Uvidime zda vyhraji vozy novejsi a vyborne upravene nebo Fiatek z roku 1959

Technické specifikace + fotky si můžete prohlédnout po kliknutí na vybraný automobil.
Peugeot 306 by Swedak
Audi A4 by Petr Bures
Fiat 600 (Luigi) by Panda
Moderátor: Eiffel
a to nejsou vubec f tuniguJohnik píše:hodně těžkej výběr, všechny jsou parádní
Taky jsem si je stradal az na tuto dobu, pristi kolo uz bude z ceskych luhu a haju, ale taky pekny kocary. Ale i skoro-seriovemu "kolecku" se nevyhneme...Tom_ píše:u me taky audi, az na ten zadni spoiler,mracitka,volant ,a ploutev misto anteny, jinak libi.
jinak to sou asi nejhezci auta co tady za celou dobu byly...takze vyber byl hodne tezky ...![]()
Ondras píše:Jak by mohl být krásný kus automobilové historie přebit navoněným štětkami? Težko. Luigi, máš hlas...!
ja myslel, ze se tu hodnoti auto a nikoliv to, kde majtel na aute dela, v jakych podminkach a jestli sam nebo s nekymBobik píše:Můj hlas má Petr Bureš - jako jeden z mála jezdí autem každej den, všechno si dělá sám před panelákem a to se cení.
Jako druhý u mě Panda a jeho Fiátek, krásnej kousek, ani sem netušil, že má doma takovej skvost
SouhlasBordel píše:ja myslel, ze se tu hodnoti auto a nikoliv to, kde majtel na aute dela, v jakych podminkach a jestli sam nebo s nekymBobik píše:Můj hlas má Petr Bureš - jako jeden z mála jezdí autem každej den, všechno si dělá sám před panelákem a to se cení.
Jako druhý u mě Panda a jeho Fiátek, krásnej kousek, ani sem netušil, že má doma takovej skvost:D:D
já zas myslel, že tady neni vybraná porota řídící se regulema, ale že každý člen fóra může poslat svůj hlas a je to pouze na jeho osobních kritériích, která uzná sám za vhodnáBordel píše:ja myslel, ze se tu hodnoti auto a nikoliv to, kde majtel na aute dela, v jakych podminkach a jestli sam nebo s nekymBobik píše:Můj hlas má Petr Bureš - jako jeden z mála jezdí autem každej den, všechno si dělá sám před panelákem a to se cení.
Jako druhý u mě Panda a jeho Fiátek, krásnej kousek, ani sem netušil, že má doma takovej skvost:D:D