Máš výfuk kompletní od svodů nebo jen koncový tlumič?Davidoff píše:tak vejfuck uz mam co dal? premejslel sem nad sanim od luthera ale nakonec s toho spadlo, byly dulezitejsi investiceMComb píše:Když už uděláš sání tak je potřeba udělat i výfuk. Když se motor pořádně nadechne tak musí někudy i pořádně vydechnout.waci píše: Tak zrovna ten motor bych už moc neladil. Leda tak sání, svíčky, kabely...nic víc.
Auto týdne - 9.kolo - hlasování
Moderátor: Eiffel
Re: Auto týdne - 9.kolo - hlasování
rekl si to presne, mam kompletni vyfuk od svodu dozadu, tzn, svody serie a zbytek vymenaMComb píše:Máš výfuk kompletní od svodů nebo jen koncový tlumič?
Prodavam jak sem koupil: udajne je to nejakej zavodni vejfuck v hodnote 30ti tisic.. od svodu 70mm roura, ponecahnej katik asi kvuli lambde, zase 70mm roura, pak je nakej udajne sportovni tlumic, plus koncovej tlumic s 2x 90mm kulaty koncovky.... sice ty teorii o 30ti tisicich hodnote moc enverim uz jen kvuli tomu ze na celym vejfuku neni vyrazeny jediny logo vyrobce :nevim:
moooc velký černý letadlo
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja se tu k memu vozu vyjadrovat nak nechtel a po tomto prispevku ani nebudu,sem rad za vase reakce,75% jich bylo kladnych a dekuju.Jen doplnim ze kdyz to vyjde Golfik dostane turbo a brzdy Porsche pristi zimu a je to na dobre ceste,ted se dela do interieru par chromovych detailu a doplnku a veci z novejsich modelu jako je Golf 4 a 5 a pristi mesic hudba .....jinak Civic hezkej ale bohuzel souperit snim,skoda ze nebylo vic aut,takhle soutezit se seriovkou skoda....jeste jednou diky za hlasi a sem rad ze ikdyz nekdo rika za na Golfiku nic neni je videt ze jsme na tuning-foru a nevyhrava serive auto...
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
100x omýláno, nejmenuje se to tady nejvíc VYTUNĚNÝ auto týdne, ale Auto týdne......p.o.s.t.e.r.t píše:Ja se tu k memu vozu vyjadrovat nak nechtel a po tomto prispevku ani nebudu,sem rad za vase reakce,75% jich bylo kladnych a dekuju.Jen doplnim ze kdyz to vyjde Golfik dostane turbo a brzdy Porsche pristi zimu a je to na dobre ceste,ted se dela do interieru par chromovych detailu a doplnku a veci z novejsich modelu jako je Golf 4 a 5 a pristi mesic hudba .....jinak Civic hezkej ale bohuzel souperit snim,skoda ze nebylo vic aut,takhle soutezit se seriovkou skoda....jeste jednou diky za hlasi a sem rad ze ikdyz nekdo rika za na Golfiku nic neni je videt ze jsme na tuning-foru a nevyhrava serive auto...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
100x omýláno, nejmenuje se to tady nejvíc VYTUNĚNÝ auto týdne, ale Auto týdne...... [/quoteFáboš píše:p.o.s.t.e.r.t píše:Ja se tu k memu vozu vyjadrovat nak nechtel a po tomto prispevku ani nebudu,sem rad za vase reakce,75% jich bylo kladnych a dekuju.Jen doplnim ze kdyz to vyjde Golfik dostane turbo a brzdy Porsche pristi zimu a je to na dobre ceste,ted se dela do interieru par chromovych detailu a doplnku a veci z novejsich modelu jako je Golf 4 a 5 a pristi mesic hudba .....jinak Civic hezkej ale bohuzel souperit snim,skoda ze nebylo vic aut,takhle soutezit se seriovkou skoda....jeste jednou diky za hlasi a sem rad ze ikdyz nekdo rika za na Golfiku nic neni je videt ze jsme na tuning-foru a nevyhrava serive auto...
Ok v poho....mas pravdu...
- Hanzy
Nevite na jakem jste foru???Je to Tuning forum pro upresneni ne serio forum nebo lesti forum ale TUNING FORUM takze je jasne at treba nemam vubec rad koncern SkodaW ale na Golfu je videt spousta prace kdezto na RyzoHonde zadna mimo mycku takze jako vzdy se tady hodnoti bych rek odvedena prace a napad a ne znacka tod muj nazor...
Nemohl sis tu jedovatou připomínku odpustit? Myslím,že p.o.s.t.e.r.t. to napsal slušně a rozumně...Fáboš píše:100x omýláno, nejmenuje se to tady nejvíc VYTUNĚNÝ auto týdne, ale Auto týdne......p.o.s.t.e.r.t píše:Ja se tu k memu vozu vyjadrovat nak nechtel a po tomto prispevku ani nebudu,sem rad za vase reakce,75% jich bylo kladnych a dekuju.Jen doplnim ze kdyz to vyjde Golfik dostane turbo a brzdy Porsche pristi zimu a je to na dobre ceste,ted se dela do interieru par chromovych detailu a doplnku a veci z novejsich modelu jako je Golf 4 a 5 a pristi mesic hudba .....jinak Civic hezkej ale bohuzel souperit snim,skoda ze nebylo vic aut,takhle soutezit se seriovkou skoda....jeste jednou diky za hlasi a sem rad ze ikdyz nekdo rika za na Golfiku nic neni je videt ze jsme na tuning-foru a nevyhrava serive auto...
Naposledy upravil(a) MComb dne 05 úno 2008 00:08, celkem upraveno 1 x.
- Hanzy
Presne tak hlas ma ode me Golf nebot je na nem spousta prace a napadu kdezto na Honde ani ten vyfuk neni od soucasneho majitele a hodnotit to ze ho nechal hezky umyt nebo natocit je si myslim nesmysl a neni co hodnotit jineho a je ubohe ze nekteri posilaji hlasy jen za to ze je to motorka ze trema rezervama...
Radši 100x klasiku a lehce poladěný auto než hnus od Skopčáků ... Golf je už tak profláklý auto a nevím co se komu na tom líbí mě teda rozhodně nic
není nad klasiku .. a nebo něžně poladěnýho plechovýho miláááčka.
Japonec pro mě byla jasná volba
není nad klasiku .. a nebo něžně poladěnýho plechovýho miláááčka.
Japonec pro mě byla jasná volba
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
golf...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
To CTR má fakt luxusní zvuk, ale hlas dávám Golfu, protože mi prostě přijde lepší.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
dezz píše:líbí semi to červený protozeje hezky vytunyngovaní a hlas dávám mu
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jezis zase seriovka . nerikam ze je spatna honda -je to moc dobry auto ale sme na tuning foru hlasujeme o tuningovem aute . davam hlas VW
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
tak schlalne kolik % uzivatelu tady ma autiii v tuningu?piknik18 píše:jezis zase seriovka . nerikam ze je spatna honda -je to moc dobry auto ale sme na tuning foru hlasujeme o tuningovem aute . davam hlas VW
ne chtel sem vam udelat radost tak sem poslal mazlika abyste si meli do ceho rejpnout
a pokud vim hlasuje se o Auto tydne, ne o tuning tydne tohle hlasovani muze bejt i na foru zamerenym jenom na seriovky
ad: miloshi, prejmenuj to na tuningove auto tydne at sem ticho
moooc velký černý letadlo
Strašně rád bych dal Hondu je to moje srdce ale přece jen musím dát hlas autu na kterém je něco uděláno. Je mi to líto ale je to bohůžel tak.
Mitsubishi Eclipse GSX AWD 1G
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty voe to číst jak u idiotů... nesnáším VW a golfi (krom cult jedniček) tím však nechci říct že jsou na pikaču... co se technologii týče je logické že golf nemůže s CTR soupeřit a to v ničem... dal jsem hondě hlas protože je to auto týdne a pod tím pojmem si představím nejlepší auto týdne což je prostě CTR a každej kdo není idiot to musí přiznat... golf má podle mně navrch pouze u srdcí některých milovníků aut... co se tuningu týče tak nevím co je na tom golfu nijak zvlášť tuningového asi to samé jako na hondě - vejfuk... možná styling ten se povedl tp je fakt(a to jsem anti stiler jak sviň)...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Ty voe to číst jak u idiotů... nesnáším VW a golfi (krom cult jedniček a rpstě starejch VW) tím však nechci říct že jsou na pikaču a nebudu je tady pomlouvat to samé byse hodilo od těch co nemaj rádi rejži... co se technologii týče je logické že golf nemůže s CTR soupeřit a to v ničem... dal jsem hondě hlas protože je to auto týdne a pod tím pojmem si představím nejlepší auto týdne což je prostě CTR... golf má podle mně navrch pouze u srdcí příznivců VW a v očích stylerů... co se tuningu týče tak nevím co je na tom golfu nijak zvlášť tuningového asi to samé jako na hondě - vejfuk... možná styling ten se povedl to je fakt a musím majiteli sklidit poklonu (a to jsem anti styler jak sviň)...
Ale auto týden je prostě auto týdne
jinak příště byste si mohli odpustit OTčka o značkách apd... prostě by stačilo napsat něco ve stylu to se mně líbý a to ne a tomu dávám hlas apd..
Ale auto týden je prostě auto týdne
jinak příště byste si mohli odpustit OTčka o značkách apd... prostě by stačilo napsat něco ve stylu to se mně líbý a to ne a tomu dávám hlas apd..
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny