Auto týdne - 10.kolo - hlasování
Moderátor: Eiffel
Zdravim - jiste blizsi info by bylo. Fotky poslu na icq ok? Jinak taky se omlouvam za OT.matt píše:dobry den vy mate to auto co je v avatara nebylo by blizsi info nebo nejaky fotecky klidne pres sz v tom avataru vipada zajimaveVenca146 píše:Ja davam hlas Fabosovi a jeho Honde - nezname se sice osobne ale jsme krajane ze sousednich ctvrti . Obcas ho potkavam v Karline na Invalidovne . Ale to neni ten hlavni dovod proc mas hlas - upravenych Fabii (at uz vkusne ci nevkusne) je jako sra.ek ikdyz tato se mi moc moc libi a nebyt Fabosovi Hondy tak ma urcite hlas Nakonec ale zvitezila Honda precejen Japonec mi je blizsi nez koncern VW...
sry za OT
Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Cuore Sportivo
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Cuore Sportivo
Re: Auto týdne - 10.kolo - hlasování
ta fábka je dobrá
Až na ten motor. Ale stejnak má hlas.
Až na ten motor. Ale stejnak má hlas.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
Asi ho to hodně sere 50KW mno a co jako TO MILOSH vždyt tuning forum je nasraný krutejma kárama a nepřihlásej se mno uvidíme v lete když bude vše dodělanýv je to divnémilosh píše:Tak posli svoje ne? Vsichni maj plno kecu ale sami se neprihlasejinfinity píše:Auto tydne s 50 kw, to si delate kozy ne
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi
Fabka vypada dobre -to se musi nechat ale proc ze 68ps delat RS look nevim. Kazdopadne po stylingove strance to vypada hezky, jenom spatna motorizace. 50kw pri predjizdeni mohou byt osudnymi.milosh píše:Tak posli svoje ne? Vsichni maj plno kecu ale sami se neprihlasejinfinity píše:Auto tydne s 50 kw, to si delate kozy ne
Chapu, ze mate malo auto...az dodelam par drobnosti na aute a vyfotim, tak to klidne prihlasim....
2.0 Integra Type-R DC2 powered @ http://www.breker.cz - EBC brakes, Buddy Club, Hard Race, Blox, Energy Susp., Megan Racing, Hawk,...
http://www.bc-racing.cz - sportovní a závodní podvozky
pouze nevzdělanec nebo uplný pako může napsat takovejhle názor na někoho koho nezná nikdy neviděl... Prostě to nebudu řešit pro mě jsi hlupák tak akorát ty !!!bleach píše:mozna jsi hlupak a zijes v bluduAustin. píše:moje heslo: Japonec až nakonec !!! Takže pro mě Honda civic jasná volba
HONDA ...... The Power of Dreams
HONDA CIVIC 5g 1.5 66kw (90PS)
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
www.bazar.teplice-tuning.cz
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
Jn podle tvých posledních přispěvku to je pravdaAustin. píše:pouze nevzdělanec nebo uplný pako může napsat takovejhle názor na někoho koho nezná nikdy neviděl... Prostě to nebudu řešit pro mě jsi hlupák tak akorát ty !!!bleach píše:mozna jsi hlupak a zijes v bluduAustin. píše:moje heslo: Japonec až nakonec !!! Takže pro mě Honda civic jasná volba
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi
co je pravda ?Patrick13 píše:Jn podle tvých posledních přispěvku to je pravdaAustin. píše:pouze nevzdělanec nebo uplný pako může napsat takovejhle názor na někoho koho nezná nikdy neviděl... Prostě to nebudu řešit pro mě jsi hlupák tak akorát ty !!!bleach píše: mozna jsi hlupak a zijes v bludu
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
to co jsi řek o bleachoviAustin. píše:co je pravda ?Patrick13 píše:Jn podle tvých posledních přispěvku to je pravdaAustin. píše:pouze nevzdělanec nebo uplný pako může napsat takovejhle názor na někoho koho nezná nikdy neviděl... Prostě to nebudu řešit pro mě jsi hlupák tak akorát ty !!!
díky. že jsi mi dal za pravduPatrick13 píše:to co jsi řek o bleachoviAustin. píše:co je pravda ?Patrick13 píše: Jn podle tvých posledních přispěvku to je pravda
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
Myslim že ti to tady řekne každej druhejAustin. píše:díky. že jsi mi dal za pravduPatrick13 píše:to co jsi řek o bleachoviAustin. píše:co je pravda ?
Patrick13 píše:Myslim že ti to tady řekne každej druhejAustin. píše:díky. že jsi mi dal za pravduPatrick13 píše:to co jsi řek o bleachovi
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
hlas urcite pro fabosa.. jeho auti se mi libi a radsi bych si koupil 3 takovy, nez jednu fabii
jinak je to motor 1.5 VTEC-e (ekonom) a ma 66kW
4fabos: skoda, ze jsi nedal jiny fotky, videl jsem uz lepsi.. myslim z letnan.. a taky by to chtelo fotku airbrushe, ten je dokonalej
jinak je to motor 1.5 VTEC-e (ekonom) a ma 66kW
4fabos: skoda, ze jsi nedal jiny fotky, videl jsem uz lepsi.. myslim z letnan.. a taky by to chtelo fotku airbrushe, ten je dokonalej
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
Nezlobte se na mě, ale existují i lidi, kteří tuní od srdce a motorizace je v těchto případech na druhém místě.infinity píše:Fabka vypada dobre -to se musi nechat ale proc ze 68ps delat RS look nevim. Kazdopadne po stylingove strance to vypada hezky, jenom spatna motorizace. 50kw pri predjizdeni mohou byt osudnymi.milosh píše:Tak posli svoje ne? Vsichni maj plno kecu ale sami se neprihlasejinfinity píše:Auto tydne s 50 kw, to si delate kozy ne
Chapu, ze mate malo auto...az dodelam par drobnosti na aute a vyfotim, tak to klidne prihlasim....
Mám 4 Golfa, který má také pouze 50kW a jde mě u toho auta, aby pěkně vypadalo. Stejně se v Praze nedá jezdit rychle a nárazník je natotata rozflákaný. Někdy Vás nechápu, neustále kritizovat výkon auta
Nikdy nevíte proč to dělá a třebá má v garáži ještě Porsche.... na druhou stranu je to úplně jedno, protože někteří z Vás pomluví i to.
P.S.: Jakým výkonem se můžeš pochlubit ty, když tak hezky kritizuješ???
Mám ještě BMW M3 a má 360koní a věř mě jedno, pakliže tady bude fakt pěkný auto a bude mít i těch ušmudlaných 50kW, tak mu dám hlas, protože na tom ten člověk nechal ruce a dělal to s radostí. Toho já si cením mnohem více než neustálého polemyzování o výkonu.
Neber to osobně, je to jen můj názor a mrzí mě jak tady někteří reagují.
Koupím letní pneu 225/35 19" nebo 235/35 19"
2 LN: Napsal jsi to moc dobre, tady na foru a nejen zde, vseobecne na netu vetsina lidi ma plnou hubu kecu at uz na auta, zensky atd... ale sami se s nicim nepredvedou a jen kecaj a skryvaji se prave za tou identitou kde muzou vystupovat jako dospely a pritom jim treba neni ani 15.
- Hanzy
Tohle bych rek je receno hodne dobre ja sic si taky rypl kvuli tomu jestli to jeste uveze ale jak rikas je to delano s laskou k autu a je odvedeno spousta prace co z toho kdyz mas 300koni ale nic tvou zasluhou a pricinenim napadem a vlastni praci a na ceste jde videt hlavne jedno jak to auto vypada...
Uf Jeste, ze nepatrim ani mezi jednu jmenovanou skupinu a myslim, ze by zadny rozumny clovek na nejakym foru nemachroval s jeho skvelou pritelkyni - tady jde o jakysi muzsky boj kdo mel lepsi matros a chut porovnavat, ale ten kdo ma stabilne kvalitu tak mlci a tise se smeje.milosh píše:2 LN: Napsal jsi to moc dobre, tady na foru a nejen zde, vseobecne na netu vetsina lidi ma plnou hubu kecu at uz na auta, zensky atd... ale sami se s nicim nepredvedou a jen kecaj a skryvaji se prave za tou identitou kde muzou vystupovat jako dospely a pritom jim treba neni ani 15.
hanzy: Jde videt jenom jak vypada? Mozna z pohledu divaka/chodce ale kdyz nechas za sebou namachrovaneho majitele auta za 1-2mega, ktery se snazi udelat diru do podlahy, tak jdou videt i kysely obliceje.
L.N. ja se necim chlubit nepotrebuju asi nejsem ten typ, co si neco musi dokazovat na forech, ale abych tu nebyl za 15ti leteho ridice facka, jak nekdo narazi, tak rekneme neco okolo 5,5 kg/ps. preved si to jak chces.
