405 po francouzsku
Nepiš mě,že jsem "blázen typu" prosim tě jo? Jen jsem řekl,že na tom zamakal. Taky mám radši něměckej styl. Jen mě sere, že borec co má 20 let starou bouchlou káru do který neumí ani nalit olej bleje na práci druhých... Mám rád decent ! můj příspěvek byl o práci...Ritchma píše:Práce jak nasráno ale že by se mi to jakym směrem se to uchyluje líbilo to rozhodně ne
Mcomb - další blázen typu - nelíbí se ti to - ukaž co si udělal ty . Člověk co nerozřezal auto a neudělal na něj mega bodykit a mraky stylistickej doplňků má taky nějakej vkus i když se ti to možná bude zdát hodně zvláštní
Ok, jenom nemam rád když někdo napíše že je to auto hrozný a někdo další napíše - a co si dokázal ty, to je naprostá kravina. Práce vypadá dobře, vzhled hrůzaMComb píše:Nepiš mě,že jsem "blázen typu" prosim tě jo? Jen jsem řekl,že na tom zamakal. Taky mám radši něměckej styl. Jen mě sere, že borec co má 20 let starou bouchlou káru do který neumí ani nalit olej bleje na práci druhých... Mám rád decent ! můj příspěvek byl o práci...Ritchma píše:Práce jak nasráno ale že by se mi to jakym směrem se to uchyluje líbilo to rozhodně ne
Mcomb - další blázen typu - nelíbí se ti to - ukaž co si udělal ty . Člověk co nerozřezal auto a neudělal na něj mega bodykit a mraky stylistickej doplňků má taky nějakej vkus i když se ti to možná bude zdát hodně zvláštní
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
I kdybych měl auto starý 205let a nelil tam olej a napsal 5x že to je hnusný, tak je to jenom a jenom moje věc a takovýmu jelimanovi jako seš ty to může bejt uplně, ale uplně u prdeleMComb píše:Nepiš mě,že jsem "blázen typu" prosim tě jo? Jen jsem řekl,že na tom zamakal. Taky mám radši něměckej styl. Jen mě sere, že borec co má 20 let starou bouchlou káru do který neumí ani nalit olej bleje na práci druhých... Mám rád decent ! můj příspěvek byl o práci...Ritchma píše:Práce jak nasráno ale že by se mi to jakym směrem se to uchyluje líbilo to rozhodně ne
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
JasnýRitchma píše:Ok, jenom nemam rád když někdo napíše že je to auto hrozný a někdo další napíše - a co si dokázal ty, to je naprostá kravina. Práce vypadá dobře, vzhled hrůzaMComb píše:Nepiš mě,že jsem "blázen typu" prosim tě jo? Jen jsem řekl,že na tom zamakal. Taky mám radši něměckej styl. Jen mě sere, že borec co má 20 let starou bouchlou káru do který neumí ani nalit olej bleje na práci druhých... Mám rád decent ! můj příspěvek byl o práci...Ritchma píše:Práce jak nasráno ale že by se mi to jakym směrem se to uchyluje líbilo to rozhodně ne
Poslouchej ty mistře světa já sem tě nikde netituloval sprostým nebo ponižujícím slovem. Napsal jsem borec tak si narážky typu jeliman laskavě nech.A neboj seš mi víc než u prdele...Trhyy píše:I kdybych měl auto starý 205let a nelil tam olej a napsal 5x že to je hnusný, tak je to jenom a jenom moje věc a takovýmu jelimanovi jako seš ty to může bejt uplně, ale uplně u prdeleMComb píše:Nepiš mě,že jsem "blázen typu" prosim tě jo? Jen jsem řekl,že na tom zamakal. Taky mám radši něměckej styl. Jen mě sere, že borec co má 20 let starou bouchlou káru do který neumí ani nalit olej bleje na práci druhých... Mám rád decent ! můj příspěvek byl o práci...Ritchma píše:Práce jak nasráno ale že by se mi to jakym směrem se to uchyluje líbilo to rozhodně ne
Borec v tom tvym příspěvku měl asi stejnej význam jako ten jeliman v tom mojim a neřeš tady takový nesmyslyMComb píše:Poslouchej ty mistře světa já sem tě nikde netituloval sprostým nebo ponižujícím slovem. Napsal jsem borec tak si narážky typu jeliman laskavě nech.A neboj seš mi víc než u prdele...Trhyy píše:I kdybych měl auto starý 205let a nelil tam olej a napsal 5x že to je hnusný, tak je to jenom a jenom moje věc a takovýmu jelimanovi jako seš ty to může bejt uplně, ale uplně u prdeleMComb píše:Nepiš mě,že jsem "blázen typu" prosim tě jo? Jen jsem řekl,že na tom zamakal. Taky mám radši něměckej styl. Jen mě sere, že borec co má 20 let starou bouchlou káru do který neumí ani nalit olej bleje na práci druhých... Mám rád decent ! můj příspěvek byl o práci...
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
Re: 405 po francouzsku
kopc kvalitnej roboty,ale mne sa to nepaci...
take penove krabicove cudo.....
dizajnovo nepodarene....
take penove krabicove cudo.....
dizajnovo nepodarene....
JESS THE BEST
koukalsem a je tam nové foto(pěknej motor)
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
- Rendl.Clio
-
- Kontaktovat uživatele:
Radsi delat na aute, nez okradat babicky v parku...
Ale co me fakt potesilo je "mon nouveau moteur !!! ces un 405 t16 plus de 200 cv".. skoda jen, ze bude takovej motor udusenej pod tou hromadou stajlinku...
jsem zvedava jak to dopadne
Ale co me fakt potesilo je "mon nouveau moteur !!! ces un 405 t16 plus de 200 cv".. skoda jen, ze bude takovej motor udusenej pod tou hromadou stajlinku...
jsem zvedava jak to dopadne
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
Ale timhle stylem to nikdy nedodela... vzdycky se mu neco zalibi tak komplet prekope hotovou praci... to chce jasne vedet jak to ma ve finale vypadat a ne se rozhodovat az pri stavbe a predelavat neco porad dokola
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
-
- Kontaktovat uživatele:
neni pravda, kdyz mam pred sebou platno, upravuju navrh i primo na nem. Jde o to, umet se zastavit S olejovejma barvama je to tako s tmelem, kdyz je toho moc, vypada to blbePachezZ píše:Ale timhle stylem to nikdy nedodela... vzdycky se mu neco zalibi tak komplet prekope hotovou praci... to chce jasne vedet jak to ma ve finale vypadat a ne se rozhodovat az pri stavbe a predelavat neco porad dokola
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Pokud se ti nezdá slovní spojení ,,mladej sráč" jako hanlivý, tak se nech vyšetřitMComb píše:[Poslouchej ty mistře světa já sem tě nikde netituloval sprostým nebo ponižujícím slovem. Napsal jsem borec tak si narážky typu jeliman laskavě nech.A neboj seš mi víc než u prdele...
Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
Coz o to, ale chce to bud v spravnej cas zastavit a nebo aspon si dat nejakej limit...AdieuD píše:...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Vyšetřit se nech ty, protože seš opožděnej... Ten příspěvek je půl roku starejMPI píše:Pokud se ti nezdá slovní spojení ,,mladej sráč" jako hanlivý, tak se nech vyšetřitMComb píše:[Poslouchej ty mistře světa já sem tě nikde netituloval sprostým nebo ponižujícím slovem. Napsal jsem borec tak si narážky typu jeliman laskavě nech.A neboj seš mi víc než u prdele...
To nic nemění na jeho nepravdivosti Jinak se omlouvám pane neomylný že jsem se nepodíval na datumMComb píše:Vyšetřit se nech ty, protože seš opožděnej... Ten příspěvek je půl roku starejMPI píše:Pokud se ti nezdá slovní spojení ,,mladej sráč" jako hanlivý, tak se nech vyšetřitMComb píše:[Poslouchej ty mistře světa já sem tě nikde netituloval sprostým nebo ponižujícím slovem. Napsal jsem borec tak si narážky typu jeliman laskavě nech.A neboj seš mi víc než u prdele...
Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Spíš jde o to co tě vede k tomu rozdmychávat starou při, která je zapomenuta???MPI píše:To nic nemění na jeho nepravdivosti Jinak se omlouvám pane neomylný že jsem se nepodíval na datumMComb píše:Vyšetřit se nech ty, protože seš opožděnej... Ten příspěvek je půl roku starejMPI píše: Pokud se ti nezdá slovní spojení ,,mladej sráč" jako hanlivý, tak se nech vyšetřit