Moto dement
Moderátor: Jardafox
Moto dement
Takovýhle dělaj motorkářum špatnou pověst http://www.youtube.com/watch?v=hOKBW-KANno
felicia 1.3MPI
www.skodaklubstitov.cz
www.skodaklubstitov.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moto dement
Vic podobnych frajeru potkam v autech ... a ridit to umel, jen by me zajimalo, ktery gumy mel, pac mu to furt klouzalo.
A u nas by uz mrtvej byl, jak jsem cetl. Sestrelit ze silnice. Proc ? Jed si, debile, aspon se nerozstrelis o moje auto a je klid.
A u nas by uz mrtvej byl, jak jsem cetl. Sestrelit ze silnice. Proc ? Jed si, debile, aspon se nerozstrelis o moje auto a je klid.
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen
A místo tvého auta,sejme třeba děckomeerecheck píše:Vic podobnych frajeru potkam v autech ... a ridit to umel, jen by me zajimalo, ktery gumy mel, pac mu to furt klouzalo.
felicia 1.3MPI
www.skodaklubstitov.cz
www.skodaklubstitov.cz
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Muj nazor: je to hazarder a blb.
Sestrelit ze silnice? Proc?? Strelit kulkou az v pripade, ze by me prejel, nebo mi rozbil auto.
Sestrelit ze silnice? Proc?? Strelit kulkou az v pripade, ze by me prejel, nebo mi rozbil auto.
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
-
- Kontaktovat uživatele:
Cista demagogie ... a presne na tomhle se posledni 2 roky snazi stavet novely zakonu. Jednou treba udelas chybu, zamachrujes, nevyjde to a nekoho sejmes. Zastrelis se uz ted, nebo az potom ? Je pravda, ze to je idiot, ale dobrej idiot. Kazdopadne na takovyhle v parte serem.Mexican píše:A místo tvého auta,sejme třeba děckomeerecheck píše:Vic podobnych frajeru potkam v autech ... a ridit to umel, jen by me zajimalo, ktery gumy mel, pac mu to furt klouzalo.
Naposledy upravil(a) meerecheck dne 20 úno 2008 13:33, celkem upraveno 1 x.
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen
Je to borec.Musi to byt adrenalin jak prase.Lepsi kdyz vidim takovyho frajera,kterej na motorce zvlada power slide a ma super prehled o doprave nez blbecky v patek a sobotu vecer jedouci po Braniku v tatovy Octavce kilopade.Na motorce aspon v 90% pripadu neohrozite ostatni ucastniky silnicniho provozu.
R33 GTST Mspec2 '97
JJ takovej menší Ghost rider mno jestli to náhodou není
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano závist Nemám usmolených 100 hadrů na motorku a řidičák ..NC píše:Zavist ? Tobe brani co, jezdit v plechovce s kuklou na kebuli ? Jinak samozrejme co jsi napsal je holy nesmysl, vetsine do ksichtu videt je.Ozzy_Vita píše:Kdyby šlo vidět motorkářům do ksichtu, tak takhle nejezdí... poserové..
Zapomeňte na to teplá voda holit se
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
ty jsi hustak teda...Mickael píše:Je to borec.Musi to byt adrenalin jak prase.Lepsi kdyz vidim takovyho frajera,kterej na motorce zvlada power slide a ma super prehled o doprave nez blbecky v patek a sobotu vecer jedouci po Braniku v tatovy Octavce kilopade.Na motorce aspon v 90% pripadu neohrozite ostatni ucastniky silnicniho provozu.
shampoo ma novej reg nebo co?