Plány na 2008?

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

já bych z toho nedělal žádný drama....shaity to určitě nemyslel vážně...kdyby někdo tohle napsal na mě tak bych se tomu zasmál, ale jestli mezi sebou máte nějaký rozbroje..řešte to jinde :x
VW GOLF III

Shaity

Re: Plány na 2008?

Příspěvek od Shaity »

jurajko:líp bych to neřekl....dík

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

tady se to vsechno tak moc zvelicuje to je des .....

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

ted se nabizi otazka proc teda kdyz jsem tady rejpal ja a myslel jsem to z prdele me kazdej tezce fuckoval a urazene kejhal...Najednou kdyz to udela Shaity,sere se nekomu do pani (na coz jsem treba ja tezce haklivej - do auta se mi klidne serte) a je to napsao hodne podobnym tonem jako jsem to psaval ja je vse v poradku ze... takze se kluci prosimvas chyte za nos a popremejslejte o sobe, tenkrat to teda asi taky nebyla chyba na me strane.
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

Shelby oni to stejnak nepochopí nemá to cenu ale mrzí mě jen že když už neví kudy kam tak začnou kejhat jak kachny na rybníku a urážet jeden druhého=UBOHOST :x
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

to je jak kluci na pisku .... hadani kuli babovkam :D
Naposledy upravil(a) Karel84 dne 28 pro 2007 22:05, celkem upraveno 1 x.

Ttech-man-VW
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od Ttech-man-VW »

já mám z Vás všech určitě největší plány do roku 2008... chci totiž vůbec vyjet a bude to kurwa boj :D
:-) Ttech-man :-)

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to ttechman:v klidu urcite vyjedes drzeim pesti kkeeeemo...Leeba by mel pomoct ne

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

Tak jsem si udělal pod stromeček radost a plánů na rok 2008 je najednou víc než hodně... :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop

Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.

Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Hezkýý hmm mazdička a ještě taková to musí bejt super zimní vozítko a asi nejen zimní gratuluji doufám že nějak poladíš :D
Minulost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1992 černá (teď už jen dárce orgánů)
Součastnost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1989
červená (tlak turba 0.9bar, větší FMIC, VLSD, ...)

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

Maty píše:Hezkýý hmm mazdička a ještě taková to musí bejt super zimní vozítko a asi nejen zimní gratuluji doufám že nějak poladíš :D
Díky! Mám z ní fakt radost! Čekám teďka na zimní gumy, ale i na těch současných (letní 195/50 R15 s nic moc vzorkem) je s uzávěrkou mezinápravovýho diferáku celkem sranda... :D

Mazdička ale teďka potřebuje vychytat pár mušek a pak na ni náházím maximum ze svojí produkce + to co si vyrobit neumím. Vynikající je pohotovostní hmotnost 1100 kg (psáno v TP), takže by mělo na slušný svezení stačit cca 200 - 250 PS (série 150 PS) a pár věcí odlehčit.

Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Pozor potom na sloupek u ridice, mam dojem, ze Mazdy tam rady skryte hnijou kvuli te antene. Jinak gratulace, vypada dobre, k tomu motor B6 a AWD 8)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

Beaver píše:Pozor potom na sloupek u ridice, mam dojem, ze Mazdy tam rady skryte hnijou kvuli te antene. Jinak gratulace, vypada dobre, k tomu motor B6 a AWD 8)
Díky. Chovám se k ní jako k vlastní :idea: , takže si celkově dávám bacha, nehledě na to že 4WD se 150 PS a 1100 kg mám teprve od 18.prosince a je to celkem nezvyk... :lol:

Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Bidrin píše:
Maty píše:Hezkýý hmm mazdička a ještě taková to musí bejt super zimní vozítko a asi nejen zimní gratuluji doufám že nějak poladíš :D
Díky! Mám z ní fakt radost! Čekám teďka na zimní gumy, ale i na těch současných (letní 195/50 R15 s nic moc vzorkem) je s uzávěrkou mezinápravovýho diferáku celkem sranda... :D

Mazdička ale teďka potřebuje vychytat pár mušek a pak na ni náházím maximum ze svojí produkce + to co si vyrobit neumím. Vynikající je pohotovostní hmotnost 1100 kg (psáno v TP), takže by mělo na slušný svezení stačit cca 200 - 250 PS (série 150 PS) a pár věcí odlehčit.
Kolik fouká turbo pri sériovém tlaku a co tam je za turbo??

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

V sérii má B6T turbo IHI VJ-14 a tlak mám momentálně 0,5 baru - měla by to být +- série. Fuel cut by měl prý zakročit okolo 0,9 bar - jeden zákazník se dostal u stejnýho auta na 0,85 baru s MBC. To ještě zvládá ECU i palivová pumpa.

