Ritchma píše:Civic_VT píše:Ritchma píše:Fotky pěkný auto pěkný,nálepky jsou lepší než ty nápisy od benzínky, ale skoro už jich je tam moc jako design by tommy vtec by stačil jeden věřim že budou mít někteří podobnej názor ale když se ti to líbí tak proč ne

Kdybych nevyfotil každou samolepku zvlášť, asi byste si ani jedný nevšimli, ale respektuju váš názor;-)
Jinak ty samolepky "z benzinky", jak jste tomu říkali, jsem nesundal proto, že bych dal na vaše názory, ale proto, že se to kolem písmen špatně čistilo a pak to nevypadalo dobře....
Na to, jaký to auto bylo ze začátku...
Jen to nezakecávej

Ne, na druhou stranu když sem se podíval znovu tak některý ty nálepky jenom vypadaj na fotce velký ale jinak sou malý někde schovaný, ale co mi příjde jako největší mínus je to nelep se mi na prdel..........firemní dodávka hadr
Jinak se mi líbí ta nálepka lupolak bo co to je jestli je ještě reflexní nebo co to je. Co je to za nálepku?
Je to logo lakovny, kde jsem autí lakoval a ještě není úplně kompletní...
Ale vypadá super, to je fuckt
Jinak k tomu "nelep se mi na prdel...":
Nenávidim takový ty debílky, co se mi pokaždý lepí na prdel, tak jsem to zatím vyřešil takhle, i když to asi nijak neovlivní blbečky, co si myslí, že maj postřeh Supermana a dokažou vždy zastavit na metru...
Myslim, že s firemní dodávkou to nemá nic společnýho, ale je to tvůj názor