To mě nenapadlo. Bylo vidět, že ten na motorce nejel nebezpečně. Kdyby ano, tak jim dávno ujel.NC píše:Hlavne to mohl byt zkurvysyn na kradenem stroji, ale i tak dobre vedel proc nezastavuje.
btw sirena a majaky znamenaji ze mas uhnout z cesty nikoliv zastavit a hned predkladat doklady, takze kdo na to ma, klidne se muze klidit z cesty tim ze vezme za plyn
policejní honička-Praha :D
Moderátor: Jardafox
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Lukáš 325e
Noo, cela vec ma jeste maly hacek - svestky muzou blikat i napisem STOP - pak uz to neukecasAnděl píše:To mě nenapadlo. Bylo vidět, že ten na motorce nejel nebezpečně. Kdyby ano, tak jim dávno ujel.NC píše:Hlavne to mohl byt zkurvysyn na kradenem stroji, ale i tak dobre vedel proc nezastavuje.
btw sirena a majaky znamenaji ze mas uhnout z cesty nikoliv zastavit a hned predkladat doklady, takze kdo na to ma, klidne se muze klidit z cesty tim ze vezme za plyn
Tak nejak - kdyz uz se rozhodnu ujet tak poradne. Na druhou stranu neni to tak jednoduche, zkusil sis to nekdy ? Ja jo, ze zvedavosti. Musim rict ze ale v ten moment rozehravas hodne vysokou hru s vlastnim zivotem. Proto uz to nikdy neudelam pokud nebude extra zavazny duvod. Jsem slusny clovek tak se neni ceho bat ...Lukáš 325e píše:Hlavně motorkář je jelito že se nechá chitit mě by nedojely
- Lukáš 325e
Já jsem jim jednou ujel ale to mě svině honily a neměly zaplej maják chtěly mě vyprovokovat já jsem se jen tak projížděl a najednou sem si jich všim tak sem si řek že je zkusim jestly mě pronásledujou tak sem jel kudlu a oni furt za mnou a bez majáků a zmizel sem jim v sídlišti
STOP DREAMING START DRIFTING!!!
- F.l.a.n.e.l.
[quote="Hugo Boss"][/quote]
kdyby vzali policajti děcko, byl by to další problém, nebýt zmrda tak by na ten chodník vůbec nejeli. A není to proti motorkářům ale obecně proti řidičům. Když někdo začne ujíždět, tak prostě musí počítat se vším. A to co tu vypouštím je ústava
kdyby vzali policajti děcko, byl by to další problém, nebýt zmrda tak by na ten chodník vůbec nejeli. A není to proti motorkářům ale obecně proti řidičům. Když někdo začne ujíždět, tak prostě musí počítat se vším. A to co tu vypouštím je ústava
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
ja nevim, ale kdyby na chodniku bylo dite, tak by tam nevjeli, nejeli zadny dlouhy kus po chodniku a byt tam kocarek, byl by jasne videtF.l.a.n.e.l. píše:kdyby vzali policajti děcko, byl by to další problém, nebýt zmrda tak by na ten chodník vůbec nejeli. A není to proti motorkářům ale obecně proti řidičům. Když někdo začne ujíždět, tak prostě musí počítat se vším. A to co tu vypouštím je ústavaHugo Boss píše:
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
A na co se taková motorka kupuje?že by na ujíždění policajtům? pouč nás prosimtě Já totiž nejsem švestka a ani tak nejsem z tvýho příspěvku moudrej Znám x-motorkářů co maj silný stroje a ve městě jedou dle předpisů, tak kdepak je chyba no?Bery píše:Tak se mi zdá že většina z vás co tu píšete jsou švestky,taková motorka se nekupuje na projíždění padesátkou po městě.
Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: policejní honička-Praha :D
Neřekl bych že jim ujíždel,nevypadalo to že by nějak letěl. Sice tohle CBRo není žádnej dravec,ale kdyby za ni trošku víz zatáh,tak ty oktávce ujede jak nic.. Ale možná to nebyl žádnej velkej střelec. Ty policajti nepočítali s tím,že pojede doprava,pak by se nesrazili.
Flanel: Jsi zmrd a neptej se proč (protoe já se pak zeptám proč jsou VŠICHNI motorkáři tak otitulovaný od tebe..)
Flanel: Jsi zmrd a neptej se proč (protoe já se pak zeptám proč jsou VŠICHNI motorkáři tak otitulovaný od tebe..)
QUATTRO 309 kW
- F.l.a.n.e.l.
luke bean
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Nechtěl jsem to komentovat, ale Flanel má pravdu Pokud si tady nějakej ješitnej motorkář myslí, že je pán silnic a že mu všichni musí uhnout, tak je to ZMRD. Takže milý luke.bean, jestli sdílíš ten názor, že pán se jenom projížděl, tak si to pust ještě jednou a potom znova. Je to normální kretén a měli ho zmrzačit a vystavit pro výstrahu dalším kreténům. Sám jsem býval motorkář a nic proti nim nemám, jenže je motorkář a motorkář. A co se týče nějakýho tahání za plyn, tak v městskejch uličkách by neujel ani Felicii a to se s Tebou klidně vsadim. Sám jsem takhle sestřelil frajera na 750 GSXR bez značky (později zjištěno, že ukradené v Rakousku) Jo, jsem švestka, byť již pár let dopravu nedělám, a proto těm klukům nezávidím, protože toho ZMRDA z toho dobrej právník vyseká.
A páni moderátoři, co si tady tak pochlebujete (není to porvé ), ti policajti nepřehnali vůbec nic. Hlavně ho nechtěli sejmout, jen se chtěli vyhnout stojícím autům, protože českýho řidiče nikdo nenaučí, že když za ním houká maják, tak může opatrně vjet do křižovatky na červenou a umožnit tak "majákům" projetí. Ty kluci z PMJ jsou profící, tohle vědí, a proto to vzali na chodník. Naopak předpokládali, že ten DEBIL bude chtít dál ujíždět.
Tak, a teď se do mě puste
A páni moderátoři, co si tady tak pochlebujete (není to porvé ), ti policajti nepřehnali vůbec nic. Hlavně ho nechtěli sejmout, jen se chtěli vyhnout stojícím autům, protože českýho řidiče nikdo nenaučí, že když za ním houká maják, tak může opatrně vjet do křižovatky na červenou a umožnit tak "majákům" projetí. Ty kluci z PMJ jsou profící, tohle vědí, a proto to vzali na chodník. Naopak předpokládali, že ten DEBIL bude chtít dál ujíždět.
Tak, a teď se do mě puste
Na motorce jsem nikdy nejel, ale je problém s takovou motorkou vjet na chodník i při pomalý rychlosti? na budějárně by se jim dalo ujet jako prd, stačilo prostě sjet někam kam se vejde motorka a ne auto. Ale taky mi nepřišlo že by se jim nějak snažil extra ujet, nejel moc rychle i když úmysl toho ujetí tam jistě byl. Motorkáře neodsuzuju, ale v lásce je rozhodně nemam (pouštim ale každýho nejsem prase) a nemyslim si že tohohle by chytli nějak hrozně, prostě jel na červenou a podle mě do toho auta spíš naboural on než oni do motorky.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
1) to byla projížďka
2) sám přiznávám být policajtem tak to vokotlim hlava nehlava, chodník nechodník...
Lidi kde žijete? Copak je chodník nějaký majestátný místo? Zastávám názor že pokud to de, tak se jede a co nejrychleji. Ten pán policajt se ještě držel, já bych to vzal po chodníku rovnou. A děcka neděcka, slečny neslečny, viděl že tam nikdo není tak to tam šupnul. Mrdají mě tyhle nzory, pane bože on vjel na chodník co se všechno mohlo stát sodoma komora.... Ty vole to bych ti jednu lištil za takovýáhle keci.
2) sám přiznávám být policajtem tak to vokotlim hlava nehlava, chodník nechodník...
Lidi kde žijete? Copak je chodník nějaký majestátný místo? Zastávám názor že pokud to de, tak se jede a co nejrychleji. Ten pán policajt se ještě držel, já bych to vzal po chodníku rovnou. A děcka neděcka, slečny neslečny, viděl že tam nikdo není tak to tam šupnul. Mrdají mě tyhle nzory, pane bože on vjel na chodník co se všechno mohlo stát sodoma komora.... Ty vole to bych ti jednu lištil za takovýáhle keci.
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
NC píše:Hm, tak ja do te sazky jdu. Ponevadz me se to tehdy podarilo s motkou s polovicnim vykonem (50k, 60 Nm, 160kg - motard)Tomas is píše:v městskejch uličkách by neujel ani Felicii a to se s Tebou klidně vsadim.
Mluvil jsem o silnici, ne o honičkách po chodníku a v parku. Pokud ujíždíš hlídce jen z hecu, či snad aby se vyhnul postihu, tak pak pro Tebe platí můj první odstavec a přeber si to jak chceš Mimochodem pár let jsem jezdil motokros, takže když ne autem, tak Tě sundám na motorce
- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
skoro jak simirove
1. OMFG tak mi ukaz kde ja neco pisu o chodnicich nebo parku !!!Tomas is píše:NC píše:Hm, tak ja do te sazky jdu. Ponevadz me se to tehdy podarilo s motkou s polovicnim vykonem (50k, 60 Nm, 160kg - motard)Tomas is píše:v městskejch uličkách by neujel ani Felicii a to se s Tebou klidně vsadim.
Mluvil jsem o silnici, ne o honičkách po chodníku a v parku. Pokud ujíždíš hlídce jen z hecu, či snad aby se vyhnul postihu, tak pak pro Tebe platí můj první odstavec a přeber si to jak chceš Mimochodem pár let jsem jezdil motokros, takže když ne autem, tak Tě sundám na motorce
2. o nejakem hecu nemuze byt rec, stacilo by kdyby sis precetl poradne co jsem psal jiz drive
3. vidim ze pred tebou asi nebude uniku ani ve stihacce, sundas proste kazdeho
Proto jsem váhal, jestli se vůbec vyjadřovat Samozřejmě nikoho honit nebudu, páč dnešní policejní vedení ty kluky spíš svlíkne z uniformy než odmění, proto je obdivuju, že do toho šli. Kreten kterej ujíždí se stejně jednou rozseká sám Hlavně když sebou to hovado nikoho nevezme
NC:
A pokud pořád ještě jezdíš motardy, tak o tom můžem tenhle víkend pokecat ve Vysokým Mýtě. Jedu tam s kamarádem (Marek Jahoda) na letošní konečnou
NC:
A pokud pořád ještě jezdíš motardy, tak o tom můžem tenhle víkend pokecat ve Vysokým Mýtě. Jedu tam s kamarádem (Marek Jahoda) na letošní konečnou
Presne tak, ja bych taky nikoho nehonil.
A v kontrastu s tim mi absolutne rve koule kdyz si prectu ze zasahujiciho poldu jeste chteji potrestat viz http://www.novinky.cz/krimi/zlodej-dost ... emk39.html
vsechno bych to pripsal tomu zmrdovi, chudak holka doprdele
P.S.: Uz asi 7 let mam silnicku
A v kontrastu s tim mi absolutne rve koule kdyz si prectu ze zasahujiciho poldu jeste chteji potrestat viz http://www.novinky.cz/krimi/zlodej-dost ... emk39.html
vsechno bych to pripsal tomu zmrdovi, chudak holka doprdele
P.S.: Uz asi 7 let mam silnicku
A těhle případů je bohužel mnohem víc Těm klukům na ulici vůbec nezávidím.
Silnici jsem prodal před třema rokama hned potom, co mi pan superrychlý traktorista vjel z vedlejší v momentě, když jsem letěl proti autobusu, který odbočoval na tu samou silnici ci vyjížděl ten traktor. Nenechám manželku ani děti samotné
Silnici jsem prodal před třema rokama hned potom, co mi pan superrychlý traktorista vjel z vedlejší v momentě, když jsem letěl proti autobusu, který odbočoval na tu samou silnici ci vyjížděl ten traktor. Nenechám manželku ani děti samotné
kazdej jednou dospejeTomas is píše:A těhle případů je bohužel mnohem víc Těm klukům na ulici vůbec nezávidím.
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
No kdyz sem si to tu vsechno precetl tak se mi chce blejt,sem motorkar,kamionak,tuner i ridic osobniho automobilu,nebudu zde neco obhajovat protoze na tomto furu to nema zadnou cenu,stejne si budete mlejt to svy.Kazdopadne kdyby ten motorkar chtel ujet vypadalo by to jinak Ale kazdopadne kdyz tu vidim jak ste vuci motorkarum netolerantni tak se dost divim ale sem rad ze vim vas nazor a aspon si ovas muzu taky udelat obrazek...
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
frajera měli srazit autem a pak pořádně zmastit vobuchama klepeta a při nastupování omylem 5x do kedlubna vo rám dvěří, hrozně se mi líběj takový ty teorie určitějch lidí co kdyby bylo na chodníku dítě a podobný plky, kdyby kdyby kdyby bába měla kule tak je to děděk, (co kdyby tomu dementovi na mašině tam vběhlo dítě ) pochybuju, že by na ten chodník kdyby tam byli lidi vjeli zas to nejsou dementi navíc na ten chodník nevjeli ve 120km/ hod .... Ještě bych frajera zažaloval za úmyslný poškozování státního majetku ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"