Jinak se sériovým turbem se dá jít asi celkem daleko s tlakem - prodává se upravená ECU, která odpojí fuel cut a má mapy nad 16 PSI pro použití seriovýho turba, takže jestli se dá tlačit kolem 1,2 baru, tak s tím bude celkem sranda i před upgradem turba. :)

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Jochoooo ja ji v patek videl na vlastni oci v Polny a rikal jsem si kdo u pana Bidrina tuni a on si to panacek koupil pro sebe :) tak gratuluju, mazdicka vypada super a ty si konecne jako jeden z mala tu poradis s motorem :) Jinac jsem v Polny hledal nejaky kuchynsky studio, kde si mam vybrat kuchyn a ono prd :D :D :D A mate tam super zamrzlej rybnik :)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

Shelby píše:Jochoooo ja ji v patek videl na vlastni oci v Polny a rikal jsem si kdo u pana Bidrina tuni a on si to panacek koupil pro sebe :) tak gratuluju, mazdicka vypada super a ty si konecne jako jeden z mala tu poradis s motorem :) Jinac jsem v Polny hledal nejaky kuchynsky studio, kde si mam vybrat kuchyn a ono prd :D :D :D A mate tam super zamrzlej rybnik :)
Zdarec palec! Mazdička má sice mušky, ale jinak je ve slušným stavu a dokonce má i nějakej sníženej a tvrdej podvozek, kterej mě ušetřil dvakrát - jednak nemusím shánět tvrdej podvozek na tenhle model a hlavně jsem zjistil, že kola 15/7 s gumama 195/50 jsou na Vysočinu maximum - chtěl jsem jít původně do 16 a gumy 215/40 R16, ale tady to fakt nemá cenu. Když budu chtít ještě přitvrdit, tak si koupím skořepinu a když si koupím jiný kola, tak jenom kvůli hmotnosti. Taky jsem zjistil, že 15 kola jsou například od OZ o 1,4 kg lehčí, než 16 ve stejným modelu a to už je rozdíl, jestli 5,3 nebo 6,7 kg/kolo.

Tady nic neseženeš, leda tak stádo kreténů... :evil:
Peklo je zamrzlý pěkně, škoda že do toho nachumelilo.

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Jeste koukam, ze to ma 150PS takze GTX (1.6 B6T) vid :) kdyby nahodou klekl engine, tak o jednom vim :) jinac to auticko umi :) mozna by mu sluseli nejake veci z gtr (brzd atd...) ale ty si poradis ... :)

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

Shelby píše:Jeste koukam, ze to ma 150PS takze GTX (1.6 B6T) vid :) kdyby nahodou klekl engine, tak o jednom vim :) jinac to auticko umi :) mozna by mu sluseli nejake veci z gtr (brzd atd...) ale ty si poradis ... :)
Tomu auto jednoho hodně nepěknýho dne motor klekne, takže jestli o nějakém víš, tak sem s ním! :D

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

Taky mám na současným motoru prasklý svody k turbu, mezi dírou pro lambdu a dírou pro šroub - je to prý velmi častá vada. Už to taky někdo svařoval, ale prasklo to ve sváru. Přez prasklinu sice nic nefouká a motor necuká, ale pokud by na tom motoru byl svod v pohodě, tak není co řešit. Má to turbo? Kdyžtak mě písni víc informací.

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

jj celej motor by mel bejt ok, ale uz asi delsi dobu nebehal, takze by se chtelo kouknout jak na tom je a jsou na nem svody i s turbem tusim... cca druheho ti zjistim vic ju. stejne potrebuju jeden V6 mazda motor na blbiny.

ps: mozna bych ti mohl prozatim nechat tyhle svody zavarit, tatik dela v moravskejch kovarnach a urcita privilegia, moznosti tam ma a litinu vari takze... a rozhodne to nebude od nejakeho vencka co to naprska doma v garazi. :)

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

To by bylo vynikající! Zjisti víc o tom motoru a mrkni na svody. Mám velkej zájem! Aspoň bych měl taky základ na hybrid a vůbec bych mohl celej motor poskládat vedle a pak jenom přehodit... :)

Když by ty svody byly taky prasklý, tak bys je mohl nechat svařit a měl byl to připravený na výměnu - to by bylo super! S autem teďka budu potřebovat jezdit.

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

ok, dam ti vedet asi na mobil ju az to polecim. :)

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

tak to tu po pár dnech čtu a nestačím se divit.... Shelby se ptal, jaktože do něj všichni valili a teď je to brané v klidu.. já se ptám, jaktože to tu předtím fungovalo f pohodě a s nově zalogovanými lidmi to nejde.... a vidím to spíš tak, že se tu nebudu do ničeho srát....

to Bidrin: tebe zdravím bodrý hochu, gratuluji a fšechno nej do novýho roku!! :friends:

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

Díky. Všiml jsem si, že už máš RX-7 - taky gratuluju a přeju krásnej Novej rok!

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Ahoj všichni from Jihlava :rock:
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Zdarec vítám :wink:

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

to Smyak: taky te zdravim :wink: podle popisu mas supru?

Smayk

Příspěvek od Smayk »

:D :driver:
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

no tak to je super :wink: doufam ze se ukazes s autem na nejakym jihlavskym srazu az bude

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“