Poraďte Astra G vs. Astra H
Poraďte Astra G vs. Astra H
Přemýšlím, že prodám svoji Astru G a pořídím si H v kombíku, 1.9 CDTI, můžete mi někdo říct proč do toho jít, nebo naopak nejít? Třeba původně jsem chtěl zafiru, ale po zkušenosti s dvojitým předním sloupkem a poté co manželka málem přejela chodce na přechodu, protože ho díky druhému přednímu sloupku neviděla, zafira nebude. Takže volba je teď H, ale sbírám názory, jít do toho, nebo ne?
Dyž nende o život, tož ta to de o ....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Jj, Hčko má určitě takový neosobnější interier, ale prej jízdní vlastnosti, včetně motoru jsou úžasný.
Yanek: Ze Zafiry budeš sklamanej, nejen že je tam ten sloupek, na kterej se dá ale zvyknout, strašně " plave" a vadí jí vítr, naklání se.... Nejvíc mě osobně na ní ale vadí nedostatek odkládacích prostorů v porovnání s Gčkem. Fakt, teď jsem s ní celej víkend jezdil a nechtěl bych ji.
Yanek: Ze Zafiry budeš sklamanej, nejen že je tam ten sloupek, na kterej se dá ale zvyknout, strašně " plave" a vadí jí vítr, naklání se.... Nejvíc mě osobně na ní ale vadí nedostatek odkládacích prostorů v porovnání s Gčkem. Fakt, teď jsem s ní celej víkend jezdil a nechtěl bych ji.

Dyž nende o život, tož ta to de o ....