Dotazý: 5.1 a PC
Moderátor: Rudi
Dotazý: 5.1 a PC
Koupil jsem si 5.1 Geniuse, satelity jsem pripojil k wooferu, woofer do zasuvky a cernej, zlutej a cernej kablik z wooferu jsem pichnul do PC..mel bych mit 5.1 zvukovku, ale hrajou mi jen dva repracky (oznacene jako predni), woofer nehraje...a nechapu, na vystupu ze zvukovky mam pet zdirek - zelenou, cervenou, modrou, zlutou a cernou...modrou a cervenou mam tedy nevyuzitou...jak to mam zprovoznit?
japonec a korejec....
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazý: 5.1 a PC
to je divny.. ja mam sice 2.1 ale zas mam dvakrat 2+1 a hraje vsechno tak jak ma... i když jsem zapojil 3x 2.1 tak to slapalo
Passat B5.5 TDI 96kw
Re: Dotazý: 5.1 a PC
já mám stejnej problém jako generics, mám tu 5.1. repro a nikdy nehrajou všechny.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Takže přesně tenhle problém sem měl taky. Mám 5.1 a 5.1 zvukovku. Když sem zapojil vše podle návodu tak to nešlo, ale tak sem zkoušel různý kombinace a teď to všechno funguje jen s jednim kabelem, kterej je v kompu píchlej do oranžový a v tý bedničče k systému myslim do žlutý nebo tak nějak. Prostě mi to funguje jen přes jeden kabel. Nedokážu si vysvětlit jak to může fungovat, hrajou všechny 4, centr. i woofer a normálně ve 3D
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Vím že je to občas o nervy, ale pokud máš 5.1 zvukovku tak by mělo být zelený konektor přední repro, modrý zádní repro a růžový centr a SW (snad jsem to nepopletl), pokud máš víc jak 3 zdířky tak podle manuálu boardu nebo zvukovky, repráky by měli mít kabel na jednom konci konektor do repro a na straně druhé 3x 3,5mm stereo jack. a pak už jen laborovat s nastavení zvukové karty
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
Zelený - line out, sluchátka nebo normál repro (přední repro)
Modrý - line in
Růžový - mikrofon
Oranžový - center/subwoofer v režimu 5.1 nebo 7.1
Černý - zadní repro pro surround v režimu 5.1 nebo 7.1
Šedý - boční repro pro surround v režimu 7.1
Pokud máte zvukovku s koaxiálním výstupem a repro s koaxiálním vstupem, je jednodušší propojit to tímhle jedním kablíkem a je po problémech.
Ve finále je potřeba ještě v ovládacím panelu, sekce "Zvuky a zvuková zařízení" nakliknout "Upřesnit..." a vybrat "Reproduktory Surround Sound 5.1". Pokud je k dispozici ještě software pro zvukovou kartu, je potřeba zkontrolovat i jeho nastavení a případně i tam přehodit na správnou volbu (např. "6 channel" apod.).
Modrý - line in
Růžový - mikrofon
Pokud máte zvukovku s koaxiálním výstupem a repro s koaxiálním vstupem, je jednodušší propojit to tímhle jedním kablíkem a je po problémech.
Ve finále je potřeba ještě v ovládacím panelu, sekce "Zvuky a zvuková zařízení" nakliknout "Upřesnit..." a vybrat "Reproduktory Surround Sound 5.1". Pokud je k dispozici ještě software pro zvukovou kartu, je potřeba zkontrolovat i jeho nastavení a případně i tam přehodit na správnou volbu (např. "6 channel" apod.).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:Zelený - line out, sluchátka nebo normál repro (přední repro)
Modrý - line in
Růžový - mikrofon
ee tak u těhle repro to takhle nejde.... už vím o několika případech a dalších na foru o těch repro ale jinak jsou fajn
Čtení tuning fora mě dohání k alkoholismu
obrázek odstraněn adminem. Ivan
obrázek odstraněn adminem. Ivan