405 po francouzsku
Re: Kolik na to asi padlo montážní pěny ???
Tak to je mega hustost
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: 405 po francouzsku
ja nechapu proc nezustal u tech dveri ala delorean
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
jj dávám klobou dolu abych měl do čeho blejt
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
Co sis udělal ty na autě, že bliješ na takovouhle práci? Zase jeden mladej sráč co si koupil vrtulu a myslí si, že mu patří svět...Trhyy píše:jj dávám klobou dolu abych měl do čeho blejt
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
jj klasickej argument "ukaž co máš ty" hochu ty mě bavíš ani nevíš jakMComb píše:Co sis udělal ty na autě, že bliješ na takovouhle práci? Zase jeden mladej sráč co si koupil vrtulu a myslí si, že mu patří svět...Trhyy píše:jj dávám klobou dolu abych měl do čeho blejt
Jen se neuválej smíchy Klobouk dolů před prací do které se pustil. Výsledek už se nemusí líbit každýmu. To si asi nepochopilTrhyy píše:jj klasickej argument "ukaž co máš ty" hochu ty mě bavíš ani nevíš jakMComb píše:Co sis udělal ty na autě, že bliješ na takovouhle práci? Zase jeden mladej sráč co si koupil vrtulu a myslí si, že mu patří svět...Trhyy píše:jj dávám klobou dolu abych měl do čeho blejt
a pdole tebe, dkyž někdo totálně rozřezá a překope auto a nahází na to všelijaký zbytečnosti je umělec?......popravdě mě se tohle taky vůbec nelíbí........nechápu, proč to auto prvně stříkli do plniče a pak zavařovali dveře a rozřezávali to....MComb píše:Co sis udělal ty na autě, že bliješ na takovouhle práci? Zase jeden mladej sráč co si koupil vrtulu a myslí si, že mu patří svět...Trhyy píše:jj dávám klobou dolu abych měl do čeho blejt
vypadá to jak z marsu..
svět dospělých je pro mne záhadou......
A k čemu je teda pak xxx hodin práce bez významu ??MComb píše:Jen se neuválej smíchy Klobouk dolů před prací do které se pustil. Výsledek už se nemusí líbit každýmu. To si asi nepochopilTrhyy píše:jj klasickej argument "ukaž co máš ty" hochu ty mě bavíš ani nevíš jakMComb píše:Co sis udělal ty na autě, že bliješ na takovouhle práci? Zase jeden mladej sráč co si koupil vrtulu a myslí si, že mu patří svět...
-
Nikdo netvrdí, že je umělec, jen se tady oceňuje práce a hlavně čas, kterej nad tim strávil. Proč to rozřezal ? Na tom autě je vidět, že nejdříf skusí víc věcí a pak tam dá ash ty který se mu líběj nejvíc - třeba dveře, ush probjehly 3 varianty, zadní světla to samý. Nejvíc mě dostalo, že ty lemy, prahy a nárazníky mu vlastně posloužily jen jako kopyto pro celej bodykit, pak to fshechno serval a namontoval finální díly ush bez montážky....
Nějak tak jsem to myslel...chmeldaGTI píše:Nikdo netvrdí, že je umělec, jen se tady oceňuje práce a hlavně čas, kterej nad tim strávil. Proč to rozřezal ? Na tom autě je vidět, že nejdříf skusí víc věcí a pak tam dá ash ty který se mu líběj nejvíc - třeba dveře, ush probjehly 3 varianty, zadní světla to samý. Nejvíc mě dostalo, že ty lemy, prahy a nárazníky mu vlastně posloužily jen jako kopyto pro celej bodykit, pak to fshechno serval a namontoval finální díly ush bez montážky....
Je to fak husté
u mě za 1 to je holt kus prace, libyt se všem nemusí ale za odvedenou praci smekam
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
www.revilohifi.cz
přesně takBob píše:u mě za 1 to je holt kus prace, libyt se všem nemusí ale za odvedenou praci smekam
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
proč? pokut zabraní vodě přistup tak jeto ok ale jestli ne tak se má potom naco těšit!!!
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
Práce jak nasráno ale že by se mi to jakym směrem se to uchyluje líbilo to rozhodně ne
Mcomb - další blázen typu - nelíbí se ti to - ukaž co si udělal ty . Člověk co nerozřezal auto a neudělal na něj mega bodykit a mraky stylistickej doplňků má taky nějakej vkus i když se ti to možná bude zdát hodně zvláštní
Mcomb - další blázen typu - nelíbí se ti to - ukaž co si udělal ty . Člověk co nerozřezal auto a neudělal na něj mega bodykit a mraky stylistickej doplňků má taky nějakej vkus i když se ti to možná bude zdát hodně zvláštní
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Kontaktovat uživatele: