postrádáte někdo Plymouth Laser
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
postrádáte někdo Plymouth Laser
vym o místě kde už delší dobu stojí červenej Plymouth Laser ( Mitsubishi Eclipse - pro ameriku), je v automatu, bez značek, a má dost brutálnim způsobem vylomenej zámek u dveří a startování, je lechce piclej na pravej přední blatník a jedno světlo se nedoklápí - vypadá to že se někdo chtěl jenom svízt, vevnitř je bordel po přípravě buřta - takže nejspíš nějaký feťáci....můžu dodat fotky...
LOV2XLR8
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
už se tam povaluje pár měsíců, je to v bloku ulic, kde to končí slepou (takže tam moc lidí nejezdí) ůdajně tam byla i kdysi burza s kradenejma autama (poblíž je holá pláň), často se tam vobjevujou čorky....fotos
- Přílohy
-
- Fotografie(03).jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1462 x
-
- Fotografie(02).jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1459 x
-
- Fotografie(01).jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1459 x
LOV2XLR8
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
je to divný často tam projížděj kolem floydi, páč je tohle místo čórkama vyhlášený, kámoš tam bydlí ,parkuje kvůli tomu vo několik bloků dál, už mu někdo několikrát propíchal gumy a ukrad rádio, přijde mi divný že takovýhle auto nikdo nepostrádá a že švestky dělaj mrtvýho brouka....přitom tohle auto přecejenom eště nějakou cenu má...
LOV2XLR8
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
myslíš v dubči? nebo kde?Tiburon_FX píše:přesně i na náhradní díly by se dal speněžit, na kraji prahy je vodsatvný policejní parkovyště pro takovýhle nalezence, jednou sem tam vyděl dokonce Porsche 944, 924 a starý Camaro, docela by mě zajímalo co s těmahle autama dělaj.....
Mazda 323F BG- parts for sale
BMW 330dA MPacketI (Steelgray)
BMW 330dA MPacketI (Steelgray)
končí jako majetek města, takže se každý měsíc konají dražby takových aut. Dražba probíhá většinou obálkovou metodou.Tiburon_FX píše:přesně i na náhradní díly by se dal speněžit, na kraji prahy je vodsatvný policejní parkovyště pro takovýhle nalezence, jednou sem tam vyděl dokonce Porsche 944, 924 a starý Camaro, docela by mě zajímalo co s těmahle autama dělaj.....
Minulost - Škoda 120L '88 - 55PS
Minulost - Opel Astra F '93 1,6L - 75PS
Současnost - Volvo C70 2,3T - více než 240PS
Budoucnost - určo něco od Volva, nebo možná od RR
Minulost - Opel Astra F '93 1,6L - 75PS
Současnost - Volvo C70 2,3T - více než 240PS
Budoucnost - určo něco od Volva, nebo možná od RR
Ta stávala v ulici k zahrádkám ne? I když nevim jestli to byl eclipse. Ale něco takovýho přesně jako tam stávalo teď stojí dole na radlický celý pomlácený ..........Slavisimo píše:tady na stodulkach stala cerna eclipse starsi vodstavena, benga nani byli asi ji nekam odtahli
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aha a já si říkal cojeto v tý dubči za plac plnej kármawe-ric píše:myslíš v dubči? nebo kde?Tiburon_FX píše:přesně i na náhradní díly by se dal speněžit, na kraji prahy je vodsatvný policejní parkovyště pro takovýhle nalezence, jednou sem tam vyděl dokonce Porsche 944, 924 a starý Camaro, docela by mě zajímalo co s těmahle autama dělaj.....
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel