Břéťo, časomírou to nebylo, ta občas selhá všude. Jednalo se o stejnou časomíru využívanou i při HSM, ale asi zklamala obsluha, protože na HSMkách to obsluhuje Ruber a když se mu něco nezdá hned se ozve a jede se oprava. Tihle hoši asi neměli moc představu o tom jak která auta jezdí a tak jim to nepřišlo nápadné. A samozřejmně se mohlo ještě stát že prohodili dráhy a výsledek tak připsali ve dvojici obráceně. Víc ti k tomu neumím říct, protože o měření se starali dva maníci zavřený v autě a nikdo k nim nemohl.Břéťa píše:Ta casomira podle me merila chvilku dobre a jindy zas uplny sracky. Ale to je jedno pri volnejch jsem si zajezdil dobre... Doufam ze bude HSM a nebude prset...Ritchma píše:mě říkal jeden klučina že snad i v ostrejch startoval s jednim autem vždycky nastejnou nadělil mu pořádně a stejně je o dvě místa za nim Ale nevim, nebyl sem tam.........
Asi ještě hodinu po vyvěšení výsledků byla časomíra k dispozici pro vyřešení případných protestů, bohužel si většina lidí stěžovala "asi" pozdě když už časomíru sbalili.
Když ale zapomeneme na výsledky, myslím že alespoň divácky to bylo zajímavější než ty směsice co se letos skoro všude jezdili. Vím že to hodnotím zkresleně, protože tentokrát mne nikdo neojebal, ale vím jak se asi cejtí ti kterých se to dotklo. Ideálním řešením je opravdu hlásit časy ihned po jízdě aby měl někdo z tvého týmu hned možnost podat protest a zajet opravnou jízdu.