<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Off topic II
voe to je rtěnka od mamky ne? 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

vypadá to dobře...seškrábu lak z A4 a dám na balkon do kybla
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- F.l.a.n.e.l.
Pemar: shrnutí... TAKŽE NIKDO

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

No to bych to GTA SA musel nejdrive mitLukees píše:PemaR píše:Bych zahral nejakou hru po netu... nemate nekdo nejaky napad co? Nejlepe aby to bylo volne na netu ke stazeni a nebylo to LFS![]()
No a pak jeste nekdo kdo by to zahral taky ze...
Zkus třeba GTA Sa stačí stáhnout Multiplayer klient

Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Tosem tu musel napsat :
Chci koupit mlade mobil ktery jeste je jeste drahy taksem si napsal inzerat ze koupim ten a ten mobil jenom se zarukou do nejake castky ...
Po asi 3 hodinach sem dotal sms s textem : Dobry den mam na prodej mobil o ktery mate zajem pokud mate zajem ozvete se ...( cena byla velice slusna)
Tak sem mu hnedka volal a nezvedal to ........
Pak mi prisla dalsi sms asipo hodine s textem : Dobry den nemohl sem se vam venovat mel sem nejake jednani pokud mate jeste zajem volejte mam i jine mobily na prodej za vyhodne ceny.... ( to uz se mi nezdalo ale i tak sem zavolal co kdyby...)
Tak sem zavolal a uz to zvedl takse hnedka ptam :
Ja: dobry den mel bych teda zajem pokud mate na prodej ten mobil
On : no tak se ptejte co vas zajima.
Ja : no tak za prvne odkud jste ?
On: chvili nic neslysim a pak z Usti Nad Labem ( v inzeratu sem mel napsano ze sem z Karvine)
Ja : aaaa tak to je hodne daleko no nic mate teda na nem zaruku a je v te barve cosem chtel ?
On: ano je v te barve je uplne novy zabaleny ale zarucak neni vyplneny, a muzu vam sehnat uplne jakykoliv mobil za super cenu
Ja: Non tak kdybych ho teda chtel jak byste to resil ?
On: No tak ja sem zvykli ze na dobirku neposilam protoze s tim mam spatne zkusenosti a nechci aby byla uvedena moje adresa cizi osobe tak by bylo nejlepsi kdyby jste mi poslal penize treba 2000kc a ja bych vam po obrdzeni platby poslal mobil na dobirku ( coz mi rikal ze na dobirku neposila ) vy si ho vyskousite a pak mi poslete zbytek
no to uz sem se pousmal jenom ..
Ja: Vite co kamarad jezdi ale po CR a urcite by si nasel cestu kolem ( sem si vymyslel)
ON: no vite ja to mam slozite se zamestnanim to osobni predani by nevyslo ..ale na cene se muzem jste domluvit...
Ja : No tak to byl dobry pokus dekuji nashle ...
JENZE NEKTERI LIDI MU NA TO SKOCI
Chci koupit mlade mobil ktery jeste je jeste drahy taksem si napsal inzerat ze koupim ten a ten mobil jenom se zarukou do nejake castky ...
Po asi 3 hodinach sem dotal sms s textem : Dobry den mam na prodej mobil o ktery mate zajem pokud mate zajem ozvete se ...( cena byla velice slusna)
Tak sem mu hnedka volal a nezvedal to ........
Pak mi prisla dalsi sms asipo hodine s textem : Dobry den nemohl sem se vam venovat mel sem nejake jednani pokud mate jeste zajem volejte mam i jine mobily na prodej za vyhodne ceny.... ( to uz se mi nezdalo ale i tak sem zavolal co kdyby...)
Tak sem zavolal a uz to zvedl takse hnedka ptam :
Ja: dobry den mel bych teda zajem pokud mate na prodej ten mobil
On : no tak se ptejte co vas zajima.
Ja : no tak za prvne odkud jste ?
On: chvili nic neslysim a pak z Usti Nad Labem ( v inzeratu sem mel napsano ze sem z Karvine)
Ja : aaaa tak to je hodne daleko no nic mate teda na nem zaruku a je v te barve cosem chtel ?
On: ano je v te barve je uplne novy zabaleny ale zarucak neni vyplneny, a muzu vam sehnat uplne jakykoliv mobil za super cenu
Ja: Non tak kdybych ho teda chtel jak byste to resil ?
On: No tak ja sem zvykli ze na dobirku neposilam protoze s tim mam spatne zkusenosti a nechci aby byla uvedena moje adresa cizi osobe tak by bylo nejlepsi kdyby jste mi poslal penize treba 2000kc a ja bych vam po obrdzeni platby poslal mobil na dobirku ( coz mi rikal ze na dobirku neposila ) vy si ho vyskousite a pak mi poslete zbytek

