jaky auto na začátek ?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem se zasmál....provocation píše:ted si me docela rozesmalqwer píše:V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat
myslim, že si to z apár let povíme. řídim každej den asi 6 let a nikdy bch neřekl, že řídit umím, spíš, že řízení zvládám v určitých mezích....
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
jasný.. a proto mi řekne tata at mu vyjedu s garaze před barak s A8 když do garaže zaject je celkem horor a nebo mamá mi řeknu at dojedu do kramu autem.. je to kousek.. cca 1-2km ale kdyby mi nevěřila a neveděla že umim ject normálně tak by mi to asi nepučila..Rudi píše:no neumíš řídit vůbec, co si budem nalhávat, rozjídět se na jedničku a couvat, uměl tady každej v 15-ti...qwer píše:a dočetl sis to celí ?provocation píše:ted si me docela rozesmal
neřikám že zvladám boky ci umim perfektně rychle řadit na sprintech atd..
jinak do kramu jsem jel jednou , protože nechci riskovat že mě chytej a nebo že domě nekdo najede pri parkovaní a budou se muset zavolat cajti.
Vím že si to tak nemyslel
Passat B5.5 TDI 96kw
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobře.. myslel jsem to tak ,že zvládam řízení v určitý mezích..Fáboš píše:taky jsem se zasmál....provocation píše:ted si me docela rozesmalqwer píše:V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat
myslim, že si to z apár let povíme. řídim každej den asi 6 let a nikdy bch neřekl, že řídit umím, spíš, že řízení zvládám v určitých mezích....
když se tady takhle slovíčkaří
Passat B5.5 TDI 96kw
tak fízlům by si stejně ujel, jako tenkrát na símovi ne?qwer píše:jasný.. a proto mi řekne tata at mu vyjedu s garaze před barak s A8 když do garaže zaject je celkem horor a nebo mamá mi řeknu at dojedu do kramu autem.. je to kousek.. cca 1-2km ale kdyby mi nevěřila a neveděla že umim ject normálně tak by mi to asi nepučila..Rudi píše:no neumíš řídit vůbec, co si budem nalhávat, rozjídět se na jedničku a couvat, uměl tady každej v 15-ti...qwer píše: a dočetl sis to celí ?
neřikám že zvladám boky ci umim perfektně rychle řadit na sprintech atd..
jinak do kramu jsem jel jednou , protože nechci riskovat že mě chytej a nebo že domě nekdo najede pri parkovaní a budou se muset zavolat cajti.
Vím že si to tak nemyslel
Dee1032: odpust si ten flame a venuj se tematu, pokud nechces, aby tu bylo 10 stranek zvastu.
Kdyz jsem volil prvni auto, snazil jsem se, aby bylo co nejnovejsi bez ohledu na znacku. Puvodne melo bejt moje prvni auto BMW 324td E30 za 70 tisic, nakonec jsem koupil Daewoo Nexii 96 66Kw za 37000 "vlastnorucne" pritazenou.
Kdyz jsem volil prvni auto, snazil jsem se, aby bylo co nejnovejsi bez ohledu na znacku. Puvodne melo bejt moje prvni auto BMW 324td E30 za 70 tisic, nakonec jsem koupil Daewoo Nexii 96 66Kw za 37000 "vlastnorucne" pritazenou.
japonec a korejec....
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze pokud mas 30 litru na to tak Ackovou vectru nejaky normalni model treba 1.6 kdyz ti podari sehant akcni model s 1.6 a 90-100koni idelani volba ale hlavne 8V ventilovy motory u opela jsou neznicitelny a ten 2.0 8V si vezme v prumeru 7.5 - 8l kdyz je dobre serizenej, no jinak co Astru F treba
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
kurna tady se človek fakt pobavíDee1032 píše:Tak si pořiď golfa ten se nejlíp tuní a hlavně levné autodíly! 1.9tdi nejlepší co můžeš udělat...
že by qwer přisel k rozumu ( aleposn trošce ) a mel nového nástupce?? :LOL:
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Hele celkem dost často jezdim Lagunou 1.8 a myslim že za ty prachy celkem slušný auto, pokud nepotřebuješ něco výkonýho, páč ta 1.8 je fakt mrtvá tak je to docela pohodlný, tichý a za ty prachy i relativně nový a vybavený, jediný co mi vadí kromě toho výkonu je takový strašně tuhý řazení, jinak spotřeba když jedu v klidu tak těch 7-8, ale dá se jet i za 12 a stejně pořád nadáváš že to nejede
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaky auto na začátek ?
generics : Mě je jedno co to bude za auto když bude tak na pul roku.. To nepotřebuji nakou ,,libovku,,
berry : Možná i tu vectru bych bral.. Spíš uvidim co bude až budu mit řidičak za dobrou cenu a v dobry stavu.. Jestli vectra nebo laguna.. Ta laguna se mi libí více
Trhyy : Tak že to nejede nak vydržím ten pul rok.. Nepotřebuju hned 150koniku.. a jj za ty prachy celkem noví auto.. i když rok tak 94 bych to vyděl ale vypadá novější.. Asi nadčasoví desing.. ale jen na par let.. Takova 406coupe je stara ale pořád je to pěkny auto..
