Pekna 125ccm...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pekna 125ccm...
Co vy na to ? Peknej srot co...
- Přílohy
-
- YZF R1 - uprava.jpg (140.62 KiB) Zobrazeno 2603 x
Neni to náhodou dělaný z tohohle modelu??? http://www.yamaha-motor-europe.com/prod ... cc/tzr.jsp Je strašně pěkná.
-
- Kontaktovat uživatele:
stopro neniR@b@k píše:Neni to náhodou dělaný z tohohle modelu??? http://www.yamaha-motor-europe.com/prod ... cc/tzr.jsp Je strašně pěkná.
Tahle vypadá fakt dobře. Nikde sem jí zatim neviděl. MOžná jedině z německa.qwer píše:Neni nekde na prodej?Mylsim ne tu chromovou.
A nejaký normální foto.ne od firmy yamaha tam to vypadá moc dobře.
Budu si kupovat v láte moto a tady ta se mi líbí ale zajímalo by mě jak je to velký.Třeba Prima se mi zdá moc malá
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
NO do německa pro ni nepojedu.Já bych jí chtěl vidět na vlastní oči.Pak bych pro ni třeba do německa jel.R@b@k píše:Tahle vypadá fakt dobře. Nikde sem jí zatim neviděl. MOžná jedině z německa.qwer píše:Neni nekde na prodej?Mylsim ne tu chromovou.
Budu si kupovat v láte moto a tady ta se mi líbí ale zajímalo by mě jak je to velký.Třeba Prima se mi zdá moc malá
Nekde sem našel rozměry a je nepatrně věčí než prima tak nevim no
Passat B5.5 TDI 96kw
Na německejch stránkách taky neniqwer píše:NO do německa pro ni nepojedu.Já bych jí chtěl vidět na vlastní oči.Pak bych pro ni třeba do německa jel.R@b@k píše:Tahle vypadá fakt dobře. Nikde sem jí zatim neviděl. MOžná jedině z německa.qwer píše:Neni nekde na prodej?Mylsim ne tu chromovou.
Nekde sem našel rozměry a je nepatrně věčí než prima tak nevim no
Re: Pekna 125ccm...
r1 jestli se nepletu
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!