Problemy s poklesem vykonu

Forum pro web http://www.seat-ibiza.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět
MELLODY

Problemy s poklesem vykonu

Příspěvek od MELLODY »

Nazdar lidi, zrovna řešim menší problémek na svý Ibize 1,2i. Zničeho nic mi začal poklesat výkon :cry: . Škube to jako když načerpáte špatnej benzín, ale tim to neni. Zkoušel sem měnit svíčky i s kabelama. Chvilku se to zklidnilo, ale motor ma pořad nějak divnej zvuk i na volnoběh a vypadá to, že čim mám mín benzínu, tim víc to začíná škubat. Nemá s tim někdo z vás zkušenost? :?

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

co palivovej filtr?

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Taky mám podezření na palivovou soustavu (možná proto, že jen o ní píšeš:-))!!! Ne, ale vážně, podívej, jestli máš v poho sběrný i tlakovací čerpadlo a taky bych zkouknul ten zatracenej přetlakovej ventil, jestli neni protrženej!!!
$

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

No poptám se, ale zatim nevim. Hlavně ať se to brzo vyřeší.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

MELLODY

Příspěvek od MELLODY »

Taky mam podezreni na palivovy cerpadlo nebo ten ventil, uvidime cim to nakonec bude. Musim to dat do kupy, protoze s tim jezdim kazdej den do prace. A v tom je i nej. potiz na opravy mam jen vikend a to se ne kazdymu chce se mi v tom vrtat. Vedet alespon co to doopravdy je, tak clovek vi i kolik casu mu zabere oprava a muze se z nekym domluvit. Zkratka to neni jednoduchy, ale i tak diky za pomoc.
:lol: MELLODY :lol:

Návštěvník

Re: Problemy s poklesem vykonu

Příspěvek od Návštěvník »

Ja mam to same ale s karburatorom 1.2.
Menil som aj filter, a nic.

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

hele a co voda v nadrzi, tyhle ibizy maji zajimavou vlastnost:

okolo nalejvaciho hrdla do nadrze vedou lanka rucni brzdy, a svete div se - prodrou hrdlo, at je plastovy nebo kovovy p0tom se muze dostat voda do benzinu a nedela to dobre, pozna se to tak, ze kdyz natankujes plnou az naplnis to hrdlo zacneti od nadrze tect benzin :-) nebo peclive probadat na zvedaku, vetsinou to nejni vubec videt

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Když jsem u auta mám pořád pocit, že cítím benzín, celou palivovou soustavu jsem prohlídl (až na hrdlo), jestli někdě něco neteče a neteče, tak by to klidně mohlo byt tím, hned jak bude čas se na to juknu!!!
$

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Asi to nebude Mellodyho případ, ale chtěl jsem vyměnit středový díl vyfuku, páč bylo urezlý to kloubový spojení s katalizátorem!!! Celej výfuk vypadal jinak uplně nádherně, skoro lesklej, ale když jsem ho sundal, taxe rozpadl ve svárech a koncovej tlumič byl vevnitř uplně sežranej a dal se promáčknout rukou!!! Taxem ho vyměnil uplně celej i s katalizátorem vč. lambda sondy, jenom teď nevím, jestli jsem ten ZNATELNEJ NÁRUST VÝKONU zpusobil lambdou, nebo výfukem!!! Ale řek bych, že výfukem!!!
$

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

urcite vyfuk

Maarty

Příspěvek od Maarty »

To JamesT: Ty jsi dával úplně nový kat i s lambdou nebo jenom zánovní z vrakáče?Taky už jsem přemýšlel,že bych ten kat vyměnil,protože je už v háji,ale bojím se ceny.Kdyžtak napiš kde jsi ho sehnal a za kolik.Dík

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Ešče jsem se nepídil, po tom, kolik by mohl stát novej, ale řek bych, že to bude kotel!!! Já jsem si dotáhl celý auto a vejfuk na něm byl krásnej, taxem si ho nechal a teď použil!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

Jj mne se ted taky vyskytl problem, ze kdyz jsem vedle auta tak cejtim benzin. Menil sem benz.hadicky u motoru(jedna saakla), ale porad je benzin cejtit sice min ale cejtim ho...Nevi nekdo?

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

kousek vejs jsem psal o palivovem hrdlu, koukni se taky pod zadni sedacku, na vicko palivomeru a tak

reskator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reskator »

mam ten samej problem a uz si nevim rady ale na 100% je to vaha vzduchu udelala papa..
Vyřešeno váha to není,nabiji baterku a hledám dál. :x

Odpovědět

Zpět na „Ibiza 021A“