moje hifi v skode 130

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

tosso21

moje hifi v skode 130

Příspěvek od tosso21 »

moja hudba v aute viacej na :www.skoda120tuning.nolimit.cz
Přílohy
P1010857.JPG
P1010857.JPG (97.34 KiB) Zobrazeno 3437 x
troška laminatu neuškodi
troška laminatu neuškodi
P1010856.JPG (47.78 KiB) Zobrazeno 3437 x

Lukazkiss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukazkiss »

Muziku hodnotit nebudu, nevim, co je to zač, ale zajímalo by mne, co vede lidi ke koupi 120 a navíc k jejím úpravám. Dokáži to pochopit u muže, jenž rád vzpomíná na léta, kdy tento dopravdí prostředek vyjel z MB, zrenovuje si jí a má jí pro radost. Chápu.
Ale proč si člověk, kterému viditelně finance neschází koupí 120 a dává do ní několikanásobek její ceny, nevím. . .

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Taky mam ve tride jednoho takoveho se shnilou skodovkou a porad do toho kupuje nove veci, nove plechy, na jaro planuje celolak atd a kdyz sem mu rekl proc si nekoupi treba favorita nebo neco lepsiho tak mi odpovedel ze to nechce protoze to neni skodovka :ja_nic:

tosso21

Re: moje hifi v skode 130

Příspěvek od tosso21 »

ta ja ti to poviem to je skoro ako s veteran mi nove su už pomali poupravovane ale kup stare a sprav sneho niečo čo nema každy a budeš frajer a buc hrdy na to že si si mohol niečo spravit na vlasnymi rukami na novom by si vrazil 3 krat tolko

MComb

Příspěvek od MComb »

Nadpis zní moje hi-fi ve Škodě 120, ale já tady vidím repro a kap v laminu tak nevím :? Kam to usadíš? Rádio? Kabeláž? Zes? Baterka? Něco bližšího... Taky můžu vyfotit moje rádio na stole a hodit to na forum... To je moje hi-fi :twisted:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

No kdyby si projel s tou skodovkou okolo mne,tak bych nerekl,ze jsi frajer. :wink: Ale zase dalsi kus kterej to ma oplastovany. :roll:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

tosso21

Příspěvek od tosso21 »

Mcomb pozri si moju stranku tam toje vše

MComb

Příspěvek od MComb »

tosso21 píše:Mcomb pozri si moju stranku tam toje vše
OK :wink:

Lukazkiss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukazkiss »

tosso21 píše:ta ja ti to poviem to je skoro ako s veteran mi nove su už pomali poupravovane ale kup stare a sprav sneho niečo čo nema každy a budeš frajer a buc hrdy na to že si si mohol niečo spravit na vlasnymi rukami na novom by si vrazil 3 krat tolko

V pohodě, nechci si Ti vysmívat, ale mě to prostě rozum nebere.
120ka mi veterána ani dalece nepřipomíná, to je jako by si nazval umakartové jádro v koupelně starožitností, kterou je škoda zbourat. Je to auto, které již ve své době bylo tvořeno jako univerzální a levné.
Dále bych rozhodně neřekl, že to bude originální. V naší vlasti jezdí z "upravených" aut snad nejvíce právě 120ky a je jedno, co z toho uděláš, vždycky to zůstene jen tou řadovou 120. Můžu Ti s klidným svědomím říci, že se mi líbí kvalitně zrenovovaná v "sérii", než jakkoli tuněná.
Dále není pravda, že když si koupíš novější, tak už na něm není co upravovat a je to daržší. . . Kdyby sis koupil např favorita nebo felici, tak máš naprosto stejné možnosti úprav jako u 120 a supersportovní papundekly jsou také stejně drahé. . . Navíc ušetříš na spotřebě. . .

P.S: Když někdo auto renovuje, tak proti tomu nemám nic, například takové zrenovované "eRko" s originálními díly a celkově v origo stavu se mi moc líbí, evokuje to ve mně naprosto něco jiného, než plastová 120 s narvaným kufrem reproduktorů. . .

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

PemaR píše:Taky mam ve tride jednoho takoveho se shnilou skodovkou a porad do toho kupuje nove veci, nove plechy, na jaro planuje celolak atd a kdyz sem mu rekl proc si nekoupi treba favorita nebo neco lepsiho tak mi odpovedel ze to nechce protoze to neni skodovka :ja_nic:
Tak jako že ti škodovkář řekl že nechce favorita se ani nedivim :D
Sry ale netušim v čem by měl být lepší...

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

kdyz upravit starou Skodovku, tak Spartaka. S tim by si clovek vyhral daleko zajimaveji.

Pokud by to tedy neprznil tunou plastu ala snezne radlice, falesny nadechy a kridlo z Boeingu, jak je v nasich koncinach zvykem "tunit" (resp. prznit auta).
pouze "hifík"

Brozik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brozik »

No škodovku bych v životě netunil, ani do ní nevrážel prachy, protože i kdybych do ní dal třeba miliony tak je to pořad jen obyčejná stará Škodovka, nikdy z ní nebude třeba Camaro , nebo něco podobnýho, takže když investovat do tuningu, tak aspon do pořádnýho auta, ne stary plechovky 8) ,,,,,ale asi zaleží na osobním vkusu danného jedince, ale tohle je prostě můj názor. :D

mega1

Příspěvek od mega1 »

no proti gustu..... :D

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Nějak jsem na tom netu nenašel celkovou fotku jak vypadá teďka.
No snad to rači ani nechci vidět. Sry ale souhlasím s ostatníma. Vrážet do tohodle prachy a navíc stylem čím větší křídlo a nárazníky tím víc tuning to fakt moc neuznávám :roll:
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

renm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od renm »

no můžu ti říct že původně byla nádherná viz fotky jak vypadala původně, ale tímhle co jsi s ní udělal jsi ji navždy odrovnal...Radši jsi ty prachy měl hodit do udržení ji v perfektním stavu, pak by ses odlišil od ostatních šklodovek, jelikož škodárnu v seriovém stavu už dnes moc nenajdeš...
http://skoda120tuning.nolimit.cz/image/4203184
http://skoda120tuning.nolimit.cz/image/4203185
________

darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry

Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |

Ice.Leo

Příspěvek od Ice.Leo »

to auto bude mit aspon 1000 koni a 4 turba, je jasny, že nakej přítlak potřebuje!!!! :D :D
Přílohy
Fríkůlin
Fríkůlin
skoda.jpg (117.18 KiB) Zobrazeno 3092 x
Naposledy upravil(a) Ice.Leo dne 20 pro 2007 18:31, celkem upraveno 1 x.

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

koukam, stajling za kazdou cenu :(
japonec a korejec....

Ice.Leo

Příspěvek od Ice.Leo »

to je jasný, skodovka ma nahon na prdel, prostě něco jako F1, ty se bez křídel taky neobejdou. :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Ice.Leo dne 20 pro 2007 19:03, celkem upraveno 1 x.

Svoby

Příspěvek od Svoby »

Já si myslim že je jeho věc co má za auto, stejně polovina lidí tady začínala na škodovkách.......
Časem mu dojde co je hezký a co ne......
:afro:

Svoby

Příspěvek od Svoby »

Já vás tady nechápu, místo aby mu někdo poradil, tak si tady z něj všichni děláte srandu, každej nějak začít musí a dělá si to aspoň sám pro radost..... Jenom prachy, prachy, prachy.......

MComb

Příspěvek od MComb »

Keci keci keci Svoby... Začínal každej. Ho..o. Něco jinýho bylo začínat před 15 rokama a něco jinýho je začínat teď. Už mě nebaví poslouchat každej nějak začínal. V dnešní době, kdy seženeš Golfa, Kadetta, CRX, Sunny a pod. za cenu lepší 120. Nebo došetřím. Tak měl začít tím, že se nejdřív poradí... Každej začínal? Ano. Já Felicií. Prachy, prachy, prachy? Ano... Brigáda, brigáda, brigáda... šetřit, šetřit, šetřit... :twisted:

Svoby

Příspěvek od Svoby »

Brigáda, brigáda, brigáda... šetřim, šetřim, šetřim...... A pořád málo, málo, málo....
Stejně mi příde že už si to lidi nedělaj asi pro sebe, ale aby byly prostě lepší než ostatní.... :(

MComb

Příspěvek od MComb »

To máš zase pravdu. Každej se ptá co by měl na auto dát jestli to nebo ono. Ano nechat si poradit proč ne, ale nechat se ovlivnit to zase nee. Někdo tady v jednom tématu napsal : A stejně se to třičtvrtě lidem nelíbí. A mě by to bylo jedno. Ať se to nelíbí nikomu. Je to můj vkus, moje auto a má věc :wink: . A dnes v soutěžích frčí chrom, zlato, airbrush... Paráda líbí semi taky, ale na snahu a práci se už jaksi zapomíná...

Svoby

Příspěvek od Svoby »

Já se z nikym nechci hádat.... ale tady už ani nikdo nepochválí.... dopasoval si to pěkně atd...... Jenom firma, chrom, zlato, kůže...... u toho frajer,,to je moje auto"

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Svoby píše:Já se z nikym nechci hádat.... ale tady už ani nikdo nepochválí.... dopasoval si to pěkně atd...... Jenom firma, chrom, zlato, kůže...... u toho frajer,,to je moje auto"
Ano,dnes kdyz to vidim na tech srazech,tak nevim o cem to uz je.Kdyz vidim ty namysleny ..... co u toho stojej s takovou pychou,jak kdyby meli buh vi co.Jejich ruce vypadaj na to,ze praci nevideli ani z rychliku a pak vyhravaj ceny :roll: Libi se mi kdyz nekde nekdo vystavuje auto,je u toho napsano co vsechno to ma,fotky z prestavby,samozrejme popsane,tak to sem mi libi.Ale toto kdy k tomu clovek prijde a aby se necvo dozvedel,tak musi oslovit toho .... :roll: a to radsi informovanej nejsem :roll:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Mám taky škodovku... A jsem spokojen... A ty kecy,jak to má hrozný a nějaký narážky na výkon... Bla bla... :roll: Abych pravdu řekl,tak bych se sem bál dát svoje auto,aby jste mě tady nerozšlapali.... :pistolnik: :banan:
Není třeba...

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

Vsechno je o prachach. A proto musi taky clovek premyslet, na co ma. Obzvlast nechapu lidi, co zacnou upravovat auta a pak se vymlouvaj na to, ze nemaji penize a "kazdej nejak zacinal". Kdyz nemas prachy, vyser se na to. Tuning JE o prachach! Kdyz mas malo a i to malo chces vyhodit, tak to chce s rozvahou premyslet. Kdyz je mas, muzes upravit cokoliv, i kdyz to bude stara skocna. S tim, ze i za mensi upravy bys mel pomalu na starou A4.

Z fotek nic nepoznam, takze asi tezko budu okolo audia radit.
pouze "hifík"

MComb

Příspěvek od MComb »

Jak píše Cenda. Tuning JE o penězích :wink:

Progresss

Příspěvek od Progresss »

MNO aby vám nevyrazil potom dech=) on začal stou fotkou jakste sem házeli to byl opravdovej tuzing ale na těch 3co tam má ja knatom dělá už je rozšířená a má docela dobrý křídlo atd třeba zní něco bude ikdyš nikdy aspon trochu svižnýá auto kdyš nepřehodí motor...

Ice.Leo

Příspěvek od Ice.Leo »

ja si myslim,že je sebevražda jezdit v normální škodovce natož tam davat jinej motor. Tyhle auta už nepatřej na silnici, ale do šrotu a je šílenost do nich vrážet prachy v podobe laminatu,ale je to kazdyho vec. :idea:

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“