Sorry Kámo,ale mam jak celkem nabroušenou rejži do ktere padlo mooooc penez,tak nově i Mondeo TDCI r.v.2002 coz je pokud vim Nemecke auto ne? (ale treba na golfy mam take svuj nazor a muzu rict,ze mondeo ac SERIOVE auto vyhrava na plne care takze asi vim o cem mluvim broukuShaity píše:sorrey kámo ale tohle muze napsat jenom majitel rejže.....
Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastech...
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
hej kámo ty ses někde bouchnul do hlavy?!Prober se ...Co tady machruješ kolik máš nasypáno do káry?Myslíš,že kromě tvýho ega to někoho zajímá?
A propos Mondeo je Ford co?tak radši pomlč.... Henry Ford to rozjel v Detroitu...a doufám víš,že to je v USA.I když přitom cos tady předved si tím nejsem tak jistej....
A propos Mondeo je Ford co?tak radši pomlč.... Henry Ford to rozjel v Detroitu...a doufám víš,že to je v USA.I když přitom cos tady předved si tím nejsem tak jistej....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Ehm jako co tím chtěl básník říct?.. Shelby z toho co jsi zde napsal si každej dělá absolutní hovno protože nás všechny tuning baví a bavit bude jestli tebe bavit přestal je to tvůj problém takže se na nás vyser 2 měsíce zpět si byl absolutně stejnej hmm? už jen kvůli tomu bych asi držel hubu hehe nejvtipnější že kritizuješ tuny laminátu na autě že to je sračkoidní a přitom nemáš nic proti fanymu a tuzymu přijde mi to postavený na hlavu ten tvůj proslov fakt jsi mě nasral kámo.. " ne jen mě" Stejný jako já můžu začít pomlouvat tu tvojí chrochtosviňi- jak by se ti to líbilo?ale nemám k tomu důvod protože je to tvá věc a mě je to absolutně u prdele,stejně jako tobě by měl bejt u prdele tuning a kluci který to baví nemyslíš?....
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastec
to Shaity: Rozjel v Detroitu, nyni se vyrabi v Nemecku neco si precti nez zacnes blejt nesmysly - pomuze ti www.google.com a nebo www.wikipedia.com. Kazdopadne to je auto, ktere me doveze odsud treba do chorvat a muzu jet temer okamzite, coz jsem s tuning autem nemohl, pac to zralo jak defka a hlavne strach z policajtu... Zajimalo by me co jsem napsal tak spatneho, ze jsi hned vyjel po majitelich rejze? Ze aby auto za neco stalo musis do nej nasypat? myslim, ze to je pravda, pokud ne, vyvrat mi to. nebo cituj jinou mohi "hlasku" To, jak jsem napsal, ze mam mxo a mondeo jsem puvodne psat nechtel, protoze mi byla jasna tva reakce, ktera tu opravdu je. Nechlubim se penezma, taky delam za 20/mes + hodne kseftu,takze se musim hodne otacet a tatik mi nic neda krome toho, ze mi krute pomahal v garage takze ne, nechci machrovat, nejsem nic vic nez ty. tak nevim, proc si myslis, ze ty jako TUNER muzes byt neco vic nez ja.
to full.eclipse: bracho, nebudu se poustet do tebe protoze te na to mam moc rad, takze inu takhle. "Chrochtosvini" jsi pred tema 2 mesicema chtel taky a jak jsi se na ni tesil, takze to, ze mas pro tebe nej auto na svete je tak trosku i ma zasluha nemluve o tom, ze jsem ti ji i sehnal ze. jen me zamrzelo, ze kdyz jsem koupil to "obycejne" auto tak jsem hnedka looser,pac nemam auto v tuningu,tak nic neznamenam coz tak trosku vypovida i o mentalite "tuningaru" a radsi takto upravene auto prodam nez abych se nedej boze nekdy zacal chovat takhle. Tuny laminatu jsou pravdive, proc myslis, ze jsem neoplastoval cele auto? K fannymu a tuzimu - ty kluci ale vedeli/vedej co delaji a koukni se jak s tema autama zachazi (ja mluvil o takovejch tech pro me neznamejch oplastovanejch pojizdnejch rakvich ktere jsou bud za chvilku omotane kolem stromu a nebo ve stavu kdy uz se pomalu rozlamujou v zatacce).
ps:protoze jsem byl stejnej tak ted kdyz to vidim s odstupema cistou hlavou, si myslim, ze muzu rict svuj nazor na "tuning",stylovky jsem vzdy moc nemusel (v tom smeru, je jsem spis na performance aby to zas nekdo blbe nepochopil) a ty to vis.
to Jurajko: to se spis zeptej eclipsaka na nazor na golfy ja ti jen reknu, ze jich jezdi na muj vkus hodne moc a kvantita vetsinou prevysuje kvalitu uprav, nicmene golf jako takovej je v poho - levne spolehlive auto a levnyma dilama. (umim priznat,ze i jina auta jsou v pohode)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
já mám sice golfa, ale mám ho rád a jen kvůli tomu, že každej říká on má golfa to je ale namacvhrovanej debil si přece nekoupim něco co se mi nelíbí...na auto si nikdy nedám laminát a myslim že se nikdy nebudu chovat jak debil...je to přece náš koníček a nevěřim tomu že by někdo z nás měl auto jen proto aby si o něm někdo myslel že je to drsnej tuner...jasný jsou tací ale tady to nepíšeš správnejm lidem...
VW GOLF III
no divil by jsi se... ale jinac tobe respect.jurajko píše:já mám sice golfa, ale mám ho rád a jen kvůli tomu, že každej říká on má golfa to je ale namacvhrovanej debil si přece nekoupim něco co se mi nelíbí...na auto si nikdy nedám laminát a myslim že se nikdy nebudu chovat jak debil...je to přece náš koníček a nevěřim tomu že by někdo z nás měl auto jen proto aby si o něm někdo myslel že je to drsnej tuner...jasný jsou tací ale tady to nepíšeš správnejm lidem...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Evropskej Ford nemá s Americkým krom loga absolutně nic společnýhoShaity píše:hej kámo ty ses někde bouchnul do hlavy?!Prober se ...Co tady machruješ kolik máš nasypáno do káry?Myslíš,že kromě tvýho ega to někoho zajímá?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Nic tahle diskuze nemá smysl protože takovejch lidí co mi za den řekne že jsem "namachrovanej tuningář" kterýmu je jeho auto na hovno jsou mraky takovýdle lidi by si měli začít všímat radši sebe samotnýho a do nás se nesrat protože to stejně nemá žádnej smysl jak je vidět i v diskuzi o pár stránek zpět na to prostě každej musím přijít sám jestli to pro něj něco znamená jestli se to auto líbí a tím pádam čas a love do něj vyteklý mají tedy nějakej smysl nebo ne..,jediný co mě fakt nasralo bylo že jsem tu kritiku slyšel i od kluka kterej tuningu obětoval spoustu času,peněz,udělal ve finále krásný auto a když ho přestal jeho koníček bavit tak to začal kritizovat to mi přijde fakt smutný,Stejnej příklad jako kdybych se rozešel s krásnou prcinkou kterou sem měl rád,nějakej čas s ní strávil,něco do ní investoval a pak se s ní rozešel z důvodu že už jeden druhého nebavíme a hned druhej den bych tu fajn holku začal pomlouvat že je to děvka hmm?přijde mi to dost stejný a dost trapný.Je to můj názor třeba se pletu,třeba sem u někoho ted debil ale tuning mám kurva rád protože mě to baví je to můj koníček postavit si svý auto který nikdo na světě nemá a postavit ho vlastníma rukama aspoň něco za ten posranej život dokázat a to že do něj vyteču mraky peněz je možná lepší než se každej den zlejt v hospodě do němoty, mě totiž zbyde aspoň moje auto který se vždycky dá prodat alkoholikovi nezbyde nic hmm?
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
.-)
Trosicku chapu a tusim co tim Shelby chtel rici.Tuning je krasna vec ale neni pro kazdyho,opravdu vyzaduje silene investice ktery bezny clovek s prumernym prijmem 15T Kc/mesic nedokaze pokryt.A nebo dokaze ale musi mit dve prace,nejezdit na dovolenou a vse vrazet jen do auta.
Opravdovy tuning je jen pro bohate,jak rikal Shelby pokud nejsou penize tak s toho vznikne bastl na kterem s eproste podepsal nedostatek financi na dokonalost.A urcite tuningem nepovazuji treba Golfa,Audinu atd. ktera je jen snizena a ma hezky kola---to je proste seriovy auto na peknejch kolech ale tuning taky uricte ne.Tim ho trosku chapu ze nechtel vrazet silene penize do auta,ktere financne stejne nikdo neoceni.Tuning je krasna vec ale proste zijeme v zaostale zemi kde je vsechno neskutecne drahe vzhledem k platum takze na uroven vyspelych zemi kde se tuningu dari o mnoho lepe se jen tak nedostaneme.A o policajtech toho bylo receno hodne..proste zijeme v evrope kde je to takovy maly Kocourkov...silnice mame v silenem,nebezpecnem stavu ale hlavne ze policajtum vadi jiny predni spojler nebo cira optika..az tyhle veci budou jednou tak nebezpecny jako ceska dalnice tak se omluvim a zmenim nazor.Proste tuningu neni v CR potazmo cele Evrope moc prano a bude hur.-(
Trosicku chapu a tusim co tim Shelby chtel rici.Tuning je krasna vec ale neni pro kazdyho,opravdu vyzaduje silene investice ktery bezny clovek s prumernym prijmem 15T Kc/mesic nedokaze pokryt.A nebo dokaze ale musi mit dve prace,nejezdit na dovolenou a vse vrazet jen do auta.
Opravdovy tuning je jen pro bohate,jak rikal Shelby pokud nejsou penize tak s toho vznikne bastl na kterem s eproste podepsal nedostatek financi na dokonalost.A urcite tuningem nepovazuji treba Golfa,Audinu atd. ktera je jen snizena a ma hezky kola---to je proste seriovy auto na peknejch kolech ale tuning taky uricte ne.Tim ho trosku chapu ze nechtel vrazet silene penize do auta,ktere financne stejne nikdo neoceni.Tuning je krasna vec ale proste zijeme v zaostale zemi kde je vsechno neskutecne drahe vzhledem k platum takze na uroven vyspelych zemi kde se tuningu dari o mnoho lepe se jen tak nedostaneme.A o policajtech toho bylo receno hodne..proste zijeme v evrope kde je to takovy maly Kocourkov...silnice mame v silenem,nebezpecnem stavu ale hlavne ze policajtum vadi jiny predni spojler nebo cira optika..az tyhle veci budou jednou tak nebezpecny jako ceska dalnice tak se omluvim a zmenim nazor.Proste tuningu neni v CR potazmo cele Evrope moc prano a bude hur.-(
Japan and US cars only
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to Marauder a myslim ze maj jeste spolecnyho Henryho:))))))ale jinak vim na co narazis a vim ze mas pravdu....
to Shelby:ale ja jsem nidky nerekl ze jsem vic nez ty...to spis vyplynulo z tvejch komentaru,ze my jsem min nez ty...proto sem se zacal rozcilovat......
no slava,jen me mrzi,ze to nepochopil nikdo z Jihlavy,ale musel to vysvetlit kluk z Brna/Vyskova... a ecliptakem jsem to probiral na icq a taky mi dal za pravdu at tady pise cokoli
no a Shaity mi ete nedokazal odepsat cim jsem ho tak nasral.. pravdou? klido to proberu na icq a klido to reknu i do oci,ja se za svuj nazor nestydim. zatim jsi udelal vola jen ze sebe. snad tva dvojka gti bude alespon za neco stat tunere
stve me,ze si to nemuzem uz vyridit na 400m motor je sice v cajku,ale musi se zabehnout a do te doby uz nebudu jeho panem.
no a Shaity mi ete nedokazal odepsat cim jsem ho tak nasral.. pravdou? klido to proberu na icq a klido to reknu i do oci,ja se za svuj nazor nestydim. zatim jsi udelal vola jen ze sebe. snad tva dvojka gti bude alespon za neco stat tunere
stve me,ze si to nemuzem uz vyridit na 400m motor je sice v cajku,ale musi se zabehnout a do te doby uz nebudu jeho panem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Týbrdo a to by mě taky zajímalo Krom seriových šPunt sem v Ji zatím nic nezachytil, dnes jedno černý na kolech a novým křidýlkem nad kufrem, a tvářilo se jako gt (140PS v tomhle šPuntu je slušný potenciál), pak je tu minimálně ještě jedno co se tváří jako gt, ráno jezdí z kinghillu k hale na okružní, má takovou tu žluto-zelenou metlu. Radši ale nebudu řešit Punta jinak se rozpoutá debata o italských bastlech a to nemám rádMalllory píše:Risa mel jeste Corsu a Golfa. I tyto auta jezdi po Jihlave a jsou moc pekny. Duchy sice ma serii, ale neboooj....Uz na ni taky neco chysta Modra Lancie stala na Kralaku, az co si ji koupil blbecek, co ji rozsekal. Me to neprestane bavit, je to muj zivot. styl. U Lukase sice ma prednost byt, ale mi rozdelanou palubu 3 roky....no nevim...Dale je tu cerveny Hyundai Pony Lukase z Polne. Zatim ho ma a nevypada nejhur:-) No a mimochodem jsem videla cerny punto - moc krasny - a v nem holku Nevite, kdo to je?
