koukni na net co to je a pochopíšDavidoff píše:po kom?evolva píše:nj, dam s vama po hamachi sme s brachou hrali taky .... ale má pubertu, tak na mě kašleDavidoff píše: my to taky drtime porad, to je proste nesmrtelny a i kdyz to je dejme tomu porad dokola cloveka to neprestane byvit
Hry před pár lety
Moderátor: Rudi
- Iviiik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hry před pár lety
Ženská co miluje auta
- Iviiik
- Kontaktovat uživatele:
Taky znám mi nikdy nesloJohny_X píše:industry giant IIevolva píše:To mě nebavilo ... ale byla taková stará hra,,, a nevim jak se jmenovala, stavel si silnice zastavky atd, a dovazel suroviny, nakladaky, lodma, letadlama... a nevim jak se to jmenujeMComb píše:nebo Tycoon. Stavění měst . Já tam vždycky spouštěl ty katastrofy, zemětřesení a tak
Ženská co miluje auta
přesně a gravitace v něm maximální masáž nervůFazeey píše:Supaplex
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
nejedna klávesnice zahynulakentoya píše:přesně a gravitace v něm maximální masáž nervůFazeey píše:Supaplex
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Wolf 3D, Duke 3D, Keen 1,2,3,4,5,6, Prince of Persia, NHL 93, NHL 96, Stunts, Agent Mlíčňák, Dune II, Dogfight a podobný pecky....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Neni to sice tak starý, ale pecka je klasickej Transport Tycon, Tiberian Sun... Jinak samozřejmě užasnej Jazz Jack Rabbit 1, Prince of Persia, Dukem nukem 1, 2, stařičký Worms 1,2 (perfektní trik s obyčejným granátem přimo na hlavu = smrt červa ) jinak Supaplex (stejně starej jako já )
a v neposlední řadě Lemings! Které teďka hraju nově vydané na PSP uplná pecka...
Nevim jak jsem mohl zapomenout na hru TIM a nekonečné hopsání různých balónků ještě takovej ten Aladin běhací s šavlí
a v neposlední řadě Lemings! Které teďka hraju nově vydané na PSP uplná pecka...
Nevim jak jsem mohl zapomenout na hru TIM a nekonečné hopsání různých balónků ještě takovej ten Aladin běhací s šavlí
štyrykrátštyry tédéí
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěknou sbírku her mám doma schovanou na 5,25" disketách:
Wolf 3D,
Dyna,
Budokan,
prince of persia,
duke 2D
.
.
.
Wolf 3D,
Dyna,
Budokan,
prince of persia,
duke 2D
.
.
.
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Ja dohral fallout2 asi 4x do konce a stravil jsem u toho kus mladi:) best hra , doufam ze nekdy vyjde pokracovani ve stejnem duchuAdieuD píše:neni to uplna vykopavka, ale moje nej nej hra... Fallout 1,2
jo taky stunts
BMW 535i
tak toho jsem hrál zrovna 2 měsíce zpět, když byl čásek... co mě na tom vždycky nejvíc sralo, tak bylo obnovovat vozovej park a pak největší utrpení přestavovat železnice za nový a když tam ještě navíc byly 2-3 proudyevolva píše:Transport Tycoon Deluxe jestli myslíš tohle tak to je dobrá hra, sem si to popleta se sim cityMComb píše:Není to nahodou ten Tycoon?evolva píše: To mě nebavilo ... ale byla taková stará hra,,, a nevim jak se jmenovala, stavel si silnice zastavky atd, a dovazel suroviny, nakladaky, lodma, letadlama... a nevim jak se to jmenuje
Prehistorik, Lemings, Need For Speed 3 a 4, Blood, Test Drive, Duke Nuke 3D
Fallouta 2 jsem hrál až prvně u ajfla, kde mě to zas tak moc nebavilo, ale druhej den jsem bez toho nemohl vydržet a sháněl všude, jen abych si to mohl zahrát
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ja zacinal na dvou bilejch carkach a mezi nima tecka... tenis pak na didaktiku formlue atd... pak prisel commodor a pak pccko a tam stunts a prince
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
golden axe...byla snad moje první pc hra...jakožto původně programátor jsem měl pcčko a hrál jsem snad od 91...to byly časy
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kurnik na všechno co tu píšete si pamatuju
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
já teďka v současné době opět hraju fallout 2 Jinak z těch starších bych rád vyzdvihnul pecky jako sokoban, golden axe, doom, quake, streed rod, atomic bomber, ignition, carmageddon, atd., víc si momentně nevzpomenu
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
jeste jste tu nerekli nic co bych neznal aji ja jinak pamatuju si ty bitky s tatikem u NHL 93, nervy u Lion King, Stunts, Absolutni nepochopeni Neverhoodu (taky kdyz mi bylo tak 9) atd atd...mam dojem ze jste nikdo nemluvil o Jagged Alliance 2
Looking for some car....
-
- Kontaktovat uživatele:
moje dlohodobé a nejoblíbenější bylo nittendo....super mario bros
- azpek1
- Kontaktovat uživatele:
a co takhle Starcraft, C&C Red Alert 1,2 Warcraft 1,2 Mechwarrior atd..
Na Trasport Tycoona koukni sem http://ttd.tycoonez.com/?id=43 já to mám odsud a funguje... deluxe verze pro win...Generics píše:Novy hra y nejhraju - posledni dobou Age of Empires 1,2, miluju stunts, Age of Empires, Bombermana, Quake, Transport Tycoon bohuzel neumim rozchodit (prosim kdyztak o radu), Need For Speed 1-5, Driver...
štyrykrátštyry tédéí
tak vjetsina uz tady padla ale tady sou moje parmenske zacatky
Age of Empires 1, Settlers III
(parim do dneska) , Grand Turismo 2, Return to Castle Wolfenstain, Transport Tycoon Deluxe , Supaplex, Prince of Persia, Dune II, C&C Tiberian Sun, Worms 1, Prehistorik, carmageddon , C&C Red Alert 1, Roller Coaster Tyccon, Half Life (taky do dneska)
a dneska si pustim jenom 4 hry HL, Settlers III, RBR, NWSMW
Age of Empires 1, Settlers III
(parim do dneska) , Grand Turismo 2, Return to Castle Wolfenstain, Transport Tycoon Deluxe , Supaplex, Prince of Persia, Dune II, C&C Tiberian Sun, Worms 1, Prehistorik, carmageddon , C&C Red Alert 1, Roller Coaster Tyccon, Half Life (taky do dneska)
a dneska si pustim jenom 4 hry HL, Settlers III, RBR, NWSMW
moooc velký černý letadlo
a ve dvou se mačkat u jedné klávesnice a maximální radost když jsi osedlal toho drakokoně nebo co to byloMarAt píše:golden axe...byla snad moje první pc hra...jakožto původně programátor jsem měl pcčko a hrál jsem snad od 91...to byly časy
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory