Eclipse 2.0T GSX je doma
Anděl píše:Není čas na focení.fufu píše:..... no tak nahoď foto té tvé vzpěry co máš na autě ty
Dnes jsem sundal silencer na výfuku a Eclipse se zbláznil. Do 3500ot/m po přidání plynu kucká a moc nejede. Pak nastoupí turbo takovým způsobem, že si dám pecku do hlavy o opěrku a raději uberu plyn.
Zítra jestli bude čas, tak napojím diagnostiku a budu zjišťovat, kde je problém.
ten motor se musi srovnat to mi dela taky
Tak motor se nesrovnal, ale přišel jsem proč. Turbo mi roztrhlo MBC. A já si pořád říkal, co tam tak divně syčí.Alik píše:Anděl píše:Není čas na focení.fufu píše:..... no tak nahoď foto té tvé vzpěry co máš na autě ty
Dnes jsem sundal silencer na výfuku a Eclipse se zbláznil. Do 3500ot/m po přidání plynu kucká a moc nejede. Pak nastoupí turbo takovým způsobem, že si dám pecku do hlavy o opěrku a raději uberu plyn.
Zítra jestli bude čas, tak napojím diagnostiku a budu zjišťovat, kde je problém.
ten motor se musi srovnat to mi dela taky
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
A já ho vůbec nesháněl, ale jen jsem na něj natrefil. Jediné co jsem o něm věděl, že ho má Taboo a že to jede více než Megane.Tak jsem ho koupil.blázen píše:já to eclipse pořád sháněl a ne a ne ho sehnat
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Eclipse 2.0T GSX je doma
No já ani moc ne... Světla+blinkry+mračida facelift už mám doma, čučim na NET a hledám nárazník... Pak bych to mohl začít pomalu ale jistě montovat Ted mi asi kvůli mrazům buchla jedna vzpěra na paté dveře, tak sme hned vobjednal obě nové origa... dnes přišli tak zítra se snad dostanu k tomu je namontovat... Jinak včera mě v práci opět nechala Okta trčet... přídu, motor udělá hu a baterk v pí*i.,.. takže taky hledám dobrou novou... má tam bejt 60Ah ale chcu silnější... Koukal sem na 80ky ale čeče, asi se mi tam nevejde
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
Já se na to .....................(Dnes ne jsou Vánoce)
Nevím proč, ale řídící jednotka mě pořád při plném plynu a otáčkách nad 3,5tis utne. Tak si říkám, možná moc tlačím a MBC je ruplý i když jsem ho provizorně spravil. (Nový je na cestě) Tak jsem vyndal MBC a tlačím teda série. Ale ta k.rva ECU mě furt omezuje na výkon TDI.
Napojil jsem NB a udělal zkušební jízdu. Vše se zdá OK. Ale není.
Už to jednou dělalo, když jsem dal "novou" váhu vzduchu z Galanta 2,5l. Pak se to ale nějak ihned spravilo a od té doby nic. Teda až do dneška.
Takže pořebuju půjčit váhu vzduchu na vyzkoušení. Od koho si jí půjčím, je snad jasné.
Nevím proč, ale řídící jednotka mě pořád při plném plynu a otáčkách nad 3,5tis utne. Tak si říkám, možná moc tlačím a MBC je ruplý i když jsem ho provizorně spravil. (Nový je na cestě) Tak jsem vyndal MBC a tlačím teda série. Ale ta k.rva ECU mě furt omezuje na výkon TDI.
Napojil jsem NB a udělal zkušební jízdu. Vše se zdá OK. Ale není.
Už to jednou dělalo, když jsem dal "novou" váhu vzduchu z Galanta 2,5l. Pak se to ale nějak ihned spravilo a od té doby nic. Teda až do dneška.
Takže pořebuju půjčit váhu vzduchu na vyzkoušení. Od koho si jí půjčím, je snad jasné.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Tak už Eclipse zase jede , jak má, Zatím jen na sériový tlak, než Idaho dodá nový MBC. Starý tam už nechci dávat.
Kdes odpoledne bylo docela teplo, takže jsem rozpojil všechny možné konektory a všechny jsem prostříkal Kontaktolem. Někde teda musel být nějaký přechodový odpor, který obelhával ECU.
Kdes odpoledne bylo docela teplo, takže jsem rozpojil všechny možné konektory a všechny jsem prostříkal Kontaktolem. Někde teda musel být nějaký přechodový odpor, který obelhával ECU.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Dnes objednán nový alternátor. Do konce týdne bude doma.
Startér jsem už měnil, tak jsem stejně čekal, kdy odejde altík.
Zítra snad dojde dalších 10l 10W60.
Startér jsem už měnil, tak jsem stejně čekal, kdy odejde altík.
Zítra snad dojde dalších 10l 10W60.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
No kam. Do motoru přece. Převodový olej jsem měnil 2x a motorový 4x . Na cca 2000km ujetých je to víc než dobrý výkon.fufu píše:... kam ten olej pořád leješ
Musím už opravit těsnění víka, turba............ atd. Všude to pořád chčije. Teď to ale nechci dělat, protože se připravuji na kompletní stavbu motoru.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Tak jsem dnes dal nový altík + řemen. Sice 9050Kč není zrovna málo, ale konečně nedochází ke kolísání napětí.
A také nějaké negativní zpráva musí být. Na dodávce odchází spojka. Autoservis je už můj druhý domov.
A také nějaké negativní zpráva musí být. Na dodávce odchází spojka. Autoservis je už můj druhý domov.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Něco jako kdzž jsem objednal na Megane za 3000Kč (zadní světla), namontoval jedno na 5minut a pak " To je hnusný " A další den prodej za 1500Kčfufu píše:.... no ještě přední a zadní optiku, nějakej ten bodykit a konečně to bude vypadat jak auto
To ne.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Chci se zeptat, jestli není teď Eclipse nad míru hlučný. Odstranil jsem silencer a uvnitř auta se hluk skoro nezměnil. Ale nevím jak venku.
Jinak je tedy plně průchozí (trubka od turba až k zadnímu plně průchozímu koncovému tlumiči).
Jinak je tedy plně průchozí (trubka od turba až k zadnímu plně průchozímu koncovému tlumiči).
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Taky tam jezdím jako člověk. Může tam stát PČR . Ale ještě pořád jezdím na origo. tlak, protože nový MBC dnes ještě nedorazil. Snad zítra a bude 1,2-1,4 barfufu píše:.... no dnes jsem tě viděl project kolem naší zahrady a hlučnost moc velká nebyla ale nějak není slyšet foukat turbo
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw