Já jako nevim co chceš slyšet... To že máš víc úprav jsem uznal... to že na Tebe nemám taky... proč jsem před Tebou se neptej mě ale porotců...Malllory píše:Lewisi, sam jsi mi dnes psal, ze na Cordobu nemas. Tak jake chyby maji byt na necem, co ani neni predelane, ale seriove? To prijede auto z fabriky a dostane 1. misto? Takovy holy nesmysl!
Mimochodem se mi nelíbí jak předhazuješ to že mám auto seriové protože to není pravda... má pouze seriový vzhled za kterým si stojím... Kdo chce tak si v tom tuning najde...
Já tu nebudu trávit čas výčtem co jsem na autě udělal a co ne a co máš lepší Ty a co já... Na některé chybky jsem Tě upozrnoval... a nechci tady skončim nějakým haněním co se mi nelíbí na Tvém autě a zase Ty tady budeš psát co mám špatně já... (prasklý práh a né prahy a není to tajemství a porotci to viděli a dokonce jsem vysvětloval jak se to stalo...)
Jen prostě já tam jel s tím že budu 3. a s tím jsem počítal... když vyhlásili Tebe tak jsem uplně přestal dýchat a nevěřil jsem... fakt jsem se těšil až budou výsledky protože mě zajímalo kdo jak hodnotil a kdo to jak udělal... myslel jsem že bych mohl být tak 5x na 2. a 5x na 3. a že rozhodla nějaká blbost... až po kontrole jsem zjistil že porotců bylo dohromady 11... chjo...