jezdíme na hamachi serveru LFS_racing heslo lfs a je to parada.
nikdo neotravuje stupidnim naražením do druhych a podobné kraviny co jsou na normalnich serverech
nikdo neotravuje stupidnim naražením do druhych a podobné kraviny co jsou na normalnich serverech
jo a pan daiman je dobrej učitel, má s blbem trpělivost
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
taky se pridam tak napiste dalsi race
na blackwoodu mam zatim 1:25:54 niz uz mi to nejde
a nevite jak u Logitech Wingman Formula Force GP nastavit separovany pedaly??ja to mam kombinovany a v lfs nastaveni to nejde
jo a pan daiman je dobrej učitel, má s blbem trpělivost
nejsi blb ale začátečník. všichni nejsou talenti, že sednou a jedou na jedničku. je to jenom o cviku a citu. když tohle dostaneš do ruky (klavesnice popř. volantu) tak ti to pujde jak po másle.
Johny_X píše:taky se pridam tak napiste dalsi race
na blackwoodu mam zatim 1:25:54 niz uz mi to nejde
a nevite jak u Logitech Wingman Formula Force GP nastavit separovany pedaly??ja to mam kombinovany a v lfs nastaveni to nejde
já byl tůdle na serveru a tam to samo bodovalo, tak jestli se to někde nenastavuje, když zakládáš server...
btw: neska by ste si nezajezdili?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:já byl tůdle na serveru a tam to samo bodovalo, tak jestli se to někde nenastavuje, když zakládáš server...
btw: neska by ste si nezajezdili?
jj zajezdil bych si..tak zase kolem 19 hod?? budu montovat laděný vyfuk tak doufam že to stihnu
Je tu stale vyuka driftu v LFS? Zkusil bych oprašit LFS a volant mužu se napojit do Vaší místnosti, když jste napojeni přes Hamachi a ja bych byl normal, když mam licenci?