Nekritizuju auta podle vykonu, moc dobre vim, ze vykon neni vse, ale jak jsem se zminil predtim, na jezedeni mi prijde 50 kw jako pomerne malo (pokud teda nejezdim jenom mesto), nedokazu si s tim predstavit jizdu v 5 lidech do kopce a jeste s audiem vzadu, nebo predjizdeni kamionu - z teto stranky mi prijdou podobna auta vcelku nebezpecna co se prakticnosti tyce - i kdybych one auto mel jakkoli rad...
Skoda, ze se u nas tuning dela vetsinou jenom na vzhled. Doufam, ze se v dalsim kole objevi i nejaky vykonove upravene auticko
2.0 Integra Type-R DC2 powered @ http://www.breker.cz - EBC brakes, Buddy Club, Hard Race, Blox, Energy Susp., Megan Racing, Hawk,...
Infinity, já tě celkem chápu, jenomže ty jsi si odpověděl na svoji první "blbou reakci" sám - (Auto tydne s 50 kw, to si delate kozy ne). Nikdy nevíš, zdali ten člověk například doopravdy nejezdí jen po městě nebo má v garáži střelu, kterou se potřebuje odreagovat atd atd. Třeba v tom hrajou roli i peníze, co ty víš??!!
Bohužel tě do té výše uvedené skupiny zařadit musím, protože jsi začal kritizovat výkon a přesně tak jak jsi psal, když máš 5,5 kg/ps (dle váhy do cca. 300koní), tak jsi právě měl být ten který přihlíží a směje se a nenapsat do fora takový nesmysl.
Já jsem dlouho jen přihlížel, ale už jsem prostě reagovat musel.
Tím co jsi napsal, jsi svým způsobem potvrdil, že jsi napsal totální nesmysl. Fakt se na mě nezlob, ale je to tak. Protiřečíš si.
P.S.: Lama - Plně s tebou souhlasím. I kdyby to auto mělo jen 30kW a bude hezčí a propracovanější, tak obdrží i odemne hlas.
Bohužel tě do té výše uvedené skupiny zařadit musím, protože jsi začal kritizovat výkon a přesně tak jak jsi psal, když máš 5,5 kg/ps (dle váhy do cca. 300koní), tak jsi právě měl být ten který přihlíží a směje se a nenapsat do fora takový nesmysl.
Já jsem dlouho jen přihlížel, ale už jsem prostě reagovat musel.
Tím co jsi napsal, jsi svým způsobem potvrdil, že jsi napsal totální nesmysl. Fakt se na mě nezlob, ale je to tak. Protiřečíš si.
P.S.: Lama - Plně s tebou souhlasím. I kdyby to auto mělo jen 30kW a bude hezčí a propracovanější, tak obdrží i odemne hlas.
Koupím letní pneu 225/35 19" nebo 235/35 19"
Nestojím za stejným názorem, že výkon je vše. Ale ať si o tom myslí kdo chce co chce, taky nejsem zastáncem tuningu na 1.2 Fabiích a 1.4 Golfech, aniž bych nyní chtěl někoho urazit.
A moc bych si přál, kdyby tu slovo tuning v budoucnu znamenalo totéž, co se již objevuje v německu nebo švédsku. Bohužel zde je to zatím opravdu přehlídka pouze plastů, které si každý může koupit v tuningshopu nacházejícím se na skoro každém druhém rohu, mrsknout auto někomu do dílny a za týden si pro něho přijet. Potom člověk přijede na sraz a vedle sebe stojí 10 identických Golfů pouze s rozdílnou barvou.
Nicméně považujte můj názor pouze jako jeden z mnoha, v tomto kole dávám hlas Fabii, jelikož je hezky decentně zpracováná, což se mi moc líbí
A moc bych si přál, kdyby tu slovo tuning v budoucnu znamenalo totéž, co se již objevuje v německu nebo švédsku. Bohužel zde je to zatím opravdu přehlídka pouze plastů, které si každý může koupit v tuningshopu nacházejícím se na skoro každém druhém rohu, mrsknout auto někomu do dílny a za týden si pro něho přijet. Potom člověk přijede na sraz a vedle sebe stojí 10 identických Golfů pouze s rozdílnou barvou.
Nicméně považujte můj názor pouze jako jeden z mnoha, v tomto kole dávám hlas Fabii, jelikož je hezky decentně zpracováná, což se mi moc líbí
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
A pochopí ho někdo takejch 80% lidí z tuning fora jsou teda podle tebe hlupáci???Rudi píše:hlupákem je ten, kdo nepochopí bleachekubi píše:Patrick13 píše:Myslim že ti to tady řekne každej druhej