Zaheslovaný rar archív..
Moderátor: Rudi
Zaheslovaný rar archív..
Není tu nějaký šikovný hacker, který by dokázal otevřít zaheslovaný rar archív? jestli to vůbec jde
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zaheslovaný rar archív..
První odkaz googlu... http://www.rarpasswordcracker.com/
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Obrázkové, mluvící a s jediným tlačítkem by jsi to nechtěl? Co k tomu říci...
Už raději nic. Jedině obrázky.... Také jsem byl ve věku, kdy jsem písmenka nechápal a prohlížel jsem si časopis Sluníčko.Ondras píše:Obrázkové, mluvící a s jediným tlačítkem by jsi to nechtěl? Co k tomu říci...
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš, že Ficek používá Microsoft Windows Leporelo Edition?Anděl píše:Už raději nic. Jedině obrázky.... Také jsem byl ve věku, kdy jsem písmenka nechápal a prohlížel jsem si časopis Sluníčko.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na použití této utilitky ti postačí znalost slovíček jako je Open, Next a Save ... Podíval jsi se vůbec na to, nebo jsi to prostě šmahem zavrhnul?Ficek píše:Tak ale pánové.. všichni anglicky neumí... tak samo, že odskoušením bych se to možná i naučil, ale návod je lepši..
Takže se snažíš spáchat trestný čin a chceš pomoc.
Pokuď mu někdo poradí, tak páchá také trestný čin. Pokuď to neumíš, tak se to buď nauč a snaž se to najít a nebo se raděj neptej.
Pokuď mu někdo poradí, tak páchá také trestný čin. Pokuď to neumíš, tak se to buď nauč a snaž se to najít a nebo se raděj neptej.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Ohledne crackovani zaheslovaneho .raru plati pouze jedna zasada: vyprdnout se na to.
Protoze pokud ma heslo spravnou delku a slozeni, tak i na dnesnich nejrychlejsich PC je to zalezitost na nekolik let.
Samozrejme - jsou i elegantnejsi metody nez brute force, ale to bys musel znat aspon cast retezce, nebo vymezit povolene znaky atd atd (ja to zkousel na 6-ti mistnem heslu k .zipu programkem co delal nekolik tisic kombinaci za sekundu, a vybodnul jsem se na to ve chvili kdy odhad casu narostl na 14 dni a stale narustal)
viz napr. http://4um.overclocking.cz/showpost.php ... ostcount=5
Protoze pokud ma heslo spravnou delku a slozeni, tak i na dnesnich nejrychlejsich PC je to zalezitost na nekolik let.
Samozrejme - jsou i elegantnejsi metody nez brute force, ale to bys musel znat aspon cast retezce, nebo vymezit povolene znaky atd atd (ja to zkousel na 6-ti mistnem heslu k .zipu programkem co delal nekolik tisic kombinaci za sekundu, a vybodnul jsem se na to ve chvili kdy odhad casu narostl na 14 dni a stale narustal)
viz napr. http://4um.overclocking.cz/showpost.php ... ostcount=5
heheOndras píše:Myslíš, že Ficek používá Microsoft Windows Leporelo Edition?Anděl píše:Už raději nic. Jedině obrázky.... Také jsem byl ve věku, kdy jsem písmenka nechápal a prohlížel jsem si časopis Sluníčko.
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
teď si mu taky poradil ne, když si mu řekl, ať se to naučíAnděl píše:Takže se snažíš spáchat trestný čin a chceš pomoc.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK