sice mam po stedrem dni kapanem pripito, ale musim rict ze v toyote je vice mista nez v moji feliciiiF.l.a.n.e.l. píše:jurisek myslel nákupní tašky jako jsou ta tvá toyota nebo micra

Moderátor: Dave0401
sice mam po stedrem dni kapanem pripito, ale musim rict ze v toyote je vice mista nez v moji feliciiiF.l.a.n.e.l. píše:jurisek myslel nákupní tašky jako jsou ta tvá toyota nebo micra
Přesně takF.l.a.n.e.l. píše:jurisek myslel nákupní tašky jako jsou ta tvá toyota nebo micra
Hanuš píše: sice mam po stedrem dni hooodne pripito, ale musim rict ze v toyote je vice mista nez v moji feliciii,protoze jsem mel to stesti a Jouicz me vezl ve svem kocarku, takze zas takova nakupni taska to neni
ne je to en větší nakupní taška tak jako tva feldaHanuš píše:sice mam po stedrem dni kapanem pripito, ale musim rict ze v toyote je vice mista nez v moji feliciiiF.l.a.n.e.l. píše:jurisek myslel nákupní tašky jako jsou ta tvá toyota nebo micra,protoze jsem mel to stesti a Jouicz me vezl ve svem kocaru, takze zas takova nakupni taska to neni
Dikyremix píše:nového červeného civica sedana má údajně Robik ...
jestli to tu Roberte čteš, tak ukaž photo new káry ..
Aladin píše:to je ta černá co tu jezdila???
jinak, můj styl to opravdu není![]()
jinak pár věcí v popisu mě docela rozesmálo![]()
![]()
ale jinak mu přeju hodně štěstí a hlavně jak se to líbí jemu
Bydlí v prostřední suché naproti "startu" a musím říct, že touto barvou to naprosto zkazil. To auto mě moc nebere, ale dá se z toho udělat pecka. Ale ne takovou barvou. to si stříkají negři na šáde. a ne normální člověk na hondu. sorryJouiCZ píše:Tak se nám představil Tvoreček se svou pozmněnou hondou.. myslím že se mu to povedlo![]()
http://tth.gzk.cz/nase/crx/crx.html
absolutně mimo muj styl....takové křídlo jsem měl na 120cítce před osmy lety...a ty lamináty eee nelíbíF.l.a.n.e.l. píše:Bydlí v prostřední suché naproti "startu" a musím říct, že touto barvou to naprosto zkazil. To auto mě moc nebere, ale dá se z toho udělat pecka. Ale ne takovou barvou. to si stříkají negři na šáde. a ne normální člověk na hondu. sorryJouiCZ píše:Tak se nám představil Tvoreček se svou pozmněnou hondou.. myslím že se mu to povedlo![]()
http://tth.gzk.cz/nase/crx/crx.html