Poraďte Astra G vs. Astra H

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
M&R
Kontaktovat uživatele:

Poraďte Astra G vs. Astra H

Příspěvek od M&R »

Přemýšlím, že prodám svoji Astru G a pořídím si H v kombíku, 1.9 CDTI, můžete mi někdo říct proč do toho jít, nebo naopak nejít? Třeba původně jsem chtěl zafiru, ale po zkušenosti s dvojitým předním sloupkem a poté co manželka málem přejela chodce na přechodu, protože ho díky druhému přednímu sloupku neviděla, zafira nebude. Takže volba je teď H, ale sbírám názory, jít do toho, nebo ne?
Dyž nende o život, tož ta to de o ....

Termik

Příspěvek od Termik »

Mě osobně se daleko víc líbí ta G... Interiér je příjemnější > v Hčku je "studenej" a celkově takovej bez duše... Rádoby luxusní ale bez... Celkově Hčková Astra v combíku se mi nelíbí.. Jediná verze co se mi zamlouvá je Hatch od OPC :)
BMW...V8...

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Je hezci, ma lepsi technologii a hlavne je novejsi, jedina nevyhoda je to, ze se za to musi zaplatit:)...takze bych do toho asi sel
japonec a korejec....

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: no já nevim hčko má tutově lepší motory ale zase ten vnitřek mě příde horší takže já si radši nechám gečko a popř radši koupim zafiru :wink:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

M&R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M&R »

Jj, Hčko má určitě takový neosobnější interier, ale prej jízdní vlastnosti, včetně motoru jsou úžasný.

Yanek: Ze Zafiry budeš sklamanej, nejen že je tam ten sloupek, na kterej se dá ale zvyknout, strašně " plave" a vadí jí vítr, naklání se.... Nejvíc mě osobně na ní ale vadí nedostatek odkládacích prostorů v porovnání s Gčkem. Fakt, teď jsem s ní celej víkend jezdil a nechtěl bych ji. :(
Dyž nende o život, tož ta to de o ....

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“