Já teda nevim,nikdy jsem nehrál na ničem jiným než klávesnici. Na pad bych si asi nezvyknul. Nicméně hra je dělaná stejně jako všechny ostatní primárně pro konzole a jestli má na škatuli Games for Windows tak podporuje pad z X360ky. Poděkujme Microsoftu za likvidaci PC herní scény,všechno na PC jsou dnes konverze z konzolí takže myslím že zakopanej pes a problémy s kompatibilitou bude tam. A jestliže má třeba zmíněný Xbox pořád stejný HW,vývoj her pro něj je snadnější než obrovská rozmanitost u PC. Myslím že se na světě nenajdou dvě stejná PC když nebudu počítat sklady u výrobců či prodejců. Takže to holt někomu jede a někomu ne, Taky jsem zvědavej. 81 procent a stahuju 7,9KB/s
Tak na volantu to funguje, ovsem meli udelat alespon jedno ovladani poradne, u volantu lze nastavit jen combined(bud jedete nebo jen brzdite, nikdy zaroven) naproti lepsimu separated axis kdy muzete treba brzdit levou a plyn ma lepsi rozmezi regulovatelnosti.na combinedmi prijde ze plyn je on nebo off..
Vsechno funguje super, grafika skoro na plno i na mem starickem PC...Jen nechapu proc kdyz zapnu damage auta tak rpi nacitani mi hra vyskoci, stejne jako demo prosim nevi nekdo co s tim ovoladace grafiky mam nejnovejsi..
Klucí prosím kde se dá koupit jiný auto nepřehledný je to jako prase... teda aspoň pro mě a vcelku mě štvou ty sprinty jak se zahřejvají pneumatiky i 4kolka zahřejvá pneu na místě (u amerik se mi zas líbí jak sebou kimácej) a někdy to odstartování mi přijde taky trapný nemluvě o tý šipce na tratích která vám ukazuje nejlepší průjezd zatáčkou a jestli jedete rychle tak zčervená to je jak pro malý parchanty
spyker píše:Klucí prosím kde se dá koupit jiný auto nepřehledný je to jako prase... teda aspoň pro mě a vcelku mě štvou ty sprinty jak se zahřejvají pneumatiky i 4kolka zahřejvá pneu na místě (u amerik se mi zas líbí jak sebou kimácej) a někdy to odstartování mi přijde taky trapný nemluvě o tý šipce na tratích která vám ukazuje nejlepší průjezd zatáčkou a jestli jedete rychle tak zčervená to je jak pro malý parchanty
Kariera - auta - "Car lot" ... Jinak to pro parchanty se da vypnout. Lama dost. Jestli to nemas v cestine tak tu mam Language switcher...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Tak jsem projel par zavodu a jako priznivce simulatoru jsem velmi mile prekvapen. Fyzikalni model je na dost slusne urovni, damage mi jde zapnout alespon na low takze tento problem je vyresen.
Dotaz pro ty co jezdi na volantu. Jezdite s osama combined nebo separated? Da se to nastavit na oddelene osy. Treba pri zahrivani pneu nebo startech nemuzu drzet plyn na urcitych otackach a to em dost stve.Napriklad kdyz vletim se civicem co ma 300FWD do zatacky a chci mirne prislapnout plyn tak to jde hned do plnych vlivem combi pedalu a tim padem letim ven ze zaatcky. Tohle kdyz pujde vyresit tak budu nadmiru spokojenej.
spyker píše:jdu to teda vyzkoušet ... češtinu nemám no
Ve složce language smaž english_front end, english_Global, english_ingame a czech_front end, czech_Global, czech_ingame přepiš na nglish_front end, english_Global, english_ingame..
Jednoduché a nemusíš zbytečně používat language switchery a ostatní cipoviny
spyker píše:jdu to teda vyzkoušet ... češtinu nemám no
Ve složce language smaž english_front end, english_Global, english_ingame a czech_front end, czech_Global, czech_ingame přepiš na nglish_front end, english_Global, english_ingame..
Jednoduché a nemusíš zbytečně používat language switchery a ostatní cipoviny
Ty voe ja otevru malej programek, zvolim CZ a hotovo.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Proste koncim, az laskave vydaj nakej patch co odstrani bezduvodny sekani a moznost nastaveni vyssich detailu aniz by hra spadla, tak to zacnu hrat, uz me to vytaci maximalne.
Tak jsem to taky nainstaloval ... Ale mam doma mr.ku . 800x600, detaily tak napul a i tak se nekdy dostanu pod 25 framu. Holt celeron 2,8 ... gk ati 1650xt, 1GB ram.
Jinak na drift jsem si postavil sx200 a nejrychleji se mi povedlo 11.36, nejak nemuzu vyhmatnout spojku. Na ostatni impreza a rekordy se prekonavaj vsude
2Milosh: je to perfektni.. hodne moc dobry.. ja sme nadmiru spokojenej s toudle hrou. Jinak more diku za tu cestinu ja se od toho nemuzu odtrhnout, a to se mi dlouho u nejake takovedle hry nestalo jo a jeste dotazek, nenasel sem jestli si nekde muzu udelat auto jen tak, mimo karieru, neco jak bylo v karbonech "My Cars".. je to tam nekde?
To mam problemy s ovladanim jen ja ???
zaprahnul jsem volant (Sidewinder) tak pokud mam pedaly v nastaveni combined tak pokud pustim nohu z plynu auto ihned brzdi, naopak kdyz je dam separated tak ve hre je automaticky spusteny plyn aniz bych se dotknul pedalu a v menu mi behaj tlacitka jako spaseny....zasr.. EA.. a na klavesnici se to hrat neda... ja si to chci zahrat sakra
Já to hraju na Athlon 3200XP 64 bit, 1gb ramka a 6600GTčko graf..a docela v poho...800x600 auto na plno a okolí tak na půl..a je to hratelné..sem tam nějaké sekání ale jinak ok....
PS: a na gripy mám stejného civica jako ty v avataru...žlutý s černou kapotou a koly s černými středy
Tak už konečně jezdím. Ale moc mě to nebaví aych se přiznal,něco tomu schází. Ale káry tam jsou teda luxusní. Jinak problémy se spouštěním jsem neměl a jede to líp než demo. I když teda na 1024x768 s vypnutým AA. Jinak vše zap a high kromě detailů krajiny,ty mám na medium.
iwi píše:Tak se mi to potvora nějak seká
Sestava
Pentium D820 (2,8GHz)
1GB RAM
X1650Pro 512MB DDR2
v 1024*768 a středníma detailama se mi to furt seká i s vypnutým AA
clovece to je divny
na mym athlonu 3000+ s 1gb ram a 256mb x1650pro to jede na 1440x900 ,detaily auta na plno vcetne efektu docela slusne bez sekani...
Budu na to muset večer mrknout, jestli mi tam něco nejede na pozadí, už jsem i grafiku lehce pošponoval s frekvencema nahoru a na cpu se chystám dnes, ale jen lehce, vidím to tak na 3,36GHz To by mělo být ještě stabilní
Edit: Třeba Crysis mi jede v 102*768 na střední detaily naprosto plynule stejně jako CoD4 nebo MOH Airborne a Jericho
docela mne stvou drag stripy bez svetel a tak mne napadlo nestartujou to aspon baby ja jen ze na videu byly ale ja je tam nemam,nebo je nemam zaply,ale nikde sem to v options nenasel,nevite nekdo kde to je????