Tuhy řazaní.. no nevadí.. aspon budu mít silnější pravačku
a když kolem 7-8 litru tak by to byla pohoda..
dee1032 : neřek bych ,že prave je dobry golf ci felina.. Právě že když bych to někam narval, nebo někdo do mě tak mam asi o dost menší šanci vyvaznout tak nak dobře.. ta laguna je větší a řek bych že bezpečnější..
Třeba kdybych chtěl fiatka pětikilo tak mi to snad ani tata nekopí pač bych se v tom zabil i kdybych najel do popelnice
berry : Možná i tu vectru bych bral.. Spíš uvidim co bude až budu mit řidičak za dobrou cenu a v dobry stavu.. Jestli vectra nebo laguna.. Ta laguna se mi libí více
Trhyy : Tak že to nejede nak vydržím ten pul rok.. Nepotřebuju hned 150koniku.. a jj za ty prachy celkem noví auto.. i když rok tak 94 bych to vyděl ale vypadá novější.. Asi nadčasoví desing.. ale jen na par let.. Takova 406coupe je stara ale pořád je to pěkny auto..
dee1032 : neřek bych ,že prave je dobry golf ci felina.. Právě že když bych to někam narval, nebo někdo do mě tak mam asi o dost menší šanci vyvaznout tak nak dobře.. ta laguna je větší a řek bych že bezpečnější..
Třeba kdybych chtěl fiatka pětikilo tak mi to snad ani tata nekopí pač bych se v tom zabil i kdybych najel do popelnice
Passat B5.5 TDI 96kw
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To qwer: tak to je jen pak na tvem vkusu ktere se ti bude libit jen na vectru jsou levnejsi nejsi dily a motor o stejnem obsahu si myslim bude vetsi drazk bude to 8V od GM tedy neznicitelny skoro, tak uvidis
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
asi bych byl víc pohodlnej a koupil si radši Lagunu než Vectru
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
A jak ty víš že to někam napálí ? Jak tady poslední dobou sleduju tvoje velice inteligentní příspěvky, tak mi připadá že seš dokonalá jak Matka Tereza a řídíš minimálně jak Ari Vatanen, já mam taky řidičák půl roku, auto který nemá zrovna nejmín koní ( i když je líný ) ale eště se mi NIKDY nestala situace že by rozhodla náhoda o tom jestli to pošlu někam do auta, příkopu, sloupu atd. a že kdykoli bylo mokro, nebo i sucho tak to dost často někam zkusim poslat bokem a pomalu zrovna moc nejezdim hlavně ty první dva měsíce, tak nevim jak můžeš někomu psát že se roseká at si koupí něco levnýho třeba Golfa, nebo Feldu, někdy se fakt zamysli nad těma sračkama co tu píšeš a tim zdaleka nemyslim jenom todle témaDee1032 píše:Jo a tím že to někam pošleš jsem nemyslela to že ve 160 potkáš strom... Ale třeba nezvládneš řízení a napálíš to do nejbližší překážky "klasika"
Kámoš kupoval v září rok 96, má to dva pytle, okna v eleektrice, klimu, servo, central, ABSKO najeto něco okolo 170ti ( tacho ) a je to 1.8ka a dával za ní 50, podle mě jsou to docela levný auta a fakt na denní ježdění je to docela pohodlný že to i mě překvapilo a to frnacouze moc rád nemam až na Citroenyqwer píše: Trhyy : Tak že to nejede nak vydržím ten pul rok.. Nepotřebuju hned 150koniku.. a jj za ty prachy celkem noví auto.. i když rok tak 94 bych to vyděl ale vypadá novější.. Asi nadčasoví desing.. ale jen na par let.. Takova 406coupe je stara ale pořád je to pěkny auto..
tak nevim, čemu, se mám smát dřívTrhyy píše:A jak ty víš že to někam napálí ? Jak tady poslední dobou sleduju tvoje velice inteligentní příspěvky, tak mi připadá že seš dokonalá jak Matka Tereza a řídíš minimálně jak Ari Vatanen, já mam taky řidičák půl roku, auto který nemá zrovna nejmín koní ( i když je líný ) ale eště se mi NIKDY nestala situace že by rozhodla náhoda o tom jestli to pošlu někam do auta, příkopu, sloupu atd. a že kdykoli bylo mokro, nebo i sucho tak to dost často někam zkusim poslat bokem a pomalu zrovna moc nejezdim hlavně ty první dva měsíce, tak nevim jak můžeš někomu psát že se roseká at si koupí něco levnýho třeba Golfa, nebo Feldu, někdy se fakt zamysli nad těma sračkama co tu píšeš a tim zdaleka nemyslim jenom todle témaDee1032 píše:Jo a tím že to někam pošleš jsem nemyslela to že ve 160 potkáš strom... Ale třeba nezvládneš řízení a napálíš to do nejbližší překážky "klasika"