Tuning Cup - Velké Finále 28.-30.9.

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Lewis

Příspěvek od Lewis »

Malllory píše:Lewisi, sam jsi mi dnes psal, ze na Cordobu nemas. Tak jake chyby maji byt na necem, co ani neni predelane, ale seriove? To prijede auto z fabriky a dostane 1. misto? Takovy holy nesmysl! :shock:
Já jako nevim co chceš slyšet... To že máš víc úprav jsem uznal... to že na Tebe nemám taky... proč jsem před Tebou se neptej mě ale porotců...

Mimochodem se mi nelíbí jak předhazuješ to že mám auto seriové protože to není pravda... má pouze seriový vzhled za kterým si stojím... Kdo chce tak si v tom tuning najde...

Já tu nebudu trávit čas výčtem co jsem na autě udělal a co ne a co máš lepší Ty a co já... Na některé chybky jsem Tě upozrnoval... a nechci tady skončim nějakým haněním co se mi nelíbí na Tvém autě a zase Ty tady budeš psát co mám špatně já... (prasklý práh a né prahy a není to tajemství a porotci to viděli a dokonce jsem vysvětloval jak se to stalo...)

Jen prostě já tam jel s tím že budu 3. a s tím jsem počítal... když vyhlásili Tebe tak jsem uplně přestal dýchat a nevěřil jsem... fakt jsem se těšil až budou výsledky protože mě zajímalo kdo jak hodnotil a kdo to jak udělal... myslel jsem že bych mohl být tak 5x na 2. a 5x na 3. a že rozhodla nějaká blbost... až po kontrole jsem zjistil že porotců bylo dohromady 11... chjo...
Obrázek

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

fufu píše:.... no já taky už končím v Tuning Cupu, na srazy jezdit budu ale už ne na cup, takže doufám že mi tam budete držet místo někde u vás 8)
2fufu a mall: ja to zabalila uz letos v lete (i pres letosni "donuceni" predem o neuspechu jsem vedela, a v kopru jsem byla v TC proto ze bylo posledni) ....taky me podelala skoro seriovka (a dosti jsem se dohadala kvuli ni) ... ale vim ze ma cistci motor nez ja, o coz jde , ale podle me to neni hlavni!
... ale i kdyz to vyladim, nechci se nechat TIM zase pozarit pac by me ty prachy sraly a delam to stejne pro sebe.
takze mi drzte taky fleka 8)

a takove OT: akorat nevim kdo se bude chtit za chvili divat JEN na Clean style s chromem a zlatem, ktery je dosti v kurzu a myslim ze se i porote dosti libi a dle toho hodnoti.
pak nejake napady, showcary, tuning pro radost asebe atd. nema smysl :?:
Naposledy upravil(a) Katy dne 02 říj 2007 12:30, celkem upraveno 1 x.
moje šPunto, muj život

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

to Katy: myslim ze si to vystihla paradne 8)

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Karel84 píše:to Katy: myslim ze si to vystihla paradne 8)
diky, .... akorat ze si to pani porotci asi nepripousti.. i kdyz maji i tak tezkou praci ! a nerikam ze to tak je v kazde scene, a doufam ze nebude !

Jinak Mall urcite MAS na vic, ostatne na to ukazuje i cela sezona ale je fakt ze kazdy porotce hodnoti jinak , a kdyz se vsichni sesly.... i tak to nechapu!
i kdyz, jak pise Fufu a dle Chudasova podani jsem to pochopila tak i ja : je lepsi mit skoro seriovku, vychytat na ni chyby dle sebe i porotcu a nestavet showcar - pac na tom ty chyby jsou videt vice a je od nej ocekavano i maximum kvality !
takze co by serie dostala za pet bodu minus, showcar by to dostal za deset. :twisted:
samozrejme receno trochu s nadsazkou... :?:

Proto dalsi duvod pro me, az budu zas mit pokrok na aute, nepotrebuju aby mi nekdo srazel radost a hledal chyby... staci ze budu mit obecny uspech a svoji spokojenost.
A jeslti to neni skoda ? a ze špunt do TC patri... ? neni i kdyz patri,ale tak leda do TC jako parkoviste pro lestenky (nakonec dva roky souteze si myslim staci) :P
a stejne pristi rok uz moc jezdit nebudu...letos jsem si uzila srazy az dost :)

btw 2Mall: a nemyslis ze jsou nekteri i zaujati proti zenam v tuningu ? :lol:
moje šPunto, muj život

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

Shr3k píše: Vždycky to tak bude. Vítězové si budou libovat nad tím, jaké to bylo super. Poražení budou házet flintu do žita. A někde mezi tím se bude pohybovat zbytek, váhajíc nad tím, jestli s tím seknout, nebo jestli se ještě jednou pokusit.

Někdo holt má zdravé sebevědomí, jiný se naopak podceňuje a jiný zase třeba trpí přílišným sebevědomím (ostatně to se projevuje v soutěžích jako Česko hledá Superstar). Po konfliktu s realitou se ti první většinou otřepou a jdou dál, druzí jsou nadšení a najednou plni sil a ti třetí? Ti začnou psát cosi o nespravedlnosti, neobjektivitě, podplácení atd... čili od blbostí nad kterými soudný člověk mávne rukou, až po osobní útoky a nadávky.
S TIMHLE MUSIM NAPROSTO SOUHLASIT (i kdyz moje a Shrekovi sympatie jsou dosti nechutne)
... ALE . no to by bylo zase na dlouho :lol:
Hlavni je ta soudnost sama sebe jako cloveka a taky sveho auta... ale jsou proste veci,kterym se divi i okoli,natoz pak majitel !
Nejdulezitejsi je stejne mit radost z toho, jak to auto vubec vypada a kam az se doslo nebo da dojit 8)

PS: se omlouvam , ze jsem to tady trochu zaSpamovala :oops:
moje šPunto, muj život

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning Cup - Velké Finále 28.-30.9.

Příspěvek od Shr3k »

Obecně je to o tom, že mnoho lidí, pro které je tuning koníčkem, chce dosáhnout tzv. instantního úspěchu v maximálně krátkém čase, což značně koliduje s nedostatkem peněz na jejich kontě.

Pokud člověk není vatař nebo není talent sponzorovaný dodavateli, nelze prostě vzít lopatu a naházet na auto a do auta padesát levných komponentů s tím, že ono to bude nějak navrch vypadat jako huj, ale vespod to bude fuj. O takových autech pak píší jiné servery, než autotuning.cz. Potom taky nelze očekávat (obzvlášť v konkurenci toho nejlepšího, co u nás je) žádný úspěch ala Berty, který jednak zvolil dobré auto na úpravu se silným motorem a jeho současná podoba exkluzivního "šoukáru" vlastně vyšla z původní výkonnostní úpravy.

Nedostatek peněz jde částečně kompenzovat trpělivostí a sháněním kvalitních dílů po aukcích (viz. přeborníci jako Marauder nebo Rajdlos), ale opět to je o ochotě a možnostech, ten čas tomu věnovat.

Také se hodně dá usnadnit volbou auta, kterým chci prorazit. Když to bude Golf, asi na něj seženu levně ledacos, ale zase budu mít velkou konkurenci. Když to bude zase něco extra, budu muset hodně shánět, improvizovat a vymýšlet, ale pokud se zadaří, úspěch bude zaručen (viz Mini Michala Škůrka, nebo překopaná Sierra Arnošta Velinského).

Stejně tak, pokud mám hluboko do kapsy a mám ambice jezdit rychle, asi koupím něco s přeplňováním, protože "vočipovat" cokoliv s turbem je ten nejlevnější tuning, jaký si lze představit.

Já osobně bych do Tuning Cupu nešel, pokud bych neměl:

1. auto na běžné denní ježdění
2. zázemí nějaké dílny nebo garáže (ne nutně vlastní), kam se dá zalézt a kde se dá kutit
3. jasnou a realistickou představu, kam bych se chtěl s tuningovým autem dostat (výkonově, vzhledově) a v jakém časovém horizontu
4. alespoň mlhavou představu o tom, co bude, až do auta za 2-3 roky investuju spoustu času, práce i peněz (budu si to chtít nechat? budu s tím spokojený? bude to odpovídat mým požadavkům na výkon, zážitek za volantem?)
Gr33N MoNsT3R

svanco1915
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svanco1915 »

Katy píše:
Karel84 píše:to Katy: myslim ze si to vystihla paradne 8)
diky, .... akorat ze si to pani porotci asi nepripousti.. i kdyz maji i tak tezkou praci ! a nerikam ze to tak je v kazde scene, a doufam ze nebude !

Jinak Mall urcite MAS na vic, ostatne na to ukazuje i cela sezona ale je fakt ze kazdy porotce hodnoti jinak , a kdyz se vsichni sesly.... i tak to nechapu!
i kdyz, jak pise Fufu a dle Chudasova podani jsem to pochopila tak i ja : je lepsi mit skoro seriovku, vychytat na ni chyby dle sebe i porotcu a nestavet showcar - pac na tom ty chyby jsou videt vice a je od nej ocekavano i maximum kvality !
takze co by serie dostala za pet bodu minus, showcar by to dostal za deset. :twisted:
samozrejme receno trochu s nadsazkou... :?:

Proto dalsi duvod pro me, az budu zas mit pokrok na aute, nepotrebuju aby mi nekdo srazel radost a hledal chyby... staci ze budu mit obecny uspech a svoji spokojenost.
A jeslti to neni skoda ? a ze špunt do TC patri... ? neni i kdyz patri,ale tak leda do TC jako parkoviste pro lestenky (nakonec dva roky souteze si myslim staci) :P
a stejne pristi rok uz moc jezdit nebudu...letos jsem si uzila srazy az dost :)

btw 2Mall: a nemyslis ze jsou nekteri i zaujati proti zenam v tuningu ? :lol:
stou seriokou jsi to vystihla :twisted:
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

2Shrek: Covece, ty dneska oplyvas rozumama.... bych ani neverila 8)

Hele ale, kdyz to vezmu kolem a dokola - tak je to soutez jen pro "vatare".... teda urcite nejen v mych ocich se z toho stava :(
Nakonec my "smrtelnici" si muzem soutez zkusit pri Show&Shine na ostatnich srazech a neni to tak "drsny" 8)
moje šPunto, muj život

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Katy píše:Hele ale, kdyz to vezmu kolem a dokola - tak je to soutez jen pro "vatare".... teda urcite nejen v mych ocich se z toho stava :(
Mno pokud nechceš mít auto ledabyle udělané a chceš ho mít hned, tak musíš být vatař nebo mít sponzory.

Pokud dokážeš čekat a pracovat (a umíš sehnat díly z druhé ruky za výhodné ceny), vatař být nemusíš. Nepřijde mi, že by třeba konkrétně Arnošt byl nějaký extra vatař, holt Sierru prakticky kontinuálně zdokonaloval deset let. A s ním spousta dalších harcovníků.

Ale chápu "junge Leute von heute", že ti potřebují mít všechno hned a zajímá je jen, jak by se s autem mohli blýsknout. To jak to vypadá pod umytým kabátem je nějak moc netankuje. :wink:
Gr33N MoNsT3R

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

Podle mě kdo dokáže čekat a makat na autě každou zimu je opravdový fanda tuningu a pochopitelně finance se do toho musí hodně vkládat ale když je investujete za delší čas nebolí to tolik jak když nasypete do auta za sezonu 100 tisíc všechno rychle nakoupit,naplácat na auto pak si myslíte že to máte všechno dokonalý ale není to tak,je to všechno horkou jehlou splácaný a pak vznikaj chyby.Myslím si že tuning chce čas,prostor a pochopitelně finance záleží jen na jedinci jestli chce všechno hned a má na to a nebo jestli radši přes zimu se zavře do garáže a zkusí sám nebo za pomocí kamarádu,známych udělat auto podle svých představ nápadů,nákresů a rad kamarádu,sice to trvá déle třeba ne jen jednu zimu ale myslím si že je to lepší už jen v tom když můžete říct "Udělal jsem to sám" jenom pomáhali kamarádi který tuning baví je to jejich koníček a čas a finance do toho vložené je netrápí .. k tomu se přikláním i já a myslím že takhle by to mělo vypadat třeba jednou někdo z nás mladých kluků se dokáže vypracovat až na takovou úroveň na který je fanny se svou alfou 33 kterou už dělá neskutečně dlouho RUKAMA a taky když nikam přijede každej si řekne VATAŘ ale už neví že ten kluk to fakt rukama dokázal postavit a je obyčejnej truhlář s průměrným platem 15 tis/měsíčně takže kdo mi k tomu zase co řekne? :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Nepotřebuje komentář ...
Přílohy
FANNY ALFA 33
FANNY ALFA 33
FANNY.jpg (67.96 KiB) Zobrazeno 2051 x
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

Já vubec nechápu proč ten tuning cup tak řešíte. Stavíte si auto pro vlastní uspokojení ne?
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Podle toho co tu tak čtu tak to tak nevypadá proto jsem reagoval,spíš mi to přijde jako předhánění zazobaných magorů kdo víc nasype do svý káry a pak když mu někdo řekne že tam jsou chyby tak kope jak malý děcko protože on do toho narval víc než tam ten - přijde mi to ubohý
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Shaity

Příspěvek od Shaity »

nasrat na tuning cup.....ale kdyz uzdo toh nekdo jde musi pocitat s tim,ze je to o penězích a vyhodnocujou to lidi ne stroje....tudíž dycky z vyledku spory budou :)

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

2full eclipse: naprosto s tebou souhlasim....ale prave ze i kdyz se to stavi tak pomalu, ty penize potreba jsou, a kazdy ma taky jine placeni (nekomu zustane cela vyplata nekomu ani koruna)..takze to taky neni jednoznacne! Taky bych se chtela zavrit, a makat postupne (coz jsem mohla loni v zime)...ale !!! (co mi zbyva rozepisovat nebudu a zob zob rodice taky nemam.)
takze pro me je vychodisko pujcka a nasypat to hned nebo postupne... a pak druha vec: s autem se temer denne jezdi, proto se delalo i dela za "chodu". krome zimy.
Jinak fanyho alfa je proste trida.. i kdyz sto lidi,sto nazoru.vim ze si ji delal sam... a pro me na scenu neodmyslitelne patri.

2shrek: neprud s tim motorem furt... bych chtela videt tebe, jak bys ho stale myl , kdyz treba tyden prsi.... a na kryt pod fakt nemam.
Hm, vsechno hned...nebo aspon od kazdyho neco (asi je to i ovlivneno lidmi kolem me, taky maj vsechno hned,nakonec ja si ted uz pripadam dosti pozadu,ale sny jsou sny) ... a pak doladovat dalsi dulezite veci,kdyz je dobrej zakalad.
ja nemam auto na to,abych ho postavila ZA rok a NA rok a cao (nebo kazdy rok predelavala). mam ho uz tri , a budu ho dalsi tri jeste mit urcite. ale aby mi jen tak stalo v garazi me teda netankuje... a furt jezdit srazy,by bylo (mozna uz je) i okoukane.i kdyz by byly zmeny...ale furt bude stejne (barva,kola,narazniky),takze nejaky novy pozlac.sroubky by si kdekdo nevsim..a rekl:aaa,to je uz okoukany i kdyz pekny.
Takze to staveni pomalu za "chodu" ale jiste ma svoje kouzlo - pro majitele urcite, ale pro okoli i soutez nic moc. Proste je to takove zamotane.... a v podobnem kruhu se ted placam, a nevim jak to vyresit (nemyslim ale vubec TC,proste srazy obecne.) :cry:
Jinak prace vlastni nebo pomoc okoli (ne firem) je jasna a nakup tech levnejsich dilu taky (btw:hledam spise na ebay.de,pac u nas je to biiiida,los puntos) 8)
moje šPunto, muj život

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

Vasekk píše:Já vubec nechápu proč ten tuning cup tak řešíte. Stavíte si auto pro vlastní uspokojení ne?
8) :rock: :deejay: :rock: 8)
VW GOLF III

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Katy píše:2full eclipse: naprosto s tebou souhlasim....ale prave ze i kdyz se to stavi tak pomalu, ty penize potreba jsou, a kazdy ma taky jine placeni (nekomu zustane cela vyplata nekomu ani koruna)..takze to taky neni jednoznacne! Taky bych se chtela zavrit, a makat postupne (coz jsem mohla loni v zime)...ale !!! (co mi zbyva rozepisovat nebudu a zob zob rodice taky nemam.)
takze pro me je vychodisko pujcka a nasypat to hned nebo postupne... a pak druha vec: s autem se temer denne jezdi, proto se delalo i dela za "chodu". krome zimy.
Jinak fanyho alfa je proste trida.. i kdyz sto lidi,sto nazoru.vim ze si ji delal sam... a pro me na scenu neodmyslitelne patri.

2shrek: neprud s tim motorem furt... bych chtela videt tebe, jak bys ho stale myl , kdyz treba tyden prsi.... a na kryt pod fakt nemam.
Hm, vsechno hned...nebo aspon od kazdyho neco (asi je to i ovlivneno lidmi kolem me, taky maj vsechno hned,nakonec ja si ted uz pripadam dosti pozadu,ale sny jsou sny) ... a pak doladovat dalsi dulezite veci,kdyz je dobrej zakalad.
ja nemam auto na to,abych ho postavila ZA rok a NA rok a cao (nebo kazdy rok predelavala). mam ho uz tri , a budu ho dalsi tri jeste mit urcite. ale aby mi jen tak stalo v garazi me teda netankuje... a furt jezdit srazy,by bylo (mozna uz je) i okoukane.i kdyz by byly zmeny...ale furt bude stejne (barva,kola,narazniky),takze nejaky novy pozlac.sroubky by si kdekdo nevsim..a rekl:aaa,to je uz okoukany i kdyz pekny.
Takze to staveni pomalu za "chodu" ale jiste ma svoje kouzlo - pro majitele urcite, ale pro okoli i soutez nic moc. Proste je to takove zamotane.... a v podobnem kruhu se ted placam, a nevim jak to vyresit (nemyslim ale vubec TC,proste srazy obecne.) :cry:
Jinak prace vlastni nebo pomoc okoli (ne firem) je jasna a nakup tech levnejsich dilu taky (btw:hledam spise na ebay.de,pac u nas je to biiiida,los puntos) 8)
si to napsala moc dobře,moje slova(taky litam v pujčkach a makam na aute v garaži,tak vim co to je ).
Naposledy upravil(a) wsnw dne 03 říj 2007 14:32, celkem upraveno 5 x.

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

to full.eclipse a katy: 8)

to all:...mě už to přijde jako by někteří z vás stavěli auto jen kvůli prvnímu místu v tuningcupu...vždyť to auto stavím pro sebe a ne kvůli porotcům v TC...je mi jasný, že chcete aby to auto někdo ocenil a věřím že Vás sere, že Vás porazí "seriovka"...ale psát tady o tom pořád dokola to si radši řeknu pro sebe, že porota jsou kreténi(neni to můj názor, protože je neznám) a seru na to....já to beru tak že pokud s autem jezdím i normálně tak asi do TC nepujdu, nebo pujdu ale budu se muset spokojit třeba s 3. možná 4. místem, protože na auta, který borec vozí na podválu a deně to leští prostě mít nebudu.... :P
VW GOLF III