Ja: Vite co kamarad jezdi ale po CR a urcite by si nasel cestu kolem ( sem si vymyslel)
ON: no vite ja to mam slozite se zamestnanim to osobni predani by nevyslo ..ale na cene se muzem jste domluvit...
Ja : No tak to byl dobry pokus dekuji nashle ...
JENZE NEKTERI LIDI MU NA TO SKOCI

HONDA CIVIC 8G
Co myslíte...sluší mu ?

- Přílohy
-
- OZ Alpina.jpg (172.99 KiB) Zobrazeno 4297 x
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

Já je tam dal v takovém stavu v jakém jsou...pak tu dám ještě naleštěnénoreking píše:celkem pekny kdyby se nelestily.. a ktery ty si vubec ?? zname se ?

(???ps+)

Tak tohle jsou origo Alpiny kola
trošku rozdíl mno 

- Přílohy
-
- ALPINA origo.jpg (66.94 KiB) Zobrazeno 4278 x
(???ps+)

teď jsou na prodej origo Alpiny 20"Jurisek16 píše:Tak tohle jsou origo Alpiny kolatrošku rozdíl mno

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
Ee ...to by se cena Golfíka zdvojnásobilaAladin píše:teď jsou na prodej origo Alpiny 20"Jurisek16 píše:Tak tohle jsou origo Alpiny kolatrošku rozdíl mno
![]()

(???ps+)

Myslim ze nejen s tou rozteci..Jurisek16 píše:Ee ...to by se cena Golfíka zdvojnásobilaAladin píše:teď jsou na prodej origo Alpiny 20"Jurisek16 píše:Tak tohle jsou origo Alpiny kolatrošku rozdíl mno
![]()
...A byl by asik problém s roztečí

Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Jurisek16 píše:Ee ...to by se cena Golfíka zdvojnásobilaAladin píše:teď jsou na prodej origo Alpiny 20"Jurisek16 píše:Tak tohle jsou origo Alpiny kolatrošku rozdíl mno
![]()
no, 5*120

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre

Mno s tím motorem by se to ani nerozjeloPemaR píše:Myslim ze nejen s tou rozteci..Jurisek16 píše:Ee ...to by se cena Golfíka zdvojnásobilaAladin píše: teď jsou na prodej origo Alpiny 20"![]()

(???ps+)

- F.l.a.n.e.l.
horní suchá 

Kde tam?F.l.a.n.e.l. píše:horní suchá
- F.l.a.n.e.l.
pojedeš z KA směr havířov. Tzn: za karimpex na křižovatce doprava, vyjedeš na minikopeček a hned doleva na křižovatce (po pravé straně Almix.), pojedeš rovně na další křižovatce. (hlavní bude do leva ke škole a lukovi), ty ji projedeš rovně, po leve straně hřbitov, pak most a pak po levé straně už uvidíš plno odstavených aut na LPG
Jmenuje se Šotek tuším. číslo nemám

- F.l.a.n.e.l.
Hodím mapu. mmnt