Jinak taky se ukázalo zlatý Clio, tenhle decentT já rád, mnam mnam
to shelby:cim...tim jak si to formuloval....jep rece jasny ze spousta lidi do toho bud nechce nebo nemuze mesicne nasypat strasnej balik...tak proc jim brat iluze kdyz je to bavi...me se to hne poradne teprve az tedka,krz novej work...ale proste se mi nelibilo jak si to napsal...tot vse...
A navic kazdej ma jinou vizi nekdo performance nekdo styling nekdo neco mezi...ja se vracim skoro k seriovemu vzhledu s naladenym motorem...Ale 100 lidi 100 chuti tak proc cpat nekomu tu svoji....chapes?
A navic kazdej ma jinou vizi nekdo performance nekdo styling nekdo neco mezi...ja se vracim skoro k seriovemu vzhledu s naladenym motorem...Ale 100 lidi 100 chuti tak proc cpat nekomu tu svoji....chapes?
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že zakopanej pes je totiž ve slově tuning, který bohužel v čr přikrejvá několik odvětví autosportu nebo jak to nazvat, rozhodně chápu lidi kteří stavějí auto pro performance, že nechtějí být dávány do roviny s lidma co staví pouze optik. Ono to pak je vcelku cool když někdo řekne hele ta Fábia je božsky vytuněná to určo pojede jak sviň a vedle stojí nenápadnej BMW co jí roztrhá na šumkafleky protože krom karoserie je vše jiný. Tohle sem zažil několikrát a slovo tuning mi přijde skoro jak urážka, označení tuningář jak nadávka neb slovo styling se tady prostě neujmulo a když to někdo vysloví pochopí pouze pár zasvěcených co se tím myslí a protože 90% lidí co tuní káry v čr nemá soudnost vytváří nevýdaný věci, ale samozřejmě mluví o tom jako o perle tuningu. Takže na závěr bych napsal, že chápu, že někomu stačí mít vkusně udělaný auto i když popravdě takový ty auta co soutěžej v různých styling disciplínách mi moc neříkaj naopak čím vyšší umístění tím menší můj obdiv neb ta věc už není autem, ale něčím co pomalu nemůže ani jezdit aby se něco nezničilo, neošoupalo, neodřelo atd atd je z toho prostě alegorickej vůz. Takže prostě slovo tuning je špatný neb sice v překladu označuje ladění a lidí co tady opravdu čistě ladí auto je neuvěřitelně málo, ono je krásný, že na jednu stranu dáte vejfuk svody sání a na druhou stranu radlice, lamináty, obroský kola a na ně nejlépe áčka takže těch 15 HP zisku zabíjí 30 HP ztráty a tohle já nepovažuju za tuning a pokud ano nechci být s tímto slovem nikdy spojován ...
P.S: tím nechci říct, že se považuju za nějakýho ultra performance úpravce aut to sem nikdy nebyl a v dohledný době nebudu, každopádně mě nedávno na AHC dostal jeden maník když mi napsal, že nechápe proč jako opovrhuju laminátovejma perverznostma vždyť přeci nandat nárazník na auto je podle jeho míněný naprosto stejně náročný jako nacpat na NA auto kompresor ....
P.S: tím nechci říct, že se považuju za nějakýho ultra performance úpravce aut to sem nikdy nebyl a v dohledný době nebudu, každopádně mě nedávno na AHC dostal jeden maník když mi napsal, že nechápe proč jako opovrhuju laminátovejma perverznostma vždyť přeci nandat nárazník na auto je podle jeho míněný naprosto stejně náročný jako nacpat na NA auto kompresor ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak teda taky hodim nazor.Schelby nechci abys tady moji karu vyzdvihoval jako nejakej masakr neni to pravda kdyz to vezmem kolem a kolem tak je to vlastne Cupra R neni to zadnej narez je to vlastne seat serie, akorat se sportovnim nadechem neni to nic vlastniho je to tovarna me treba slo o vahu coz jsem s tim ABS plastem dosahl laminat by me zatizil a ty ostatni veci jako je cip blowoff valve to uz jen tak nikdo nevidi ja to kupoval na vykon cehoz jsem alespon trochu dosahl a ten zbytek uz je jen opticke dokresleni celeho auta.Stejne kdyz to melo seriove narazniky tak to byla "nevinna bestie" muj nazor.Ted asi chapete ze jsem na motor, ale nikoho neodsuzuju! jak tu nekdo rekl 100 lidi, 100 nazoru a miliarda myslenek.Ja mam taky sve predstavy lidi mi pisou sniz to, hod to na drzku.Rad bych, ale copak muzu to si mam pak koupit druhy auto abych se nekam podival ja to mam na denni jezdeni a ne abych to lestil v garazi.Jak tu taky nekdo psal na to tady nejsou silnice (treba Jihlava--->H.Brod mazec) kdyz bych to snizil tak pak nepotrebuju vykon to by tam ty narazniky asi dlouho nebyly takhle se alespon svezu.
Mrzi me ze jsi Schelby takhle zazdil tuning zrovna ty co jsi tomu dal tolik casu, prace, jezdeni, schaneni a hlavne penez.
Mrzi me ze jsi Schelby takhle zazdil tuning zrovna ty co jsi tomu dal tolik casu, prace, jezdeni, schaneni a hlavne penez.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
to pak nemůžeš ovšem chodit na veřejný fora a jezdit po srazech neb tím vlastně to auto nabízíš k hodnocení a zakazovat lidem na foru o autech aby o nich mluvilo tak nějak moc dobře nejdeKarel84 píše:ja si hlavne myslim ze by se mel kazdej starat sam o sebe a nemyslim to vubec v nejakym spatnym smyslu
ja ho ale nezazdil chlape. mam tuning rad a porad mit budu... prave to co jsi ted napsal,ze jsi udelal,neudelal dela z tvyho auta skvele vyvazenej stroj se kterym muzes jezdit kamkoli, jezdit rychle (napisu v nemecku po dalnicich,ale vime jak ze) a pritom to vypada famozne... tak by to melo bejt. proc myslis,ze jsem to taky nesnizil na krev,ale nechal jen ztvrdit? aby se s tim dalo jet kamkoli.upravami nekoncim,pokud ecliptak bude otrebovat,poradim,pomuzu. pokud uskutecnim druhej projekt,coz bych ted po tomhle moc rad a alespon by jihlava videla,jak ma vypadat poradna japonska katana na drift,ale jen jsem chtel napsat co ami vadi a co ne kdyz se bavime o tom,kam tuning tady smeruje. to,ze si to nekdo vzal moc a dotklo se ho to (asi se v tom uvidel) tak to neni muj problem. kazdopadne s mx3 koncim. zatim vede byt,rodina a rodinna kara. project zvo bude mozna.
Naposledy upravil(a) Shelby dne 18 zář 2007 01:05, celkem upraveno 1 x.
ale jooo jasny ze o autech se tady mluvi ...ale aby se lidi kuli tomu napadali to se mi moc nezdaMarauderZ28 píše:to pak nemůžeš ovšem chodit na veřejný fora a jezdit po srazech neb tím vlastně to auto nabízíš k hodnocení a zakazovat lidem na foru o autech aby o nich mluvilo tak nějak moc dobře nejdeKarel84 píše:ja si hlavne myslim ze by se mel kazdej starat sam o sebe a nemyslim to vubec v nejakym spatnym smyslu
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem rad kamarade zes to uplne nezazdil a doufam ze se o upravach budem stale pekelne radit .Jen me proste mrzelo jak jsi se k tomu postavil a ze dne na den to takhle odepsal, ale smekam ze myslis i na rodinu a nerves to vsechno do kary.Shelby píše:ja ho ale nezazdil chlape. mam tuning rad a porad mit budu... prave to co jsi ted napsal,ze jsi udelal,neudelal dela z tvyho auta skvele vyvazenej stroj se kterym muzes jezdit kamkoli, jezdit rychle (napisu v nemecku po dalnicich,ale vime jak ze) a pritom to vypada famozne... tak by to melo bejt. proc myslis,ze jsem to taky nesnizil na krev,ale nechal jen ztvrdit? aby se s tim dalo jet kamkoli. tuningem nekoncim,pokud ecliptak bude otrebovat,poradim,pomuzu. pokud uskutecnim druhej projekt,coz bych ted po tomhle moc rad a alespon by jihlava videla,jak ma vypadat poradna japonska katana na drift,ale jen jsem chtel napsat co ami vadi a co ne kdyz se bavime o tom,kam tuning tady smeruje. to,ze si to nekdo vzal moc a dotklo se ho to (asi se v tom uvidel) tak to neni muj problem. kazdopadne s mx3 koncim. zatim vede byt,rodina a rodinna kara. project zvo bude mozna.
O tve vysce podvozku vim jinak by jsme preci na letiste neleteli tak jak jsme leteli, ale to vime jen mi 2.Skoda no, ale budem vzpominat treba me to ceka taky ze auto ustoupi rodine, ale budu se ho znazit nedat do posledni chvile, ale jak rikas Project 2 uz mam taky v palici tak treba neco vymyslime kamarade a v duchudu budem vetrat brutalni karky na spici do zatacek