost oproti klasickým liťákum,tak by to nemuselo být tak hrozný.Každopádně je to na majiteli,já jen napsal,že k závodnímu nárazníku by se hodili závodní kola.
asi myslel, ze jenom styling a zadnej tuning, ono co se taky da delat s tim motorem co je ve felde
Chaindler píše:asi myslel, ze jenom styling a zadnej tuning, ono co se taky da delat s tim motorem co je ve felde
Ledacos Druhá věc je že to nemá smysl-poměr investice/získanej výkon je hoodně nepříznivej
tak tak, za hoooooodne penez se ziska mensi vykon navic a spotreba a zivotnost pujdou do pryc
Chaindler píše:asi myslel, ze jenom styling a zadnej tuning, ono co se taky da delat s tim motorem co je ve felde
Ledacos Druhá věc je že to nemá smysl-poměr investice/získanej výkon je hoodně nepříznivej
tak tak, za hoooooodne penez se ziska mensi vykon navic a spotreba a zivotnost pujdou do pryc
Jj. Sám jsem měl kdysi v plánu dát laděný svody, vačku, čip od sportmotoru a já nevím co všechno, ale ruka osudu zasáhla a já to cestou do Sportmotoru zboural No a pak mi došlo že to nemá smysl