Romca píše:
NeviM: ten vořech je supeeer jsou hrozně inteligentní jsme měli křížence a byl hrozně skvělej...
to jo, chytrej je hodne, spis teda vychcanej, ale taky hrozne tvrdohlavej...jinak asi nejvetsi co predvedl co si pamatuju kdz byl jeste stene tak porad trhal tapetu v chodbe a ja sem byl jedno takhle v koupelne a slysim jak rve tapetu tak otevru dvere a tan parchant mel v puse hadrovou panenku a tvaril sem jak si s ni hrozne hraje, to bych bejval neveril ze pes neco takovyho vymysli
jinak kdyz s matejem hrajem na schovku
Přílohy
sakra, koukam ze pod stolem se neschovam..
Matej (55).jpg (77.5 KiB) Zobrazeno 2206 x
a kdyz musi pikat: deset, dvacet, tricet..
Matej (22).jpg (37.92 KiB) Zobrazeno 2206 x
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
NeviM píše:Evelyn: a na co mas toho Krittersaka doma cece? Na ozdobu tak asi faktn ebude co? To vypada jak kdybys byla nejaka silena vedkyne pres genetiku
jinak nas vorech:
Genetiku znat musim,ale spis bych se nazvala chovatelkou
NeviM píše:Evelyn: a na co mas toho Krittersaka doma cece? Na ozdobu tak asi faktn ebude co? To vypada jak kdybys byla nejaka silena vedkyne pres genetiku
jinak nas vorech:
Genetiku znat musim,ale spis bych se nazvala chovatelkou
no hlavne tomu radsi nedavej najist o pulnoci a nepolejvej to vodou, nebo jak to je s temadle zviratama, aby to kolem sebe nezaclo flusat takovy ty potvory co sou jeste hnusnejsi a navic zly, zabijej lidi a chtej vladnout svetu
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
moje tezce bojove pso...
Je to uz duchodce, ale mazlivej drobecek rotvajleri
Přílohy
alfa.JPG (40.02 KiB) Zobrazeno 2258 x
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Jsem si vzpomnela na fil Cerny kocour bila kocka (nebo na opak) a tak si chlap zpival
Ja som malyy pitbul salalalaa
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Jsou fakt perfektní Hele, jak to ten starší snáší? Perou se, nebo tak? Když ten můj pitomec viděl v létě kotě, tak mi to stálo ruku. Kotě teda přežilo, ale měl jsem poprvý z toho svýho celkem strach. Jinak naprosto klidnej, neublíží...
Tohle je vzácná fotka. Obvykle moc blízko k sobě nechodí. Fotil jsem to letos v lednu, kdy jim bylo trošku zima, tak vzájemnou averzi potlačili a byli schopni takhle ležet a spát dost dlouho.
Tohle je vzácná fotka. Obvykle moc blízko k sobě nechodí. Fotil jsem to letos v lednu, kdy jim bylo trošku zima, tak vzájemnou averzi potlačili a byli schopni takhle ležet a spát dost dlouho.
aha já myslela že se takhle mazlej často já jsem zvědavá jak to bude u nás, ale už s náma spí oba v posteli tak je to dobrý
Romca píše:...ale už s náma spí oba v posteli tak je to dobrý
No to u nás taky. Jen Motor spí buď na polštáři přítelkyně, nebo mi na hrudníku a Amon spí v nohách. Ráno ho vždycky nechtě nakopnu, ale nevypadá, že by mu to nějak vadilo .