Chtěl bych si do budoucna pořídit nějakýho malýho sporťáka . Přemýšlel jsem jako speedy o S3ce , ale designově mě to auto zas tak moc nebere. Auto chci jen na víkendový projížďky za hezkýho počasí.Původně jsem si chtěl udělat papíry na motorku , ale zůstanu u 4 kol. Kabrio nebo targu uvítám. Hlavně chci auto který bude spolehlivý a nebude do něj potřeba jen sypat peníze.
Horký favorit je opel speedster 2,2 16v , nebo lotus (kia) elan. Mám rád motokáry .
Co jinýho by jste mi v této cenové relaci doporučili ?
ta mazda je zadokol a to turbo se tam orig snad nedávalo akorát se na to prodávali turbo kity který si tam jen nainstaloval a nemusel si ¨nic vymejšlet jelikož všechno bylo v tom....
BMW 325 cabrio, dorifto khár - prdáno
Mazda RX-7 blekedišon v progresu
jezdim bokem velmi opatrně a obezřetně
Swejky píše:ta mazda je zadokol a to turbo se tam orig snad nedávalo akorát se na to prodávali turbo kity který si tam jen nainstaloval a nemusel si ¨nic vymejšlet jelikož všechno bylo v tom....
taky jsem přemýšlel , ale pořád to není to pravý , s oběma jsem jezdil a když to srovnám s jízdou ve speedstru , tak s opelem byla větší sranda. Nechci auto na přepravování z bodu A do bodu B. Ale takový , ze kterýho o víkendu sundám v garáži plachtu , pořádně ho protáhnu a pak na něj zas tu plachtu hodím.
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
a co říkáte na toto ? http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1279014865&
jinak neříkám , že to budu hned,v horizontu měsíce kupovat , ale přece jen přes zimu jdou takový auta s cenou dolů, tak kdyby se zadařilo ,tak bych už snad na příští sezonu něco pořídil.
jinak ten smart je hezkej , jen by to mohlo mít trošku silnější motor no ... ale fakt asi vede ten speedster , ale to budu muset ještě chvilku šetřit abych si ho mohl pořídit .
Alfa Romeo 147 GTA sice to neni cabrio,ale myslím si,že na vyblbnutí by stačila
Jinak ten speedster 2,2 nevim nevim..mel jsem moznost se vtom svezt a nic moc,byl jsem ztoho zklamanej..ale to turbo by bylo zajimave..ovsem to uz je za jine penize.
Jinak Zetko je mrtvola jeste vetsi,nez Speedster 2,2
třeba něco takovýho by se mi líbilo http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1262722981&
ten plast nebude snad velkej problém lepit. Alfička by nemusela bejt špatná , ale pořád má pro mě speedster navrch motorem za sedačkama a zadním náhonem. Je to takovej můj dětskej sen mít něco podobnýho. Třeba i taková starší mr2ka targa by se mi líbila , jen mě děsí ten rok výroby. Chtěl jsem něco novějšího.