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to jurajko:ne asi mam auto pro radost a ne abych to tahal na podvalu jak debil....co je to za logiku mit auto ktery nejezdi.... :nono: nerikam ze ja tedka vjedu taky vsude ale aspon po silnicich jezdim a ze se mi to zasere neresim ..je to prece auto.. :)
Kdyz Králík stavěl toho Rapida a ja řekl ze to stejně bude jezdit srazy na podvalu malem mě ukamenovali....a ted koukni jak jezdí na srazy.....na podválu....auto hezky ale k ničemu

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

Upřímně jsem celkem rád, že auta jako ten rapid jezdí na podvalu. Nic proti tomu nápadu, líbí se mi to, ale přece jen je to dost velký home-made, který rozhodně neprošel žádnou zkušebnou a až tomu něco "upadne", tak bych nechtěl být ten, kdo jede proti na silnici.
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

...moody..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ...moody.. »

teda jak to tady čtu, tak hodně lidí zapomíná, že NENÍ DŮLEŽITÉ VYHRÁT, ALE ZÚČASTNIT SE - to vás jako malé neučili?
k čemu vám bude pohár? budete na jeho základě vydělávat větší peníze, posunete se v životě do dalšího levelu, získáte lepší pracovní místo? ne - je to prostě pro potěšení a proč to mnozí tak neberou? bohužel český národ je národ intrikářů a sviní, kteří poukazují na chyby jiných - proč se všichni tváří jak velcí kamarádi a pak za rohem pomlouvají a poukazují na chyby? bohužel mi přijde, že pospolu v tuningu drží jen ti debilové, co se na srazy jezdí vylejt
tohle opravdu nechápu - ještě že s ničím nesoutěžím a i kdyby, tak bych byl rád, že se mohu vůbec zúčastnit a nějaký ten pohár by pro mne byl takovou třešničkou na dortu a kdybych nic nezískal tak co, nepo*eru se z toho
http://www.tuningy.com
http://gallery.tuningy.com - fotogalerie z českých a zahraničních srazů

http://www.lukashronphotography.cz
http://www.facebook.com/pages/Lukas-Hron-Photography/207320635966839

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

hezký auto jde udělat i tak aby se snim dalo jezdit což se o některych autech říct nedá...pokud nebudu jezdit jak kretén tak můžu jezdit v autě s pěknejma kolama, lakem a sníženým podvozkem až na zem..samozřejmě si nenastříkám podběhy na bílo abych musel v dešti chodit pěšky...tím chci jenom říct že záleží na člověku jak se k auto chová a jak často s ním jezdí, ale pak nesmí bečet že mu porota něco vytkla.... :P
VW GOLF III

MiniMike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiniMike »

je pravda, ze s kazdym autem se da jezdit, jen to chce nad tim jezdenim premyslet ;-) napr. mame doma jako druhy auto Corsu, kde se neda pod prednim naraznikem prostrcit panel od radia, s autem jezdi moje pritelkyne a auto ji vyhovuje... auto se priznam, ze neni v nic moc stavu, jsou tam jen kola a svetla, ale vypada to pekne... nerikam, ze v soucasny dobe je to auto na TC, ale i po zainvestovani "par" korun, by se i ten TC dal jezdit, i kdyz je mi jasne, ze by to nebylo na vitezstvi... ale jak psal moody, neni to o tom vyhrat, ale zucastnit se ;-)

a jinak se plne souhlasim se Sh3kem a s moodym ;-)

ale je fakt jednodussi rici, ze se na to vsechno vykaslu a skoncim a ze sou vsude penize a kamaradi, nez se trosku snazit i kdyz to proste na to vitezstvi nebude :-) ale to je ta povaha ceska.....

Mr.Dynaboom

Příspěvek od Mr.Dynaboom »

A nenapadlo nekoho proc tolik lidi na Finale vezlo auto na podvalu za dodavkou nebo vetsim autem? Na srazy jich jezdi takhle jen par a taky proc ne, je to jejich problem a maji strach aby jim to nejaky vokurek ktery je cely nateseny na sraz a na kazde krizovatce gumuje proste neotelil a nebo jsou jejich upravy vyhnane do extremu a nechteji delat problemy s policii na ceste. Ja kdyz kolikrat vidim nektere zbesile upravy na autech po sraze tak bych kvuli policii vozil asi kazde auto na podvalu protoze upravy jsou vicemene uz nebezpecne okoli...Tot kazdeho svobodna volba..... Na finale se to vezlo ze dvou duvodu, za prve bylo v patek hnusne a auta vycistit po hustem desti a xxx km neni prdel a za druhe ze, stejne potreboval kazdy spoustu veci na postaveni stanku a ty by se jaksi do maleho tuningoveho auta nevesly. A proc jet dvema autama kdyz clovek muze jet jednim a velkym........ Myslim ze ta prvni varianta postihla loni MiniMika a cele rocni snazeni bylo v prdeli kdyz auto skoncilo na odtahovce smerem do garaze s rozbitym predkem :(
A to jak tady se neustale pise ze je to o penezich atd. a o cem by to asi tak melo byt, vzdyt uz nakup samotneho auta neni za igelitku svestek.:) Ja si dobre pamatuju nektere tunery kterym jsem hodnotil auto a za kazdym mojim kritickym slovem byla bleskova odpoved: je to o prachach a ja je nemam a proto to mam tak nabastlene, ale je to zase moje prace a ne jak tam TI, ti to maji delane od firem. po mesici clovek prijde ke stejnemu autu a vidi novy lak, nove kola a uz se na vas clovicek usmiva aby dostal hodne bodu za nove upravy ktere beztak staly 100 tis :) A pri blizsim ohledani opet konstatuju ze proc cpes do auta tolik penez kdyz je efekt porad stejny, stale je to proste horka jehla a zadny dil na aute nepasuje. Sice je to navenek z 10 metru o 100% lepsi ale zbytek uuua a tentokrat jeste rychlejsi odpoved. Ja uz proste vic penez nemam a vubec, vy tomu nerozumite, vsichni mi tady okolo rikaji jak mam super udelane auto a vy ne, proste je to dopredu zaplacene, domluvene a vy to davate jen kamosum a stejne tomu nikdo z nas nerozumi....... Je to mazec a v tomhle ma treba Moody velkou pravdu. Neni dulezite zvitezit ale zucastnit se. nechat si obcas poradit aby auto bylo jeste hezci a pak se jen tesit z toho jak to hezky vypada, ale zatim si nejvic stezuji prave ti, kteri jsou na chvostu TC a argumenty ktere pouzivaji jsou jaksi trochu k smichu. Hold uz jsme takovy velky jesitove..... :(

Lewis

Příspěvek od Lewis »

jurajko píše:pokud nebudu jezdit jak kretén tak můžu jezdit v autě s pěknejma kolama, lakem a sníženým podvozkem až na zem..samozřejmě si nenastříkám podběhy na bílo abych musel v dešti chodit pěšky...
:(
Jezdím každý den, auto celkem dole, kola normál 17" a na podběhách mám airbrush... :( v dešti pěšky nechodím... ono to jde... jen se to nesmí tolik řešit...
Obrázek

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

Lewis píše:
jurajko píše:pokud nebudu jezdit jak kretén tak můžu jezdit v autě s pěknejma kolama, lakem a sníženým podvozkem až na zem..samozřejmě si nenastříkám podběhy na bílo abych musel v dešti chodit pěšky...
Jezdím každý den, auto celkem dole, kola normál 17" a na podběhách mám airbrush... :( v dešti pěšky nechodím... ono to jde... jen se to nesmí tolik řešit...
já jsem ale psal že to jde ne, tak nevim proč kroutíš hlavou, a s těma podběhama jsem psal JÁ NENASTŘÍKÁM, takže ty tam můžeš mít třeba ten svůj airbrush, kterej je pro dalších 50% třeba zbytečnej, to se tady snažim říct...přečti si to pořádně a pak něco piš....

...naopak tvoje auto Lewisi chválím protože jsi důkazem toho že to jde, s tím jezdit každej den....

já bych to tady ukončil, protože se tady přeplítá jeden názor přes druhej...
Naposledy upravil(a) plaváček dne 04 říj 2007 11:55, celkem upraveno 1 x.
VW GOLF III

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to lewis:ale máš to pěkný....to je fakt :) :)

Lewis

Příspěvek od Lewis »

jurajko píše:
Lewis píše:
já jsem ale psal že to jde ne, tak nevim proč kroutíš hlavou, a s těma podběhama jsem psal JÁ NENASTŘÍKÁM, takže ty tam můžeš mít třeba ten svůj airbrush, kterej je pro dalších 50% třeba zbytečnej, to se tady snažim říct...přečti si to pořádně a pak něco piš....

...naopak tvoje auto Lewisi chválím protože jsi důkazem toho že to jde, s tím jezdit každej den....

já bych to tady ukončil, protože se tady přeplítá jeden názor přes druhej...
Já jsem nechtěl kroutit hlavou... na 2 jiných forech kam chodim je : a ( smutnej smajlík... tady kroutí hlavičkou... chtěl jsem tím vyjádřit že jsem z toho smutnej... už před rokem když jsem je nastříkal na bílo tak jsem řikal jsem kokot když to mám na ježdění a kdykoli jsem heveroval auto abych je umyl tak jsem si nadával a letos jsem tam ještě přidělal ten pinstriping... chjo....
Obrázek

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

to lewis: no ono se to vždcky nedá napsat tak jak to člověk cejtí, nebospíš okolí to pochopí jinak a pak z toho vznikají takovýhle debaty....no nic hlavně že jsme se pochopili...takže respekt 8)
VW GOLF III

Denis 2

Příspěvek od Denis 2 »

Tak jsem si to tu poctvivě vše přečetla a nestačím se divit....Většina z vás tu brečí, že je TC jen o penězích, kamarádech, korupci..atd...
To snad ani nemůže být pravda!!! Myslela jsem si že děláte auta pro svá potěšení a ne pro to, aby jste tu pak trávili hodiny a uráželi se navzájem, házeli na seb špínu...

TC o penězích:
- co v dnešní době neni o penězích?? Teď jsem zkusila si skočit do sámošky pro rohlíky a nezplatit je, a ejhle..to nejde..chtěli po mě 20,- Kč
- zepteje se těch lidí co o nich říkáte, že "hold mají prachy tak mají zlaté šroubky, chrom, atd" ..vždyť to je k smíchu..oni ty peníze nes*rou..oni makají, aby si to mohli dovolit!!!Máme na autě také dost zlatých věcí a věřte, že oba makáme, aby na to bylo...tu možnost máte všichni..a nemluvě o tom, že místo dovolené trávíme čas v dílně a makáme na autě...tak se proberte..

TC o kamarádech:
- tak porotu jsem dělala celý rok, jak mi můj "stav" dovolil a věřte, že z těch kluků "znám" všechny, ale nemohu říct, že to jsou moji kamarádi...jsou to známý, se stejným koníčkem..mám si s nimi co říct...ale kamarádů..těch opravdových tam mám opravdu jako šafránu...a to že někomu říkám AHOJ, neznamená, že mu tím říkám, že to má vyhrané!!!

To, že nedokážete přiznat porážku..jasně, pro každého je jeho auto to nej..a tak proč si to kazíte, ten pocit...pro vás je to nej auto v ČR a tak to je...myslela jsem, že většina z vás dělá ty auta pro sebe a ne pro porotu a TC!!?? nebo se snad pletu... :?

Uplně zbytečně se tu napadáte...na tomto světě jsme jen jednou a tak žijte, aby jste si život užili a ne aby jste ho prohádali... :nono:

Tak se tu mějte.... :wink:

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“