Hyundai Sonata 93
Hyundai Sonata 93
zdravim, lidi plz nevite kde na netu najdu nejaky spoilery a ruzne styling doplnky atd. na hyundai sonatu 93 ?nikde na netu jsem nic na sonatu nenasel
poradi mi nekdo ?diky

K: VW Golf III do 35000,- v dobrém stavu (nejlépe GTi)
pokud ses komediant tak si je nech udelat na zakazku, ja zil v domeni, ze Sonata je "vlajkova lod" Hyundai, takze tam spoilery nepatri, ale asi se mylim, jinak nezapomen koupit obrovske ALU kridlo, svitici zarovky (modre, ty jsou cool) a neony
Btw. ted vazne, za penize, ktere sis nasetril na poilery atd, kup kola, udelej sportovni podvozek, kup Xenony, dale KN filtr do org. Airboxu, nove svicky ci remus vyfuk a hlavne pores rez (pokud je), tim udelas autu nejlip!
Gud lak

Btw. ted vazne, za penize, ktere sis nasetril na poilery atd, kup kola, udelej sportovni podvozek, kup Xenony, dale KN filtr do org. Airboxu, nove svicky ci remus vyfuk a hlavne pores rez (pokud je), tim udelas autu nejlip!
Gud lak
Naposledy upravil(a) DOEMIXXX dne 08 pro 2007 16:56, celkem upraveno 1 x.
http://www.facebook.com/djdoemixx
weider koukni se sem http://www.hyundaiclub.net
draku popravde nediv se, to je to samy, jako bych se praihlasil na Rolls forum a ptal se jich jaky spoilery na noveho Phantoma, proste nemyslitelna sracka. Jednou to auto bylo brano jako "limusina" a tak ji nekurvy spoilerama, ver mi, ze ti nikdo neposle odkazy na spoilery, jednak nejsou a pokud jsou tak nikdo nechce potkavat zmrsenou karu Alu kridlama a spoileramaWeider píše:jeste nic

Re: Hyundai Sonata 93
asi mate pravdu panove, nejdriv asi poresim v aute hudbuDOEMIXXX píše:draku popravde nediv se, to je to samy, jako bych se praihlasil na Rolls forum a ptal se jich jaky spoilery na noveho Phantoma, proste nemyslitelna sracka. Jednou to auto bylo brano jako "limusina" a tak ji nekurvy spoilerama, ver mi, ze ti nikdo neposle odkazy na spoilery, jednak nejsou a pokud jsou tak nikdo nechce potkavat zmrsenou karu Alu kridlama a spoileramaWeider píše:jeste nic

K: VW Golf III do 35000,- v dobrém stavu (nejlépe GTi)
sorry
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Re: Alu
ano k formulim jdeJohny18 píše:vy tady všichni nadáváte na alu křídla ale když je pěkný a né moc velký tak některejm autům i sluší netvrdim že zrovna sonátě

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
hle ale on polozil dotaz kde neco sezene... nemyslim, ze se ptal na nazor jestli se Vam libej na sonate spoilery 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
rada k sonátě.. jsem japonec(srdcem by se dalo říct).. sonáta je pěkné auto,ale což o to je to hyundai(spolehlivost nic moc).. dej auto do kupy ať je spolehlivé
A když tuning,tak pak:
Snížit 17"-18" kola a celé auto zahladit(lištičky, výstupky atd), vybušit interiér na max + barva aute(černá, nebo kýčovitý flop) a je to luxus..
Křídla, spoilery se moc na to auto nehodi..
auto je velké a je to limuzína = styl ala gangsta USA
aby to nebylo OT, tak k sonátě ti nevím kde by se daly sehlat
.. pokusím se pohledat, ale zkus zda neco na autofam.cz, autodoplnky.cz, sportovniautodoplnky.cz nenajdes
http://www.cardomain.com/ride/2665349
tadle fialová je šupa

A když tuning,tak pak:
Snížit 17"-18" kola a celé auto zahladit(lištičky, výstupky atd), vybušit interiér na max + barva aute(černá, nebo kýčovitý flop) a je to luxus..

Křídla, spoilery se moc na to auto nehodi..

auto je velké a je to limuzína = styl ala gangsta USA

aby to nebylo OT, tak k sonátě ti nevím kde by se daly sehlat

http://www.cardomain.com/ride/2665349
tadle fialová je šupa

JouiCZ -přesne líp bych to neřek!!!!!
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
www.revilohifi.cz
Snad není ironieBob píše:JouiCZ -přesne líp bych to neřek!!!!!

ne ne!!
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
- -peha-
- Kontaktovat uživatele:
Na Sonátu nic neseženeš bo limuzínky sou krásný tak jak sou a ty rady okolo úprav co si dostal tak to sou ty nejlepší já sem taky investoval do motoru ,podvozku ,kola a venku sem jenom dal zrcadla do barvy a upravil blinkre toť vše a stačí
žádný křídla neboť nejsem andel

Z limuzky hold sporťák neudeláš a je to dobře

Z limuzky hold sporťák neudeláš a je to dobře

Prechod z Tuning OPLA na Bielu Krásku-LEGANZA CDX 2,0

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk
www.leganza.daewooclub.com

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk
- -peha-
- Kontaktovat uživatele:
No ale velký problém je s velikostí protože uchycení tlumičú je zláštní a tak vlasne origoš kola sou 15 x 60 no a když deš do vjetších tak musí guma dolu já mám 16 x 55 a kamarád dal 17 x 50 ale potom už dost trpjej tlumiče tak nevim ale máš pravdu i já pokukuju po 17-18 tak uvidíme

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk
- -peha-
- Kontaktovat uživatele:
Hups kamo jestli myslíš mne tak bacha na bracha sice sme šikmovočky ale Daewoo a ješte k tomu Leganza ale máš pravdu je to vlastne jako Sonáta
:lol:Jo a má ročník 99 a je sice bílá ale zlatá
A fakt se oplatí v techto autách mám na mysli i tvojí Sonátku delat úpravy decentne nebo když se to přežene je to hroznej tuzink tak se drž a vždycky v normne jo a kolečka ty vytáhnou i šrot 

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk
- -peha-
- Kontaktovat uživatele:
Proč by mne to mnelo urazit je to uplne v pohode já si taky občas pletu typ od Hyundae a tyhle typy co máme mi to sou limuzínky tak že je to šuma - fuk a hlavne ať nám jezdí a nezlobí

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk