Trocha počítačové historie
Moderátor: Rudi
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Trocha počítačové historie
Kdo z Vás si pamatuje toto? To jsem vyfotil originální instalačky fenomenálního antiviru Tři Psi, který jsem měl na svém PC někdy na počátku 90. let Je to na 5,25" disketách a stále to funguje! Kurňa, to byly časy
Re: Trocha počítačové historie
Dneska už Ti na viry nepomůžou ani čtyři psi
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Tak smečka ne pyčooo rovnou smečka vlkůSPEEDY píše:Dneska už Ti na viry nepomůžou ani čtyři psi
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Astu si pamatuju! Jo, to byli casy... Doma prvni notas 386ka a prvni hra prince of persia!
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heh trocha nostalgie ze..?!Prvni Pc DX dario 386 jeste ho mam.To byli hry princ,prahistorik,gods,wolfenstein,pipe,stunts..atd..atd...heh malem mi ukapla slza..
pacman a strip poker
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tak tři psy teda opravdu nepamatuju
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi ještě tahal kačera...kujon píše:Tak tři psy teda opravdu nepamatuju
sem mel jako prvni pececko XT 4.77 MHz s grafickou kartou hercules - jemna grafika ale jenom dve barvy sviti nesviti, hardisk 20 mb a formatovali jsme diskety 360 kb nejakym specialnim programem na 400 kb
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo a pak ještě Tajemství oslího ostrova.Za těch nějakých 13 let sem to dohrál až nedávno..
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Jo na to jsem ještě mladej já pamatuju snad jen 386, začínal sem na Pentium 133 Mhz 16MB ram a 1,19 GB HDD pamatuju si že jsem si našetřil 700,- a jel si koupit s tátou do Prahy originálku Duke Nukem 3D
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
To já měl jako první 386SX-40 s VGA kartou (256 kB VRAMky to mělo, heč) a černobílým monitorem. A HDD taky větší, 52 MB. Akorát mi na tom nefungovaly tuším ze začátku STUNTS, protože jsem měl jen 1 MB RAM. Resp. možná to fungovalo, ale když jsem pak na vánoce dostal zvukovou kartu (SoundBlaster Vibra16 !!!), tak už ta RAMka nestačila aby to fungovalo i se zvukamasemysak píše:sem mel jako prvni pececko XT 4.77 MHz s grafickou kartou hercules - jemna grafika ale jenom dve barvy sviti nesviti, hardisk 20 mb a formatovali jsme diskety 360 kb nejakym specialnim programem na 400 kb
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
poprvé a naposledLuckyR píše:Jo na to jsem ještě mladej já pamatuju snad jen 386, začínal sem na Pentium 133 Mhz 16MB ram a 1,19 GB HDD pamatuju si že jsem si našetřil 700,- a jel si koupit s tátou do Prahy originálku Duke Nukem 3D
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Mnoo; když to tak prolítnu a nepočítam originálky co byly u časopisů tak skoro i jo pak jen pár takovejch za 199 v tescu ale z těch drahých byla jen tahle no jo a Ignition sem dostal jednou k VánocůmBALI píše:poprvé a naposledLuckyR píše:Jo na to jsem ještě mladej já pamatuju snad jen 386, začínal sem na Pentium 133 Mhz 16MB ram a 1,19 GB HDD pamatuju si že jsem si našetřil 700,- a jel si koupit s tátou do Prahy originálku Duke Nukem 3D
Byl jsem na tom podobně, ale už s barvama.Beaver píše:To já měl jako první 386SX-40 s VGA kartou (256 kB VRAMky to mělo, heč) a černobílým monitorem. A HDD taky větší, 52 MB. Akorát mi na tom nefungovaly tuším ze začátku STUNTS, protože jsem měl jen 1 MB RAM. Resp. možná to fungovalo, ale když jsem pak na vánoce dostal zvukovou kartu (SoundBlaster Vibra16 !!!), tak už ta RAMka nestačila aby to fungovalo i se zvukamasemysak píše:sem mel jako prvni pececko XT 4.77 MHz s grafickou kartou hercules - jemna grafika ale jenom dve barvy sviti nesviti, hardisk 20 mb a formatovali jsme diskety 360 kb nejakym specialnim programem na 400 kb
Procesor z něho má ješte kámoš doma ve vytrýnce spolu s ostatníma "broučkama".
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
jj, taky pamatuju když sem si jel do Pardubic pro originálku Carmageddonu a ten prodavač po mě chtěl občanku, že mě to neprodá Tak sem musel přivýst rodičeLuckyR píše:Jo na to jsem ještě mladej já pamatuju snad jen 386, začínal sem na Pentium 133 Mhz 16MB ram a 1,19 GB HDD pamatuju si že jsem si našetřil 700,- a jel si koupit s tátou do Prahy originálku Duke Nukem 3D
No ještě aby ne, když je to takovej krvák a vraždíš lidi za bodykujon píše:jj, taky pamatuju když sem si jel do Pardubic pro originálku Carmageddonu a ten prodavač po mě chtěl občanku, že mě to neprodá Tak sem musel přivýst rodičeLuckyR píše:Jo na to jsem ještě mladej já pamatuju snad jen 386, začínal sem na Pentium 133 Mhz 16MB ram a 1,19 GB HDD pamatuju si že jsem si našetřil 700,- a jel si koupit s tátou do Prahy originálku Duke Nukem 3D
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
No jasně měl sem na disketěpadlej píše: Všem vám závidím. To já měl tenkrát 8-bit ATARI a XTčko mi koupit nechtěli protože stálo tenkrát okolo 50 000Kč a 286 ještě ani nebyla. Za to teď si to všechno vynahrazuju. To co mi tu celý dny hučí za zády to bych nikomu nepřál. Co takhle gamesa Jazz Jack Rabbit ?
Já měl commodore 64 Taky pecka jak se přehrávaly kazety...chrrrrr....sssss....tttuuuuuuuu
to mělo asy BOVSPEEDY píše:Já měl commodore 64 Taky pecka jak se přehrávaly kazety...chrrrrr....sssss....tttuuuuuuuu
ze seata monabiohazard píše:to mělo asy BOVSPEEDY píše:Já měl commodore 64 Taky pecka jak se přehrávaly kazety...chrrrrr....sssss....tttuuuuuuuu
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta 386, kterou jsme si koupili někdy v roce 1991 stála tehdy kolem 80.000 Kč
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
a já mam doma ceník z roku razdva, kde za p-90mhz chtěj 540000kč když mi to připomenete, tak ho o víkendu vyfotim