tak nám sem nelezmilosh píše:NECITUJTE PORAD DOKOLA TAKOVY VLAKNA !!!!!

Moderátor: Ritchma
tak nám sem nelezmilosh píše:NECITUJTE PORAD DOKOLA TAKOVY VLAKNA !!!!!
tak neshanej, ale vyrabejAdieuD píše:Rudi; to ze tunit francouze je tezke, je fakt. Malo ktera auta maji tak uceleny vzhled
Larry: ze nemuzes sehnta nic na clio? Co mam rikat ja?Jediny tuning mi nabizi 4oko od morette a to se mi zoufalen nelibi, a dal? dal mam prd
sem si to hned myslelAdieuD píše:A co si myslis, ze delam? Ze snad cekam, az mi z nebe neco spadne? kdepak koliku, vsechno je ruco delane nebo na objednavku
no vidis to a proto dělám co můžuAdieuD píše:Rudi; to ze tunit francouze je tezke, je fakt. Malo ktera auta maji tak uceleny vzhled
Larry: ze nemuzes sehnta nic na clio? Co mam rikat ja?Jediny tuning mi nabizi 4oko od morette a to se mi zoufalen nelibi, a dal? dal mam prd
nejsem zadnej zabozroutskej zabar...NeviM píše:sem si to hned myslelAdieuD píše:A co si myslis, ze delam? Ze snad cekam, az mi z nebe neco spadne? kdepak koliku, vsechno je ruco delane nebo na objednavku
nechceš mi poslat fotkz svýho auta docela by mě to zajímalo ... navíc na francouzky se vždzckz hezky koukáAdieuD píše:nejsem zadnej zabozroutskej zabar...NeviM píše:sem si to hned myslelAdieuD píše:A co si myslis, ze delam? Ze snad cekam, az mi z nebe neco spadne? kdepak koliku, vsechno je ruco delane nebo na objednavkuale uz jsem z toho chvilema unavena, chci jit do obchodu a koupit si neco, co na moje auto pasuje a ne furt se s necim drbat
poslala jsem panu miloshovi auto do te nasi soutezeLarry píše:nechceš mi poslat fotkz svýho auta docela by mě to zajímalo ... navíc na francouzky se vždzckz hezky koukáAdieuD píše:nejsem zadnej zabozroutskej zabar...NeviM píše: sem si to hned myslelale uz jsem z toho chvilema unavena, chci jit do obchodu a koupit si neco, co na moje auto pasuje a ne furt se s necim drbat
)
Ono nekdy prekonava moje predstavy, ale opacnym smerem, nez bych chtelavrkuboy píše:AdieD- auto rohodne nedela ostudu heslu automobilky : citroen auto ktere prekona vase predstavy
Problem je, ze si vsichni mysli, ze mam serii.. v lepsim pripade to povazuji za specialni ediciLarry píše:hustý BX,když si tak vzpomenu tak je to první upravený který jsem asi viděl ,ale rozhodně zajímavé ... myslim že je to pěkná práce
ja to myslel jedine dobre, tyhle auta uplne zeru. mam doma video best of groupe B a tam jsou taky takovy krasavciAdieuD píše:Ono nekdy prekonava moje predstavy, ale opacnym smerem, nez bych chtelavrkuboy píše:AdieD- auto rohodne nedela ostudu heslu automobilky : citroen auto ktere prekona vase predstavyTed me vlastne napada, jak si to myslel ty?