Přední optika a xenony
Moderátor: Idaho
Přední optika a xenony
Chci se zeptat pořídil jsem si na Ibizu přední čirou optiku s angel eyes a zjistil jsem že přední (sklo) je plastové.Pár lidí mi říká že nemám moc používat dálkové nebot hrozí spálení toho plastu a to jsem tam chtěl dávat xenony.Někdo mi říká že když tam dám xenony že mi to roztaví hned za druhou zatáčkou a jiní že to bude v pohodě že xenony nevyzařují teplo.Nevím o tom nic tak se ptám a prosím o radu jak to teda je.Díky všem za pomoc
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední optika a xenony
jejda...copak Fábka atd má překrytí skleněné...chvilku to chce uvažovat než se na něco zeptáš.
Jinak ta čirá optika je zjednodušeně z plastu, ale věř že plast k tomu má hodně daleko.
Jinak ta čirá optika je zjednodušeně z plastu, ale věř že plast k tomu má hodně daleko.
VW PASSAT B5
-
Jo to je přesně ono,proto nepoužívám dálkové a budu tam dávat xenony
Lidi si totiz pletou jako teplotu xenonu v Kelvinech a mysli si ze je to teplota toho xenonu, coz neni pravda, takze teplota udavana v kelvinech napr.6000K je teplota kterou by musela mit klasicka zarovka aby mela takovou svetelnou hodnotu, neboli barvu svetla a svitivost.
Kazdopadne, ti xenony jen doporucuji, pac maji mnohem mensi odber, tim padem nezatezuji tolik alternator, a jak uz je vise pasano, maji mensi teplotu tim padem nezatezuji ani parabolu a svetlo takove. Co se tyce umelych svetel, ja mam cirou optiku org. peugeot a nemam to sklo , ale je to taky takova umla hmota, kazdopadne je delana na to, aby se neroztavila! Mel sem tam 100W zarovky a vydrzela to uplne s preheldem, ted tam jsou xenony a muzu rict ze i je mensi spotreba!
Kazdopadne, ti xenony jen doporucuji, pac maji mnohem mensi odber, tim padem nezatezuji tolik alternator, a jak uz je vise pasano, maji mensi teplotu tim padem nezatezuji ani parabolu a svetlo takove. Co se tyce umelych svetel, ja mam cirou optiku org. peugeot a nemam to sklo , ale je to taky takova umla hmota, kazdopadne je delana na to, aby se neroztavila! Mel sem tam 100W zarovky a vydrzela to uplne s preheldem, ted tam jsou xenony a muzu rict ze i je mensi spotreba!
Byl p306 1,8 16V vyroba 99
JE VOLVO V40 2.0T vyroba 6m99
kuze, vyhrev sed., plna palba. Sem zatim nadsene spokojen. Zihadlo jako prase.)
Pak , opravdu nastava ta chyba , ze se jedna o nekvalitni vyrobek! Reklamace je na miste a xenony takyondřej sládek píše:mám taky angely a taky se mi začali tavit ty plastový skla,jsou tam vidět takový prasklinky,budu je reklamovat koupim jiný a dám xenony
Byl p306 1,8 16V vyroba 99
tak me by zajimalo co na AE rikaji treba v nemecku? zda nemaj policajti nejaky problemy, prip. i pokud tam ma clovek xenony ??
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ty krávo! Tak toto je neuvěřitelná perla. Teplota žárovky, no mě asi omyjí. A světelná hodnota neboli barva a svítivost. To je skutečný burtál, co mě škube na kusyjogin3 píše:...takze teplota udavana v kelvinech napr.6000K je teplota kterou by musela mit klasicka zarovka aby mela takovou svetelnou hodnotu, neboli barvu svetla a svitivost...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Bi-xenon znamena potkavaci + dalkova svetla, takze pokud mas dalkova zvlast, tak dej xenony.Novys106 píše:když jsem si koupil AE tak tam bylo napsáno -nepoužívat XENONY .prej ta čočka je plastová a časem zežloutne..prosím o radu...docela bych je tam dal...a jsou lepší xenony nebo bi-xenony?
Jo a ta cocka zezloutne, ale treba u octavky "az" tak po 230-250t km
Toyota Celica turbo4wd