Evelyn píše:Svoje auto posilat nebudu, protoze na nem zatim nemam zadne upravy, ale to ty prece vis
Mno, ale tohle neni o tuningu... to je o autech preci. Nezapominej na to Je to hlasovani o aute, ne o upravach. Myslim, ze ti nic nebrani to sem poslat. Uz jen ten interier je zajimavy, neb to neni casto k videni.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Evelyn píše:Svoje auto posilat nebudu, protoze na nem zatim nemam zadne upravy, ale to ty prece vis
Mno, ale tohle neni o tuningu... to je o autech preci. Nezapominej na to Je to hlasovani o aute, ne o upravach. Myslim, ze ti nic nebrani to sem poslat. Uz jen ten interier je zajimavy, neb to neni casto k videni.
To tak, aby se mi tady pak vysmival zurivej prezvykavec a navic coupecko uz v hlasovani bylo a mnohem lepcejsi nez mam ja
Evelyn píše:To tak, aby se mi tady pak vysmival zurivej prezvykavec a navic coupecko uz v hlasovani bylo a mnohem lepcejsi nez mam ja
mno tak se bude vysmivat Pres to se clovek muze prenest
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Ja davam hlas Fabosovi a jeho Honde - nezname se sice osobne ale vim ze jsme krajane ze sousednich ctvrti . Ale to neni ten hlavni dovod proc ma odeme hlas - upravenych Fabii (at uz vkusne ci nevkusne) je jako sra.ek ikdyz ta Bobikova se mi moc moc libi a nebyt Fabosovi Hondy tak ma urcite hlas Nakonec ale zvitezila Honda precejen Japonec mi je blizsi nez koncern VW...
Naposledy upravil(a) Venca146 dne 18 úno 2008 21:23, celkem upraveno 1 x.
Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Venca146 píše:Ja davam hlas Fabosovi a jeho Honde - nezname se sice osobne ale jsme krajane ze sousednich ctvrti . Obcas ho potkavam v Karline na Invalidovne . Ale to neni ten hlavni dovod proc mas hlas - upravenych Fabii (at uz vkusne ci nevkusne) je jako sra.ek ikdyz tato se mi moc moc libi a nebyt Fabosovi Hondy tak ma urcite hlas Nakonec ale zvitezila Honda precejen Japonec mi je blizsi nez koncern VW...
dobry den vy mate to auto co je v avatara nebylo by blizsi info nebo nejaky fotecky klidne pres sz v tom avataru vipada zajimave
sry za OT
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675