jak na ventilky?
jak na ventilky?
Zdravím.Mám v plánu vyleštit si na kolech límec.Jsou to jednodílná BBSka,ale o to nejde.
Jde o to,že mi po sezutí pneumatik zůstaly na kolech nějakým způsobem připevněny ventilky.
Chtěl bych se zeptat,jakým způsobem je dostat z kola pryč?Z venku kola čouhá klasická gumová hadička
na konci s kovovým závitem a jakoby uvnitř kola,pod pneu je hadička zakončená gumovým rozšířením ve smyslu nýtu.
Poraďte mi prosím,jestli to půjde větší silou,nebo jestli je na o spešl fígl,jak na to?Děkuju
Jde o to,že mi po sezutí pneumatik zůstaly na kolech nějakým způsobem připevněny ventilky.
Chtěl bych se zeptat,jakým způsobem je dostat z kola pryč?Z venku kola čouhá klasická gumová hadička
na konci s kovovým závitem a jakoby uvnitř kola,pod pneu je hadička zakončená gumovým rozšířením ve smyslu nýtu.
Poraďte mi prosím,jestli to půjde větší silou,nebo jestli je na o spešl fígl,jak na to?Děkuju
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak na ventilky?
budto je zevnitř odřež, nebo tam kde se fouká vzduch vešroubuj kulatý pilník ten velký a vyrvi je. Taky jsem to tak nedávno dělal.Mněl jsem to zrovna poruce, šlo to lehceHemi.cz píše:Zdravím.Mám v plánu vyleštit si na kolech límec.Jsou to jednodílná BBSka,ale o to nejde.
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Uřízni to jinak na tom necháš rice a z nových ventilku budeš mít větší radost
I ♥ my Civic (Svinič) Coupe
♥ http://forum.honda-club.cz/garage.php?m ... le&CID=303 ♥
I ♥ JDM (Japanese Domestic Market)
♥ http://forum.honda-club.cz/garage.php?m ... le&CID=303 ♥
I ♥ JDM (Japanese Domestic Market)
Re: jak na ventilky?
urvat noví stojí 150kč 4ks teda aspon unás a na to neskrachuješ
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele: