Galerie French cars
Moderátor: Ritchma
- Rendl.Clio
- Sova
Tak RC má sériově 180 koní...AdieuD píše:kolko konu?Sova píše:Náhodou to jede pěkně, měl sem tu čest...Ritchma píše:Stejně to RCčko na ten výkon jede na hovno
Co vím, tak v přímce to snad jede totožně jak Clio Sport 182...
Ale co se týče podvozku, řazení a řízení to už značně pokulhává...
Ale zas na druhou stranu interiér, sedačky a výbava...to se Clio nemůže rovnat...
před tím rokem a půl sem přemýšlel jestli RC nebo Sport 172 Phase II...nakonec sem nevzal ani jednoho z nich, ale v obou se projel...
BTW
To Clio cabrio vypadá stejně pitomě jako 5 cabrio...
Je vidět že to není originál Renault ale že to bastlila nějaká firma...
Cléon & Fonte
2 Ritchma:Jenomže auto není jen na ježdění rovně.Kdyby jsi se s RC nebo v Cliu sport svezl i po normalní silnici,tak by jsi poznal jakej to je rozdíl proti jinejm autum.To auto není na sprint,protože nejde od spoda(5.převodovka a váha ),jinak ve vyšších otáčkách má už výkon dost dobrej.Auto je o celkovým svezení.
a muj se ti taky libi? sem teda teprv na zacatku cesty k jeho zkulturneniRendl.Clio píše: Ty kráso nabouchanej motorovej prostor to tak má bejt ... a né to moje šidítko mnoo jinak pěkný fotečky ... Clijko krasááávéééééc
- Přílohy
-
- P1010001malej.JPG (108.46 KiB) Zobrazeno 3163 x
-
- P1010009malej.JPG (90.92 KiB) Zobrazeno 3163 x
-
- P1010007malej.JPG (106.54 KiB) Zobrazeno 3163 x
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
jasně, nicméně čekal sem od 180ti koní víc. Osotní zkušenost nemam, ale co sem čet tak to právě neni celkově moc dobrý auto ani na těch okreskách Kdo mi ho půjčí?Anonymous píše:2 Ritchma:Jenomže auto není jen na ježdění rovně.Kdyby jsi se s RC nebo v Cliu sport svezl i po normalní silnici,tak by jsi poznal jakej to je rozdíl proti jinejm autum.To auto není na sprint,protože nejde od spoda(5.převodovka a váha ),jinak ve vyšších otáčkách má už výkon dost dobrej.Auto je o celkovým svezení.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
2 Ritchma:Taky jsem na to nečetl žádnou chválu to je pravda.Takže když sem si ho koupil,tak jsem taky nevědel do čeho jdu.Zatím jsem s ním najel něco přes 13000 km a jsem s ním zatím spokojenej.Je to fakt lepší než jsem čekal.Je něco jinýho,když Tě někdo sveze nebo když s tím autem jezdis sám.Nebudu to nijak vychvalovat.Ale to pro co jsem si to koupil,pro zábavu ,to mi to splňuje.A o to jde nééé
Daily car - Peugeot 206 RC
Family car - Octavia L&K
Family car - Octavia L&K
jasně, mě svez jenom pár metrů nomrální jízdou, takže absolutně netušim. ALe když sem čet komentáře lidí z autocaru na tohle auto a celkově čet recenze tak mě to dost zklamalo.olle72 píše:2 Ritchma:Taky jsem na to nečetl žádnou chválu to je pravda.Takže když sem si ho koupil,tak jsem taky nevědel do čeho jdu.Zatím jsem s ním najel něco přes 13000 km a jsem s ním zatím spokojenej.Je to fakt lepší než jsem čekal.Je něco jinýho,když Tě někdo sveze nebo když s tím autem jezdis sám.Nebudu to nijak vychvalovat.Ale to pro co jsem si to koupil,pro zábavu ,to mi to splňuje.A o to jde nééé
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Sova
Abych řek pravdu, tak když sem kupoval 306 GTI-6 a dal tomu za dva plnej tak sem si tay říkal že sem od toho čekal víc...ale jak tady někdo řekl, o tom to není...Ritchma píše:jasně, nicméně čekal sem od 180ti koní víc. Osotní zkušenost nemam, ale co sem čet tak to právě neni celkově moc dobrý auto ani na těch okreskách Kdo mi ho půjčí?Anonymous píše:2 Ritchma:Jenomže auto není jen na ježdění rovně.Kdyby jsi se s RC nebo v Cliu sport svezl i po normalní silnici,tak by jsi poznal jakej to je rozdíl proti jinejm autum.To auto není na sprint,protože nejde od spoda(5.převodovka a váha ),jinak ve vyšších otáčkách má už výkon dost dobrej.Auto je o celkovým svezení.
Cléon & Fonte
- Sova
No ono RC je podle mě pruměrnej ostrej hečbek...ničím nepřevyšuje ostatní, hrozný také není...Ritchma píše:jasně, mě svez jenom pár metrů nomrální jízdou, takže absolutně netušim. ALe když sem čet komentáře lidí z autocaru na tohle auto a celkově čet recenze tak mě to dost zklamalo.olle72 píše:2 Ritchma:Taky jsem na to nečetl žádnou chválu to je pravda.Takže když sem si ho koupil,tak jsem taky nevědel do čeho jdu.Zatím jsem s ním najel něco přes 13000 km a jsem s ním zatím spokojenej.Je to fakt lepší než jsem čekal.Je něco jinýho,když Tě někdo sveze nebo když s tím autem jezdis sám.Nebudu to nijak vychvalovat.Ale to pro co jsem si to koupil,pro zábavu ,to mi to splňuje.A o to jde nééé
Ta auto je co se týče konkurence ve stínu Clia Sport které zaslouženě hraje prim a co se týče PSA tak je ve stínu 306 GTI-6...které má lepší podvozek a šestistupnovou převodovku...
také zaleží kdo to hodnotil...taky je pravdou že všichni hodnotící se nemohli zbavit stigmatu 205 gti...
Jednou vyšel speciální Autocar kde si to vedlo vcelku dobře...
Cléon & Fonte
-
- Kontaktovat uživatele:
a ja taky prosimPepezx píše:Tak se nekde sejdem
Clio 180PS
Zx 152 a 167PS
306 GTI 6 167PS
a saxo VTS a 106 S16 120-130 PS
a porovname celkem by me to zajimalo.... ciste zajimavost
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
to budezradloPepezx píše:samozrejmeAdieuD píše:a ja taky prosimPepezx píše:Tak se nekde sejdem
Clio 180PS
Zx 152 a 167PS
306 GTI 6 167PS
a saxo VTS a 106 S16 120-130 PS
a porovname celkem by me to zajimalo.... ciste zajimavost
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
ja ci taky... by me zajimalo porovnani: maly ostry prditka vs. velky tezky silny auto (jakoze moje ) coz bejva dost casto predmetem sporu v ruznejch diskusichAdieuD píše:to budezradloPepezx píše:samozrejmeAdieuD píše: a ja taky prosim
-
- Kontaktovat uživatele:
nebude nic lepsiho nez to otestovat mohli bychom si na jare udelat sraz FRENCH CARS..... Smarja, at je prdel po francouzskuNeviM píše:ja ci taky... by me zajimalo porovnani: maly ostry prditka vs. velky tezky silny auto (jakoze moje ) coz bejva dost casto predmetem sporu v ruznejch diskusich
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
to dame, akorat ze to bude se studenym IC a asi 60 konema navicMerglos píše:myslíš jako tenkrát jak si projížděl Kralupama dáme druhý koloNeviM píše:ja ci taky... by me zajimalo porovnani: maly ostry prditka vs. velky tezky silny auto (jakoze moje ) coz bejva dost casto predmetem sporu v ruznejch diskusichAdieuD píše: to budezradlo
Re: Galerie French cars
satr sakr ..... taky jsem chtel RC ale nebylo prihodne k mani ted mi stoji na dvoře 206 S16 GT zatím serie 137 PS to vám tak leda budu dělat ocasek ;o(
můžu taky??
můžu se taky přidat???
RENAULT Clio SPORT 3,0 V6 24V MK1, Nr. 901
RENAULT Clio R.S. RED BULL Nr. 225
RENAULT Megane Sport 225 (už skoro 300)
Renault 8 1964
RENAULT Clio R.S. RED BULL Nr. 225
RENAULT Megane Sport 225 (už skoro 300)
Renault 8 1964