R@b@k píše:Neni to náhodou dělaný z tohohle modelu??? http://www.yamaha-motor-europe.com/prod ... cc/tzr.jsp Je strašně pěkná.
Tahle vypadá fakt dobře. Nikde sem jí zatim neviděl. MOžná jedině z německa.qwer píše:Neni nekde na prodej?Mylsim ne tu chromovou.
A nejaký normální foto.ne od firmy yamaha tam to vypadá moc dobře.
Budu si kupovat v láte moto a tady ta se mi líbí ale zajímalo by mě jak je to velký.Třeba Prima se mi zdá moc malá
NO do německa pro ni nepojedu.Já bych jí chtěl vidět na vlastní oči.Pak bych pro ni třeba do německa jel.R@b@k píše:Tahle vypadá fakt dobře. Nikde sem jí zatim neviděl. MOžná jedině z německa.qwer píše:Neni nekde na prodej?Mylsim ne tu chromovou.
Budu si kupovat v láte moto a tady ta se mi líbí ale zajímalo by mě jak je to velký.Třeba Prima se mi zdá moc malá
Na německejch stránkách taky neniqwer píše:NO do německa pro ni nepojedu.Já bych jí chtěl vidět na vlastní oči.Pak bych pro ni třeba do německa jel.R@b@k píše:Tahle vypadá fakt dobře. Nikde sem jí zatim neviděl. MOžná jedině z německa.qwer píše:Neni nekde na prodej?Mylsim ne tu chromovou.
Nekde sem našel rozměry a je nepatrně věčí než prima tak nevim no