protože auto s píčou ve znaku by si koupil jenom čůr*kCamel píše:Tak proč teda mají takový znak??Rudi píše:koukám, že pro renault hlasovali jenom 4%![]()

Moderátor: Eiffel
protože auto s píčou ve znaku by si koupil jenom čůr*kCamel píše:Tak proč teda mají takový znak??Rudi píše:koukám, že pro renault hlasovali jenom 4%![]()
Rudi píše:protože auto s píčou ve znaku by si koupil jenom čůr*kCamel píše:Tak proč teda mají takový znak??Rudi píše:koukám, že pro renault hlasovali jenom 4%![]()
voe, taková sebekrytykaRudi píše:protože auto s píčou ve znaku by si koupil jenom čůr*kCamel píše:Tak proč teda mají takový znak??Rudi píše:koukám, že pro renault hlasovali jenom 4%![]()
občas neuškodíEiffel píše:voe, taková sebekrytykaRudi píše:protože auto s píčou ve znaku by si koupil jenom čůr*kCamel píše: Tak proč teda mají takový znak??![]()
už vede šíro, takže vyhrajeEiffel píše:BX vede
To je jasná výhra
Když se dva perou třetí se smějeRudi píše:koukám, že pro renault hlasovali jenom 4%
Třetí je jen čtyřprocentni!!MComb píše:Když se dva perou třetí se smějeRudi píše:koukám, že pro renault hlasovali jenom 4%
ty to schytaskuja_scirocco.cz píše:Jako Scirar se dvema kouskama nemuzu preci jinak. Citroen BX neni sportovni autoZ Frantiku se timhle pridomkem mohla honosit,snad jedine 205 GTi....Jinak BX sedacky pekny,ale zbytek mi prijde jako takovej pokus to auto omladit
Coz u hranaty krabice proste nejde...
spíš na žádnýho pražáka co se zná s půlkou TFbleach píše:ty to schytaskuja_scirocco.cz píše:Jako Scirar se dvema kouskama nemuzu preci jinak. Citroen BX neni sportovni autoZ Frantiku se timhle pridomkem mohla honosit,snad jedine 205 GTi....Jinak BX sedacky pekny,ale zbytek mi prijde jako takovej pokus to auto omladit
Coz u hranaty krabice proste nejde...
necetl jsi pravidla fora? NEPOUZIJES KRIVEHO SLOVA NA JAKYKOLIV BX
trošku jsem je zvětšilhospodskej píše:Zatim to je o prsa vietnamské dívky