tak nám sem nelezmilosh píše:NECITUJTE PORAD DOKOLA TAKOVY VLAKNA !!!!!
Rendlík Clio ... - My Topic ...
Moderátor: Ritchma
Re: Rendlík Clio ... - My Topic ...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Kontaktovat uživatele:
Rudi; to ze tunit francouze je tezke, je fakt. Malo ktera auta maji tak uceleny vzhled
Larry: ze nemuzes sehnta nic na clio? Co mam rikat ja? Jediny tuning mi nabizi 4oko od morette a to se mi zoufalen nelibi, a dal? dal mam prd
Larry: ze nemuzes sehnta nic na clio? Co mam rikat ja? Jediny tuning mi nabizi 4oko od morette a to se mi zoufalen nelibi, a dal? dal mam prd
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
tak neshanej, ale vyrabej ja se na svy auto ani nic "tuning" sehnat nesnazim, pac vim ze to nema cenu... vlastne kecam, sehnal sem kourovy bocni blinkryAdieuD píše:Rudi; to ze tunit francouze je tezke, je fakt. Malo ktera auta maji tak uceleny vzhled
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
-
- Kontaktovat uživatele:
A co si myslis, ze delam? Ze snad cekam, az mi z nebe neco spadne? kdepak koliku, vsechno je ruco delane nebo na objednavku
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
sem si to hned myslelAdieuD píše:A co si myslis, ze delam? Ze snad cekam, az mi z nebe neco spadne? kdepak koliku, vsechno je ruco delane nebo na objednavku
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
no vidis to a proto dělám co můžu ) něco se sehnat dá něco se musí vymysletAdieuD píše:Rudi; to ze tunit francouze je tezke, je fakt. Malo ktera auta maji tak uceleny vzhled
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
-
- Kontaktovat uživatele:
nejsem zadnej zabozroutskej zabar... ale uz jsem z toho chvilema unavena, chci jit do obchodu a koupit si neco, co na moje auto pasuje a ne furt se s necim drbatNeviM píše:sem si to hned myslelAdieuD píše:A co si myslis, ze delam? Ze snad cekam, az mi z nebe neco spadne? kdepak koliku, vsechno je ruco delane nebo na objednavku
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
nechceš mi poslat fotkz svýho auta docela by mě to zajímalo ... navíc na francouzky se vždzckz hezky kouká )AdieuD píše:nejsem zadnej zabozroutskej zabar... ale uz jsem z toho chvilema unavena, chci jit do obchodu a koupit si neco, co na moje auto pasuje a ne furt se s necim drbatNeviM píše:sem si to hned myslelAdieuD píše:A co si myslis, ze delam? Ze snad cekam, az mi z nebe neco spadne? kdepak koliku, vsechno je ruco delane nebo na objednavku
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
-
- Kontaktovat uživatele:
poslala jsem panu miloshovi auto do te nasi souteze jinak par fotek je tu http://moje.auto.cz/Darja/snehura.htmlLarry píše:nechceš mi poslat fotkz svýho auta docela by mě to zajímalo ... navíc na francouzky se vždzckz hezky kouká )AdieuD píše:nejsem zadnej zabozroutskej zabar... ale uz jsem z toho chvilema unavena, chci jit do obchodu a koupit si neco, co na moje auto pasuje a ne furt se s necim drbatNeviM píše: sem si to hned myslel
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono nekdy prekonava moje predstavy, ale opacnym smerem, nez bych chtela Ted me vlastne napada, jak si to myslel ty?vrkuboy píše:AdieD- auto rohodne nedela ostudu heslu automobilky : citroen auto ktere prekona vase predstavy
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
hustý BX,když si tak vzpomenu tak je to první upravený který jsem asi viděl ,ale rozhodně zajímavé ... myslim že je to pěkná práce
-
- Kontaktovat uživatele:
Problem je, ze si vsichni mysli, ze mam serii.. v lepsim pripade to povazuji za specialni ediciLarry píše:hustý BX,když si tak vzpomenu tak je to první upravený který jsem asi viděl ,ale rozhodně zajímavé ... myslim že je to pěkná práce
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
ja to myslel jedine dobre, tyhle auta uplne zeru. mam doma video best of groupe B a tam jsou taky takovy krasavciAdieuD píše:Ono nekdy prekonava moje predstavy, ale opacnym smerem, nez bych chtela Ted me vlastne napada, jak si to myslel ty?vrkuboy píše:AdieD- auto rohodne nedela ostudu heslu automobilky : citroen auto ktere prekona vase predstavy
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW