Milovice - fotky, videa, výsledky

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

L.N.07
Kontaktovat uživatele:

Re: Milovice - fotky, videa, výsledky

Příspěvek od L.N.07 »

Dědek Rejsek píše:výsledky budou zveřejněny během pondělí na www.casomeric.com

Jinak děkuji všem za účast a těšíme se na jaro. Děkujeme za chválu , ale i za kritiku akce. Budeme se snažit , aby to bylo ještě lepší . Na závěr jen jednu věc , komentátoři akce tam byli pro to , aby zaujali diváky a trochu pobavili . Myslím , že se jim to i povedlo.
A nešlo by to dříííív :cry: :cry: :cry:
Please :cry: :cry: :cry:
Koupím letní pneu 225/35 19" nebo 235/35 19"

benga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benga »

blah píše:
gismo píše:Tak fotky jiz na CzechTuning.cz. Prijemnou zabavu
http://czechtuning.cz/bigfoto.php?galer ... ii&id=5259

zrovna rozmazanej :cry:
no a ale sluší ti to :lol: 8)
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact :rock:

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

blah píše:
http://czechtuning.cz/bigfoto.php?galer ... ii&id=5259

zrovna rozmazanej :cry:
se omlouvam, na me schades vykrik, at te vyfotim, ze stojis na startu, nez jsem stacil zaostrit, tak se slecna naprahovala, tak sem to blejsknul. Tak snad na dalsim srazu :)

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

L.N.07 píše:
Tak šváru vyfotíš a na mě prdíš :lol: :lol: :lol:
Nojo no má to lepší... nooo :D :D :D
http://czechtuning.cz/bigfoto.php?galer ... ii&id=5374
:) ja sem si ho ani nevsimnul, kdyz sem fotil CDS, kamos ho chtel vyfotit, tak sem ho vzal. Ale tebe bych taky vyfotil, kdybych te tam nasel, resp poznal :)

L.N.07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L.N.07 »

gismo píše:
L.N.07 píše:
Tak šváru vyfotíš a na mě prdíš :lol: :lol: :lol:
:) ja sem si ho ani nevsimnul, kdyz sem fotil CDS, kamos ho chtel vyfotit, tak sem ho vzal. Ale tebe bych taky vyfotil, kdybych te tam nasel, resp poznal :)
Stál jsem dvě auta vedle tohodle krasavce :D
http://czechtuning.cz/bigfoto.php?galer ... ii&id=5390
třeba příště, ale jinak moc pěkné fotky

Civic_VT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Civic_VT »

Jinak děkuji všem za účast a těšíme se na jaro. Děkujeme za chválu , ale i za kritiku akce. Budeme se snažit , aby to bylo ještě lepší . Na závěr jen jednu věc , komentátoři akce tam byli pro to , aby zaujali diváky a trochu pobavili . Myslím , že se jim to i povedlo.
A já myslim, že tam moc lidí nepobavili, spíš nasr..i. Hlavně asi lidi, co sprintům trochu rozumí a ví o co jde...
Stejně tak ten kaskadér byl zbytečnej a zamést trať aspoň v oblasti startu snad nemohl být až takový problém. Jestli vám chyběli lidi, stačilo dát na netu info, ať si vezmem košťata a mohli jsme si to v klidu před začátkem zamést... :nono: Myslim, že pro většinu lidí by to problém nebyl.
Na druhou stranu super organizace sprintů, zahřívací kolo bylo fakt dobrej nápad a kdyby to bylo spojené s uklizenou tratí, nemělo by to chybu!!

Ta trať byla 400m nebo 1/4mile??!! :? :? :?

Co dělá na 5. místě v kat. 1600ccm seriová opel astra??!! :? Před VTi a saxo VTS?? Asi trochu omyl, ne?!

Každopádně gratulace vítězům, hlavně Esovi a Jardovi Pešanovi v 1600ccm. Snad HSM bude a počasí ještě vydrží... :?
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No ta sériová astra od toho saxa dostávala prej těžkou sodu a ve výsledích je před nim :roll:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

L.N.07 píše:
gismo píše:
L.N.07 píše: Tak šváru vyfotíš a na mě prdíš :lol: :lol: :lol:
diky. Mozna te mam na nejakym videu, pokud se mi povede najit soft na sestrihani videa, tak to pak nekam hodim :)

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

L.N.07 píše:
gismo píše:
L.N.07 píše: Tak šváru vyfotíš a na mě prdíš :lol: :lol: :lol:
a tys me malem vcera prejel v centru v garazich na chodove :lol:
...

L.N.07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L.N.07 »

Jord píše:
L.N.07 píše:
gismo píše: :) ja sem si ho ani nevsimnul, kdyz sem fotil CDS, kamos ho chtel vyfotit, tak sem ho vzal. Ale tebe bych taky vyfotil, kdybych te tam nasel, resp poznal :)
a tys me malem vcera prejel v centru v garazich na chodove :lol:
Ty bláho tak to pardoooon. To jsem nechtěl... možná... harhar :D :D :D

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

alt píše:Clio vždy megána o dost porazilo viděl jsem všechny jízdy.. Takže jestli měl kola v autě nebo ne vždycky dostal.A že měl ve výsledkách lepší čas mi příjde jako total výsměch :roll:
jeli spolu dvakrat prosim te, hned na zacatku, na studenejch slickach a jestli jsi si nevsiml tak byl peknej bordel na startu, taky se mi dopoledne nedarilo rozjet a pri merenejch jsem zajel dvakrat vyborne, po skonceni sprintu jeli znova ale to uz mel petr ty tezky chromy na aute a jeste druhy kola v aute a prohral o auto,takze asi zas tak moc mu neujizdel, docela me mrzi ze to breta neprizna. Jinak uvidi se v mimoni, kazdopadne je tam lepsi povrch takze budou starty urcite lepsi a breta se nemusi bat ze by zvedal tlak na turbu, vecer jsme se o tom bavili a o tomhle nepadlo ani slovo, nasli jsme firmu co na meganu udela konecne poradne jednotku ale do mimone se to urcite nestihne.
SEAT LEON CUPRA

alt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alt »

No podmínky jsou pro všechny stejný nebo ne? :wink:
A viděl jsem je víckrát než dvakrát... Porazil i bílýho leona a taky o dost. :D Jinak si myslim,že clio má taky nějaký rezervy,ale nechci mluvit za majitele .)
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

Civic_VT píše:

A já myslim, že tam moc lidí nepobavili, spíš nasr..i. Hlavně asi lidi, co sprintům trochu rozumí a ví o co jde...
Stejně tak ten kaskadér byl zbytečnej a zamést trať aspoň v oblasti startu snad nemohl být až takový problém. Jestli vám chyběli lidi, stačilo dát na netu info, ať si vezmem košťata a mohli jsme si to v klidu před začátkem zamést... :nono: Myslim, že pro většinu lidí by to problém nebyl.
Na druhou stranu super organizace sprintů, zahřívací kolo bylo fakt dobrej nápad a kdyby to bylo spojené s uklizenou tratí, nemělo by to chybu!!

Ta trať byla 400m nebo 1/4mile??!! :? :? :?

Co dělá na 5. místě v kat. 1600ccm seriová opel astra??!! :? Před VTi a saxo VTS?? Asi trochu omyl, ne?!

Každopádně gratulace vítězům, hlavně Esovi a Jardovi Pešanovi v 1600ccm. Snad HSM bude a počasí ještě vydrží... :?
ty na ty strance nekde vidis vysledky.. ? ?

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka.alenka »

GrandBOY píše:Neviděl někdo na sprintech slečnu s Citroen Xsara VTS? To auto bylo docela slušně rychlé. Vždy jsme ho předjížděli jen tak tak, ale každopádně se chci zeptat, co to je VTS, nějaká odlehčená sportovní verze? Má nějaký výkonnější motor?
Odpovedi uz tu mas... s cim jsi jezdil???

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka.alenka »

Břéťa píše:
GrandBOY píše:Neviděl někdo na sprintech slečnu s Citroen Xsara VTS? To auto bylo docela slušně rychlé. Vždy jsme ho předjížděli jen tak tak, ale každopádně se chci zeptat, co to je VTS, nějaká odlehčená sportovní verze? Má nějaký výkonnější motor?
Na to jak to auto moc nejelo melo zazracne dobrej cas... :?:
Myslim, ze ten zazrak jde velmi snadno vysvetlit :lol:

Civic_VT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Civic_VT »

reproboy píše:ty na ty strance nekde vidis vysledky.. ? ?
ne, jen jsem si nějaký vyfotil:
Přílohy
100_2854.jpg
100_2854.jpg (105.15 KiB) Zobrazeno 2530 x
100_2853.jpg
100_2853.jpg (116.63 KiB) Zobrazeno 2530 x
100_2852.jpg
100_2852.jpg (104.85 KiB) Zobrazeno 2530 x
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Tommy-cupra píše:
alt píše:Clio vždy megána o dost porazilo viděl jsem všechny jízdy.. Takže jestli měl kola v autě nebo ne vždycky dostal.A že měl ve výsledkách lepší čas mi příjde jako total výsměch :roll:
jeli spolu dvakrat prosim te, hned na zacatku, na studenejch slickach a jestli jsi si nevsiml tak byl peknej bordel na startu, taky se mi dopoledne nedarilo rozjet a pri merenejch jsem zajel dvakrat vyborne, po skonceni sprintu jeli znova ale to uz mel petr ty tezky chromy na aute a jeste druhy kola v aute a prohral o auto,takze asi zas tak moc mu neujizdel, docela me mrzi ze to breta neprizna. Jinak uvidi se v mimoni, kazdopadne je tam lepsi povrch takze budou starty urcite lepsi a breta se nemusi bat ze by zvedal tlak na turbu, vecer jsme se o tom bavili a o tomhle nepadlo ani slovo, nasli jsme firmu co na meganu udela konecne poradne jednotku ale do mimone se to urcite nestihne.
Jako sorry, ale nebudu priznavat to co neni pravda, kdyby prohral o auto tak ma cumak u meho zadniho narazniku, ty jsi u toho nebyl tak se mi tu nesnaz neco vnutit. Byl tak 10-15 metru za mnou takze to prohral o 3 auta. Priste si dam dozadu kameru at pak nemusim cist takovy blaboly...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Tommy-cupra

alt píše:No podmínky jsou pro všechny stejný nebo ne? :wink:
A viděl jsem je víckrát než dvakrát... Porazil i bílýho leona a taky o dost. :D Jinak si myslim,že clio má taky nějaký rezervy,ale nechci mluvit za majitele .)
jako sorry ale muj bilej leon nemel slicky a se mnou a s vybavou co v aute byla auto vazi 1500kg,to je trosku rozdil proti 920kg ne??
SEAT LEON CUPRA

Tommy-cupra

Břéťa píše:
Tommy-cupra píše:
Jako sorry, ale nebudu priznavat to co neni pravda, kdyby prohral o auto tak ma cumak u meho zadniho narazniku, ty jsi u toho nebyl tak se mi tu nesnaz neco vnutit. Byl tak 10-15 metru za mnou takze to prohral o 3 auta. Priste si dam dozadu kameru at pak nemusim cist takovy blaboly...
ikdyby to bylo o 3 auta, tak to neni spatny ne, slicky na aute uz nebyli, ty 19ky vazej randal a ty 18ky na slikach i s tim tezkym heverem byli v aute tak nevidim problem ze mel lepsi cas na slickach a s prazdnym autem, proste jsi prohral,tak nechapu proc tu delas takovy divadlo.
SEAT LEON CUPRA

L.N.07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L.N.07 »

Civic_VT píše:
reproboy píše:ty na ty strance nekde vidis vysledky.. ? ?
ne, jen jsem si nějaký vyfotil:
a nemáš i další třídy??? Please :cry: :cry: :cry:

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Břéťa píše:
L.N.07 píše:
Břéťa píše: Jako to nebyl jen jeden pripad, takovejhlech paradoxu je tam vic. Mam stribrny clio sport..
Bez sedaček a měl jsi rukavice???

Jo, jinej tam nebyl...

To tam byla taková zima ?? :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Ladislav dne 15 říj 2007 15:20, celkem upraveno 1 x.

alt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alt »

Tak tos koupil špatný auto.Nikdo tě nenutil mít 1500kg a jezdit bez slicků...
Clio asi řídil vysílačkou ne??
Připadám si jak u blbejch na dvorku.Takže ráno jezdil megán na slickách a ty težký 18" vozil v kufru??Je to prostě nesmysl a ten nesmysl pak hned po sprintech clio potvrdilo a tečka :roll:
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Tommy-cupra píše:
Břéťa píše:
Tommy-cupra píše: jeli spolu dvakrat prosim te, hned na zacatku, na studenejch slickach a jestli jsi si nevsiml tak byl peknej bordel na startu, taky se mi dopoledne nedarilo rozjet a pri merenejch jsem zajel dvakrat vyborne, po skonceni sprintu jeli znova ale to uz mel petr ty tezky chromy na aute a jeste druhy kola v aute a prohral o auto,takze asi zas tak moc mu neujizdel, docela me mrzi ze to breta neprizna. Jinak uvidi se v mimoni, kazdopadne je tam lepsi povrch takze budou starty urcite lepsi a breta se nemusi bat ze by zvedal tlak na turbu, vecer jsme se o tom bavili a o tomhle nepadlo ani slovo, nasli jsme firmu co na meganu udela konecne poradne jednotku ale do mimone se to urcite nestihne.
ikdyby to bylo o 3 auta, tak to neni spatny ne, slicky na aute uz nebyli, ty 19ky vazej randal a ty 18ky na slikach i s tim tezkym heverem byli v aute tak nevidim problem ze mel lepsi cas na slickach a s prazdnym autem, proste jsi prohral,tak nechapu proc tu delas takovy divadlo.

Hele to nema cenu, uvidime v Mimoni kdyz nebude snih... Nebo at se kamos stavi 27.10 v Moste, muzem dat race na okruhu...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Tommy-cupra

alt píše:Tak tos koupil špatný auto.Nikdo tě nenutil mít 1500kg a jezdit bez slicků...
Clio asi řídil vysílačkou ne??
Připadám si jak u blbejch na dvorku.Takže ráno jezdil megán na slickách a ty težký 18" vozil v kufru??Je to prostě nesmysl a ten nesmysl pak hned po sprintech clio potvrdilo a tečka :roll:
tak ty jsi hustej, clovek co ma mrdku v 1.6 16v co udela 400m za 19s :lol:
ze jsem si koupil spatne, proc vubec resis me, s mym autem to nema co spolecnyho, taky tady nepisu jak jsem pred dvema lety v mimoni s naftovym leonem breta bez problemu dal.

megan prijel na 19kach, prezul se na lehky 18ky na slikach, jel dve jizdy s cliem a dostal, pri merenejch vyhral megan, breta chtel odvetu ale bohuzel megan byl zpatky na 19kach a 18ky mel nalozeny v kufru, takze dali jïzdu kde vyhral breta o auto, co na tom nechapes???????
SEAT LEON CUPRA

Tommy-cupra

Břéťa píše:
Tommy-cupra píše:
Břéťa píše: Jako sorry, ale nebudu priznavat to co neni pravda, kdyby prohral o auto tak ma cumak u meho zadniho narazniku, ty jsi u toho nebyl tak se mi tu nesnaz neco vnutit. Byl tak 10-15 metru za mnou takze to prohral o 3 auta. Priste si dam dozadu kameru at pak nemusim cist takovy blaboly...

Hele to nema cenu, uvidime v Mimoni kdyz nebude snih... Nebo at se kamos stavi 27.10 v Moste, muzem dat race na okruhu...
nema presne tak proto jsem ti psal ze se snad potkame vsichni v mimoni tak at tu nejakej vokurka s 1.6kou nedela zbytecny hadky
SEAT LEON CUPRA

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

moje šPunto, muj život

ReNo

Breta pekne keca ...

Příspěvek od ReNo »

breta, vcera jsem se dozvedel u nas na HC klubu od Zemiho nasledujici :

Casy jsou nesmysl!!! ReNo vis o tom Cliu RS? Jeli jste pry proti sobe... Vis ze je rychlejsi a zajel 14,1s taky spolecne s Maturou a jeste dalsima dvema ...

Nevim jednu jedinou jizdu, ze bych s Tebou jel, nacez ze by jsi me sesekal??? Jestli jsi se mnou jel a sesekal me, tak mas zlutou corvette ne? To bylo jedine auto ktere me opravdu sesekalo a to poradne ... pak jeste jednou opel stribrnej, ale tam jsem mel seklou spojku :(
Ale verim, ze bych si Tveho zadku vsiml ... to jestli jsme spolu jeli a ja te nevidel, pac jsi byl v rade schovan jinde, to netusim, ale rozhodne si tu tvou sekyrku nepamatuju :))

jo jinac, stribrna Honda Prelude je muj vuz a zajel jsem 14.136 (auto za viteznym cernym Unem v turbu ...
============================================
== Honda Black Pearl - 270 HP from 2.157ccm N/A =
============= www.sprinty.cz/bp ==============

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Breta pekne keca ...

Příspěvek od Zemi »

ReNo píše:breta, vcera jsem se dozvedel u nas na HC klubu od Zemiho nasledujici :

Casy jsou nesmysl!!! ReNo vis o tom Cliu RS? Jeli jste pry proti sobe... Vis ze je rychlejsi a zajel 14,1s taky spolecne s Maturou a jeste dalsima dvema ...

Nevim jednu jedinou jizdu, ze bych s Tebou jel, nacez ze by jsi me sesekal??? Jestli jsi se mnou jel a sesekal me, tak mas zlutou corvette ne? To bylo jedine auto ktere me opravdu sesekalo a to poradne ... pak jeste jednou opel stribrnej, ale tam jsem mel seklou spojku :(
Ale verim, ze bych si Tveho zadku vsiml ... to jestli jsme spolu jeli a ja te nevidel, pac jsi byl v rade schovan jinde, to netusim, ale rozhodne si tu tvou sekyrku nepamatuju :))

jo jinac, stribrna Honda Prelude je muj vuz a zajel jsem 14.136 (auto za viteznym cernym Unem v turbu ...
Bretovi jsem to jiz preposilal na icq neboj se... :wink: Vypada to ze jsi dal vsechny cece raketa dost. :lol: Ja si snad na HSM vezmu popcorn az budu koukat na tvoje sprinty. :D Hlavne nebrec a neurazej se. :wink: Zadny hadky.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

ReNo

Re: Breta pekne keca ...

Příspěvek od ReNo »

Zemi píše:
ReNo píše:breta, vcera jsem se dozvedel u nas na HC klubu od Zemiho nasledujici :

Bretovi jsem to jiz preposilal na icq neboj se... :wink: Vypada to ze jsi dal vsechny cece raketa dost. :lol: Ja si snad na HSM vezmu popcorn az budu koukat na tvoje sprinty. :D Hlavne nebrec a neurazej se. :wink: Zadny hadky.
V pohode, todle me fakt neurazi. Netvrdim ze jsem dal vsechny :) ale na slikach me radne sesekala jen ta corvette ... prohru o auto nepocitam, pac pri 4 autech vedle sebe to ani nejde moc videt ... ale tu se mluvi ne o vyrovnanem souboji, ale o tom ze me zdrtil :)
JInac pri volnych jizdach nejezdili zrovna rakety, jet tam neco silnejsiho, dostal bych, proste nemam duvod to nepriznat :)
== Honda Black Pearl - 270 HP from 2.157ccm N/A =
============= www.sprinty.cz/bp ==============

L.N.07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L.N.07 »

Klucí nehádejte se... raději někde sežeňte výsledky pro smutný L.Nko. :D :D :D

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“