Hlasování o "Akci 22.12"
Hlasování o "Akci 22.12"
Tak máme tu 2 kandidáty:
1. Country salon
- je to tam dobrý, v pátek 21.12. mají obsazeno, hraje kapela.
22.12. jsem předběžně zamluvil., k dispozici salonek, cca 20 lidí.
- ceny vyšší, ale gramáž všude min. 200g. Optim. k večeři maso na grilu 3 druhy 200g. s dres. 150,- Kč.
- prostředí bezva, něco vlastního, jako chlebíčky a tak můžeme i sebou přinést, kytara jasně že ano...
- teď je to na vás. Jinak to opravdu vyjde cca do 200,- na osobu za večeři , přípitek a pod.
- kdo zná, ví.
2. Tenis restaurant
- zamluveno od 18. hodiny
- pro 20-25lidí
- jídlo mají chutný (šéfkuchař je borec), ceny rozumné
- k pití maj piva, vína, nealko i alko
- je to velká místnost, ve které je bar, sezení i parket
- bar je různorodý, obsluha příjemná
- hudbu zajistí majitelky manžel (mnoho CDček, kdo by chtěl něco new, tak donést svoje, jinak hraje dobře)
- každý by měl svůj lůístek na jméno, aby se nestalo, že pak někdo bude platit ze společného lístku i to, co neměl, co jiní tam zapoměli
- kdo tam byl, zná
-----------------------------------------------------------------------------
Jako hlasování to sem nedávám, páč by mohli hlasovat i lidé, co se jich to netýká.
Prosím o hlasování ve formě kdo s kým jde a pro jaký podnik je.
Nechám to tu do příští neděle 16.12 do 12:00 pak to uzavřem a budeme znát "výherce"
HLASOVÁNÍ
pro COUNTRY: I I I I I I
pro TENIS: I I I I
1. Country salon
- je to tam dobrý, v pátek 21.12. mají obsazeno, hraje kapela.
22.12. jsem předběžně zamluvil., k dispozici salonek, cca 20 lidí.
- ceny vyšší, ale gramáž všude min. 200g. Optim. k večeři maso na grilu 3 druhy 200g. s dres. 150,- Kč.
- prostředí bezva, něco vlastního, jako chlebíčky a tak můžeme i sebou přinést, kytara jasně že ano...
- teď je to na vás. Jinak to opravdu vyjde cca do 200,- na osobu za večeři , přípitek a pod.
- kdo zná, ví.
2. Tenis restaurant
- zamluveno od 18. hodiny
- pro 20-25lidí
- jídlo mají chutný (šéfkuchař je borec), ceny rozumné
- k pití maj piva, vína, nealko i alko
- je to velká místnost, ve které je bar, sezení i parket
- bar je různorodý, obsluha příjemná
- hudbu zajistí majitelky manžel (mnoho CDček, kdo by chtěl něco new, tak donést svoje, jinak hraje dobře)
- každý by měl svůj lůístek na jméno, aby se nestalo, že pak někdo bude platit ze společného lístku i to, co neměl, co jiní tam zapoměli
- kdo tam byl, zná
Jako hlasování to sem nedávám, páč by mohli hlasovat i lidé, co se jich to netýká.
Prosím o hlasování ve formě kdo s kým jde a pro jaký podnik je.
Nechám to tu do příští neděle 16.12 do 12:00 pak to uzavřem a budeme znát "výherce"
HLASOVÁNÍ
pro COUNTRY: I I I I I I
pro TENIS: I I I I
Naposledy upravil(a) dakty dne 16 pro 2007 09:56, celkem upraveno 4 x.
Štěpánka + Pawel - asi spíš COUNTRY, tenis taky dobrý, ale v country bychom měli svůj salonek. Vesměs je nám to ale jedno
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
Re: Hlasování o "Akci 22.12"
Nám to je taky dvojí
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
já tušil, že se někdo najde ... pls, napiš, kam by jsi raději šel, ať je to jednoznačné... díkRowan píše:Nám to je taky dvojí
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
dakty píše:ani jeden z nich mi sem nic nenapsali...miras black 4oko píše:Jak 8 ? A co Karel s Luckou, Hospy s Romčou , Prochy, a co Rendis...hm ?
Moc se omlouvám, ale Kája psal už dávno v jiném příspěvku že bude pro COUNTRY. tak už jsem to nechtěla psát znova. PS: jak to dopadlo v pátek 7.12. bylo hodně mrtvejch? Jo a kdo ukořistil Carol?
Opel Kadett > Opel Vectra A > Škoda Fabia
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Právě, že nás tu je málo... tihle se tu vůbec neukážou... chjo chjo...miras black 4oko píše:Takže, pokud to dobře počítám vypadá to spíš na Country...
ale není nás zatím nějak málo ?
S Hospy jsem mluvil, nějak jim to čas. nevychází.....
A co Honza, Prochy, Huddy hm ? Už jsem je tady dlouho
neviděl..žijí ještě ?
Rendis, ty přijedeš 22 ?
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Díky za pozvání,ale mě se sólo být nechce,když jste tak pěkně v párech.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak já vezmu sebou jednu od souseda.....co ?Rendis píše:Díky za pozvání,ale mě se sólo být nechce,když jste tak pěkně v párech.
Rendo, nedělej herečku... kdyžtak já Tě vezmu s Láďou do trojky bo vem přítelkuRendis píše:Díky za pozvání,ale mě se sólo být nechce,když jste tak pěkně v párech.
co to je za pindy todlencto ? stejně se to tam všechno rozhází po prvních pár panácíchRendis píše:Díky za pozvání,ale mě se sólo být nechce,když jste tak pěkně v párech.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
jak to bude... ty budeš mít Carol nebo já? Měl bych jí mít já, páč jsi mi ji od Koliby nepůjčilryan69 píše:co to je za pindy todlencto ? stejně se to tam všechno rozhází po prvních pár panácíchRendis píše:Díky za pozvání,ale mě se sólo být nechce,když jste tak pěkně v párech.
no okdakty píše:jak to bude... ty budeš mít Carol nebo já? Měl bych jí mít já, páč jsi mi ji od Koliby nepůjčilryan69 píše:co to je za pindy todlencto ? stejně se to tam všechno rozhází po prvních pár panácíchRendis píše:Díky za pozvání,ale mě se sólo být nechce,když jste tak pěkně v párech.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
no a Lálin má Štěpánku, tak je Tě Rendo beru do "páru" a nebo uděláme ještě trio frormagi s Ryanem
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
Karel psal v druhém tématu, že by byl zas pro tenis... takže to je furt plus mínus stejné...
tak dáme Tenis? V jedné velké místnosti jsou stoly, taneční parket, bar, kulečník...
v Country dle Mírových informací bychom byli v salonku, a taneční parket je mimo salonek. 20 lidi bychom tam jen tak tak narvali, ale vešli by se...
MOHU TEDY TAKTO ROZHODNOUT, I KDYŽ MI TO NEPŘÍSLUŠÍ...
22.12.2007 (sobota) akce rozloučení s rokem 2007 proběhne v restauraci TENIS
souhlas?
tak dáme Tenis? V jedné velké místnosti jsou stoly, taneční parket, bar, kulečník...
v Country dle Mírových informací bychom byli v salonku, a taneční parket je mimo salonek. 20 lidi bychom tam jen tak tak narvali, ale vešli by se...
MOHU TEDY TAKTO ROZHODNOUT, I KDYŽ MI TO NEPŘÍSLUŠÍ...
22.12.2007 (sobota) akce rozloučení s rokem 2007 proběhne v restauraci TENIS
souhlas?
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
tak OK...od 18h
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com