Tuning Cup - Velké Finále 28.-30.9.
Tuning Cup - Velké Finále 28.-30.9.
Tak VF je za rohem, jedete nekdo alespon na cumendu??
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
TAk a je po všem sezona nám skončila MALL gratulace ke krásnému a příští rok to vyhraješ nebooj.. Jináč Fanny bezkonkurenční co? Ale jediný co nevím je top 10 to už jsme tam nebyli protože kámoš musel do práce a na netu to zatím nikde nemůžu najít
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
Byla to fraska a podvod, takze zadne gratulace! Na zlutou Lewisovu Ibiza mam vzdy. Je to o kamaradech.......s tuning cupem koncim.......Zadny pristi rok nebude a jedina ma konkurence je Berty, ktery vyhral.Full.Eclipse píše:TAk a je po všem sezona nám skončila MALL gratulace ke krásnému a příští rok to vyhraješ nebooj.. Jináč Fanny bezkonkurenční co? Ale jediný co nevím je top 10 to už jsme tam nebyli protože kámoš musel do práce a na netu to zatím nikde nemůžu najít
Re: Tuning Cup - Velké Finále 28.-30.9.
Mall nezlob se na mě,ale podle mě na jirkovo ibizu nemáš mi stačilo když jsem viděl auto na tuning srazu v klášterci... mi stačilo kouknout se jak hrozně je spracovanej kufr,popraskanej zadek auta,občas nějaká ta chybka na laku a dál už jsem auto neprohlížel... neřikam že se mi tvoje cordoba nelíbí,ale pokud se chceš konkurovat,tak by tam tyhle věci bejt neměli ?wink:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
To Bali: Co to melete teta? Kufr mam zpracovany do detailu a jestli mluvis o chybach na laku, tak se prober!!!!!!!Ukaz mi jednu chybu! Mluvis o prasklince? No to sis asi take vsiml Lewisovych prasklych prahu! Co se tyce interieru....mam vse do puntiku, sedacky, sloupky, strop, bilou palubu, budiky, chrom, tapecy, sport. volant bile calouneny, dvd. Co se tyce karoserie....klempirska prace a vareni bez chybicky! Origo lambo lak- bez chybicky!!!!Mam zastavbu v kufru take calounenou, dvd, bez chyby! Co se tyce motoru, je vylakovany motor. prostor, pinstriping, chrom, lak. nadobky, vyrobeny bile calouneny kryt, zrcadla zespod na kapote....pruziny HR, brembo kotouce, dekstar destiucky, podlozky.....a mnoho dalsiho, tak co mi chces tady naznacit? ze je to lepsi nez seriova kastle s mracitkama, vnitrek pouze predni jine sedacky, volant a polozena bedna v kufru? Nenech se vysmat!!!!!!!!
já si zas až tak detailů nevšímam... styling auta si prohlídnu když jdu kolem na sprinty,ale to co jsem ti napsal mě praštilo hned do očí...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
a jeee koukam ze by zacinala bejt korupce i v TCMalllory píše:Byla to fraska a podvod, takze zadne gratulace! Na zlutou Lewisovu Ibiza mam vzdy. Je to o kamaradech.......s tuning cupem koncim.......Zadny pristi rok nebude a jedina ma konkurence je Berty, ktery vyhral.Full.Eclipse píše:TAk a je po všem sezona nám skončila MALL gratulace ke krásnému a příští rok to vyhraješ nebooj.. Jináč Fanny bezkonkurenční co? Ale jediný co nevím je top 10 to už jsme tam nebyli protože kámoš musel do práce a na netu to zatím nikde nemůžu najít
jsem se podíval... viděl jsem asi na dvou nebo třech místech odloupnutý čalounění,prasklinu (ne prasklinku) pod pravim světlem a asi na dvou místech na nárazníku slouplej lak... když jsem koukal na jirkovo ibizu (která je podle mího názoru hezčí) tak jsem na první pohled nic co by bylo do očí neshledal... toť vše...
Naposledy upravil(a) BALI dne 01 říj 2007 13:49, celkem upraveno 1 x.
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
jinak souhlasim s tebou že tc je fraška
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
jj taky bych TC zrušil . . pár lidí vybírá stále ty samý auta a normální lidi co nemají miliony na úpravy nemají šanci . . tak si uděláme svojí sekci vždycky na srazu ne . . jako protest proti TC Ale stejně . . hodnotit by měli všichni lidi na srazu ne jen pár porotců co to dávaj známejm
Naposledy upravil(a) v.á.Š.A. dne 01 říj 2007 20:03, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec
Škoda 1000 WD ....... 136L
Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz
Nová verze webu
Styleri se vyprdnou na TC a zacnou nakonec jezdit sprinty a drifta
se valim
Boze "on ma praskle podbehy" "odloupnute 2mm laku" "o 1mm nesedi naraznik" Jako, fakt mi takovy hnidopisstvi prijde smesny sorry. Nechcu se nikoho dotknout,ale fakt si to po sobe jeste jednou prectete... neprijde vam to trapny? Kdo si myslel, ze je TC 100% no corruption tak je pekna naivka
Jinac Mall udelala jsi tady krasnej vycet veci i kdyz jim moc nerozumim (s notnou davkou ironie), snad jen tomu dvd,ale asi jsi do toho nasypala co... je smutny, ze nekdy prijde rizek a rekne ti "jo hele, tu tvou 1.4 za 85 koupim" to je proste tak. A neber si to tak, leon sem, leon tam, ja ani nevim jak vypada Bertyho karu jsem videl a muzu ti rict, ze pokud by jsi i dal jezdila TC a on na to uz ani nesahl, tak porad bude top, to uz tak proste je a i zkorumpovani porotci to musi uznat.
Uvidime jak dopadne full.eclpse s heslem "nemam prachy,ale mam ruce" uspeje na plachte a jestli se ukaze, ze styling jde delat i bez prachu jak mi porad kazdej vrdi, ze jo. (porad stojim za svym, ze tuning bez penez nejde a to ani kdyby jste meli ruce ze zlata)
Doufam, ze zas kazdyho nas*ru
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
Zajímavej člověk tenhle Shelby . .Shelby píše:
Styleri se vyprdnou na TC a zacnou nakonec jezdit sprinty a drifta
se valim
Boze "on ma praskle podbehy" "odloupnute 2mm laku" "o 1mm nesedi naraznik" Jako, fakt mi takovy hnidopisstvi prijde smesny sorry. Nechcu se nikoho dotknout,ale fakt si to po sobe jeste jednou prectete... neprijde vam to trapny? Kdo si myslel, ze je TC 100% no corruption tak je pekna naivka
Jinac Mall udelala jsi tady krasnej vycet veci i kdyz jim moc nerozumim (s notnou davkou ironie), snad jen tomu dvd,ale asi jsi do toho nasypala co... je smutny, ze nekdy prijde rizek a rekne ti "jo hele, tu tvou 1.4 za 85 koupim" to je proste tak. A neber si to tak, leon sem, leon tam, ja ani nevim jak vypada Bertyho karu jsem videl a muzu ti rict, ze pokud by jsi i dal jezdila TC a on na to uz ani nesahl, tak porad bude top, to uz tak proste je a i zkorumpovani porotci to musi uznat.
Uvidime jak dopadne full.eclpse s heslem "nemam prachy,ale mam ruce" uspeje na plachte a jestli se ukaze, ze styling jde delat i bez prachu jak mi porad kazdej vrdi, ze jo. (porad stojim za svym, ze tuning bez penez nejde a to ani kdyby jste meli ruce ze zlata)
Doufam, ze zas kazdyho nas*ru
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec
Nová verze webu
Nová verze webu
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky končim v Tuning capu Co to, proč plno lidi konči v TC zajimave tema....proč to???
Naposledy upravil(a) wsnw dne 01 říj 2007 20:15, celkem upraveno 1 x.
jo holka ty dokažeš pobavit:) jedina konkurence berty jo tak nevim no na jeho auto nikdo nema a dlouho mit nebude je to blazen (v dobrym )ten muže smele konkurovat nemcum ..ale ty to se na me nezlob ale maš tam ešte hodne co dodelavat .. a neboj koukal sem na to tvoje auto dobře ..takže trošku skromnosti ..Malllory píše:To Bali: Co to melete teta? Kufr mam zpracovany do detailu a jestli mluvis o chybach na laku, tak se prober!!!!!!!Ukaz mi jednu chybu! Mluvis o prasklince? No to sis asi take vsiml Lewisovych prasklych prahu! Co se tyce interieru....mam vse do puntiku, sedacky, sloupky, strop, bilou palubu, budiky, chrom, tapecy, sport. volant bile calouneny, dvd. Co se tyce karoserie....klempirska prace a vareni bez chybicky! Origo lambo lak- bez chybicky!!!!Mam zastavbu v kufru take calounenou, dvd, bez chyby! Co se tyce motoru, je vylakovany motor. prostor, pinstriping, chrom, lak. nadobky, vyrobeny bile calouneny kryt, zrcadla zespod na kapote....pruziny HR, brembo kotouce, dekstar destiucky, podlozky.....a mnoho dalsiho, tak co mi chces tady naznacit? ze je to lepsi nez seriova kastle s mracitkama, vnitrek pouze predni jine sedacky, volant a polozena bedna v kufru? Nenech se vysmat!!!!!!!!
a co je na tomdle dokonaly?
Naposledy upravil(a) m1tv dne 01 říj 2007 20:17, celkem upraveno 1 x.
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
ale vite co se mi zda zajimavi porad vyhrava bajgar s audi a4 a potom skonci 4
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Malllory aspon viš proč už davno nejezdim na TC je to tam o kamaradech.Malllory píše:To Bali: Co to melete teta? Kufr mam zpracovany do detailu a jestli mluvis o chybach na laku, tak se prober!!!!!!!Ukaz mi jednu chybu! Mluvis o prasklince? No to sis asi take vsiml Lewisovych prasklych prahu! Co se tyce interieru....mam vse do puntiku, sedacky, sloupky, strop, bilou palubu, budiky, chrom, tapecy, sport. volant bile calouneny, dvd. Co se tyce karoserie....klempirska prace a vareni bez chybicky! Origo lambo lak- bez chybicky!!!!Mam zastavbu v kufru take calounenou, dvd, bez chyby! Co se tyce motoru, je vylakovany motor. prostor, pinstriping, chrom, lak. nadobky, vyrobeny bile calouneny kryt, zrcadla zespod na kapote....pruziny HR, brembo kotouce, dekstar destiucky, podlozky.....a mnoho dalsiho, tak co mi chces tady naznacit? ze je to lepsi nez seriova kastle s mracitkama, vnitrek pouze predni jine sedacky, volant a polozena bedna v kufru? Nenech se vysmat!!!!!!!!
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
SHELBY NAPSAL: Uvidime jak dopadne full.eclpse s heslem "nemam prachy,ale mam ruce" uspeje na plachte a jestli se ukaze, ze styling jde delat i bez prachu jak mi porad kazdej vrdi, ze jo. (porad stojim za svym, ze tuning bez penez nejde a to ani kdyby jste meli ruce ze zlata)
No to se všechno dozvíme na jaře jak dopadnu ale budu se snažit dokázat to co jsi řekl za mě "Nemám prachy,ale ještě furt mám ruce" jasně že kola,lak engine,podvozek to prostě koupit musíš ale víš že na tyhle věci si prostě já vydělám a víš i že na kolech a laku šetřit nebudu takže to moje snažení shodnotíme na jaře okí?...
No to se všechno dozvíme na jaře jak dopadnu ale budu se snažit dokázat to co jsi řekl za mě "Nemám prachy,ale ještě furt mám ruce" jasně že kola,lak engine,podvozek to prostě koupit musíš ale víš že na tyhle věci si prostě já vydělám a víš i že na kolech a laku šetřit nebudu takže to moje snažení shodnotíme na jaře okí?...
Audi A4 Avant 1,9 FTDI