tak sem se ted vratil z ESSENu
Moderátor: T-O-M
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Re: tak sem se ted vratil z ESSENu
To by bylo supermatt píše:ilegaltuner
ja tam mozna s tatou pojedu tak bcyh ti ten model mohl koupit a poslat postou

To máca: ten model byl 1:24, nebo 1:18?
Tet si vzpomínám, že jsem minulý rok říkal,že tam taky pojedu,ale nějak jsem to ůplně zaspal až tet jsem se dozvěděl, že to je tet

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
uvidim jestli tam pojedu ale jinak bych ti ho vzalIlegaltuner píše:To by bylo supermatt píše:ilegaltuner
ja tam mozna s tatou pojedu tak bcyh ti ten model mohl koupit a poslat postouTeda jestli to tam najdeš
To máca: ten model byl 1:24, nebo 1:18?
Tet si vzpomínám, že jsem minulý rok říkal,že tam taky pojedu,ale nějak jsem to ůplně zaspal až tet jsem se dozvěděl, že to je tet
jinak jsem si objednal model 1ku24 plastykovi a je to bmw s5 schnitzer tak az dojde a udelam ho tak se ti pochlubim s fotama nechci delat zadnej extrem tuning
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
to vis,bylo tam vsechno,od traktoru az po slapaci kolo, vcetne draksteru a podobnych zhovadilosti,nejaky ty hot rody......a pod,proste nadherabiker píše:ty veeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja bych se jim tam hrabal v dilech az by me meli plny zubykor na polo ted
a kor v tech slevach

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
nám čechům stačí málo ke štěstímáca píše:to vis,bylo tam vsechno,od traktoru az po slapaci kolo, vcetne draksteru a podobnych zhovadilosti,nejaky ty hot rody......a pod,proste nadherabiker píše:ty veeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja bych se jim tam hrabal v dilech az by me meli plny zubykor na polo ted
a kor v tech slevach
muzu jen doporucit, jinak me docela potesilo zazeni,zachody i s hajzlpapirem, zadarmo! dost stanku s obcerstvenim, sice ceny na cechacky trosku out, ale nenadelas nic a dokonce v aralu i banka co mela otevreno akorat se mi vysmali kdyz sem chtel menit cesky za euro a pod,kazdou chvili se delali nejaky akce, striptyz,tanec u tyce a pod, takze fakt pro vsechny neco!

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
jediný co mi vadilo je že se mohlo všude kouřit... kaýdou chvíli mi někdou kouřil pod nos a smrdělo to tam často kouřem
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325