Auto týdne - 10.kolo - hlasování
Moderátor: Eiffel
Ajo tak dík žes mně to řekRudi píše:takovejch 60% lidí ho tu už dávno pochopil a nebál bych se říct, že včetně adminů, takže chyba bude asi u tebePatrick13 píše:A pochopí ho někdo takejch 80% lidí z tuning fora jsou teda podle tebe hlupáci???Rudi píše:hlupákem je ten, kdo nepochopí bleache
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi
když je pěkné auto se slabým motorem je kritizováno za motor od zastánců tuningu...
když je silné auto jen s motorem je kritizováno zastáncema stylingu že má jen výkon a chybí vzhled...
Když námrd auto s námrd motorem jsou kritizovaný za to že jezdí pomalu aby si to náhodou nepoškrábali...
asi se nikdy nikdo žádným autem nezavděčí všem že...
Podívám se na Fabii a líbí se mi, v té době kdy byla pořízená byla nebyla jiná možnost... Pokud si vzpomenu co bylo na výběr... Chci benzínovou Fabii ve výbavě ambiente se specialní edici... z benzínů na výběr 2,0 8V starej těžkej motor za který chtěj nehorázný peníze... potom 1,4 16V 74kW novinka... nehorázný peníze a navíc nevychytanej motor se spoustou reklamací... a pak 1,4MPi 50kW naprosto vychytanej motor s kterým není problém a každý ho umí opravit a vše se na něj sežene bez problémů... potom ještě 1,4 44kW, 1,2 47kW, 1,2 40kW....
mezi dieseli jde o model RS 1,9TDi (v té době novinka za nehoráznou palbu)
a motor 1,9TDi 47kW...
a 1,9SDi 47kW
v té době se tedy nabízelo 9 motorizací a 1,4MPi leží přesně uprostřed mezi nimi... a mezi benzínama taky a je to 3. nejsilnější motorizace....
když je silné auto jen s motorem je kritizováno zastáncema stylingu že má jen výkon a chybí vzhled...
Když námrd auto s námrd motorem jsou kritizovaný za to že jezdí pomalu aby si to náhodou nepoškrábali...
asi se nikdy nikdo žádným autem nezavděčí všem že...
Podívám se na Fabii a líbí se mi, v té době kdy byla pořízená byla nebyla jiná možnost... Pokud si vzpomenu co bylo na výběr... Chci benzínovou Fabii ve výbavě ambiente se specialní edici... z benzínů na výběr 2,0 8V starej těžkej motor za který chtěj nehorázný peníze... potom 1,4 16V 74kW novinka... nehorázný peníze a navíc nevychytanej motor se spoustou reklamací... a pak 1,4MPi 50kW naprosto vychytanej motor s kterým není problém a každý ho umí opravit a vše se na něj sežene bez problémů... potom ještě 1,4 44kW, 1,2 47kW, 1,2 40kW....
mezi dieseli jde o model RS 1,9TDi (v té době novinka za nehoráznou palbu)
a motor 1,9TDi 47kW...
a 1,9SDi 47kW
v té době se tedy nabízelo 9 motorizací a 1,4MPi leží přesně uprostřed mezi nimi... a mezi benzínama taky a je to 3. nejsilnější motorizace....
ach joPatrick13 píše:Ajo tak dík žes mně to řekRudi píše:takovejch 60% lidí ho tu už dávno pochopil a nebál bych se říct, že včetně adminů, takže chyba bude asi u tebePatrick13 píše:A pochopí ho někdo takejch 80% lidí z tuning fora jsou teda podle tebe hlupáci???
tady nejde o zadnyho nemce nebo japonce, ale ze to heslo je tady nejak uplne mimo
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
Re: Auto týdne - 10.kolo - hlasování
dete s tema citacema uz do prd*l* !!!!!
ja si nezacal
Lewis píše:Podívám se na Fabii a líbí se mi, v té době kdy byla pořízená byla nebyla jiná možnost... Pokud si vzpomenu co bylo na výběr... Chci benzínovou Fabii ve výbavě ambiente se specialní edici... z benzínů na výběr 2,0 8V starej těžkej motor za který chtěj nehorázný peníze... potom 1,4 16V 74kW novinka... nehorázný peníze a navíc nevychytanej motor se spoustou reklamací... a pak 1,4MPi 50kW naprosto vychytanej motor s kterým není problém a každý ho umí opravit a vše se na něj sežene bez problémů... potom ještě 1,4 44kW, 1,2 47kW, 1,2 40kW....
nechtěl jsem zasahovat,protože mi je fuk kdo má jak výkoné auto,to je jen o lidech a vztahu k autům.
ale tahleta čast mě rozsekala,to je zas hájení auta za každou cenu!!
to mi připomíná větu: To pravé peklo začíná při 5 500ot/min
Naposledy upravil(a) lefi dne 20 úno 2008 22:54, celkem upraveno 1 x.
Bobika
Nemohl bys dodat foto toho podsvícení přístrojovky?? PLS !!
Nemohl bys dodat foto toho podsvícení přístrojovky?? PLS !!
das Auto
lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
me na nem behem 3 let trikrat odesla lambda, takze zase tak vychytanej nebudeBALI píše:lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
takze ho 30let vychytavaj a furt stoji (stal) za hovnobleach píše:me na nem behem 3 let trikrat odesla lambda, takze zase tak vychytanej nebudeBALI píše:lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
Jinak jsem dal hlas Honde
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
ne, je dobrej, kdyz jsem fabi vezl do bazaru, skoro jsem plakal...
ja vim že je blok už z dob MBčka,ale zrovna 1,4MPI fakt vychytanej neni,to je snad "nejlínější" a nejnepovedenější motor od škodovky(taky poslední)BALI píše:lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
Já s tim jezdim docela dost často a je to fakt za trest,nemluvě o tom že hned po dvou měsících se vracela do servisu protože na nás zářila kontrolka motoru a cukalo to.Teď už se na to auto prdí takže postupem doby tam houpe volnoběh,cuka,rozjezdy s hodně plynem a.t.d.
A kamarádi,či jejich rodiny spíše,co zainvestoali do tohoto naprosto "vychytanyho motoru",tak maj dosti podobný skušenosti!
jediny s čim souhlasim,je to že ti to opravěj opravdu všude.(nebo maj snahu )
Jinak jsem rád že Lewis nepobavil jenom mě
Naposledy upravil(a) lefi dne 20 úno 2008 23:06, celkem upraveno 1 x.
nechápeš ironii?bleach píše:me na nem behem 3 let trikrat odesla lambda, takze zase tak vychytanej nebudeBALI píše:lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
piposuju svoje zkusenosti voe
Dovolim si říct, že 1/3 fabií má právě tento 30 let starej motor i když s mnoha technickými vymoženostmi posledních let... právě protože je 30 let starej nemá žádné mechanické závady a jedinými vadami, které se objevují jsou závady na elektroinstalaci dodanými z VW Group... to jsou právě ty technické vymoženosti... druhá 1/3 fabií je s motorem 1,2 12V a na poslední 1/3 fabií připadá zbytek motorů...
Moje zkušenosti jsou jen dobrý... jen benzín a vodu do ostřikovače...
pokud tady budeme rozepisovat osobní zkušenosti s motorama co máme a výčet závad tak bych si musel zarezervovat jednu celou stránku na Renault a druhou na Hyundai... S Hondou zkušenosti nemám...
Moje zkušenosti jsou jen dobrý... jen benzín a vodu do ostřikovače...
pokud tady budeme rozepisovat osobní zkušenosti s motorama co máme a výčet závad tak bych si musel zarezervovat jednu celou stránku na Renault a druhou na Hyundai... S Hondou zkušenosti nemám...
Tak dávám hlasl hondě .
Nissan 200sx black gold cca 200koní
Nissan Sunny 1,6i 12V
http://lovecke-potreby.unas.cz
http://www.zisk-tip.cz/index.php?option ... r&Itemid=2
Nissan Sunny 1,6i 12V
http://lovecke-potreby.unas.cz
http://www.zisk-tip.cz/index.php?option ... r&Itemid=2
na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum prostš jsem nad věcí
HONDA ...... The Power of Dreams
HONDA CIVIC 5g 1.5 66kw (90PS)
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
www.bazar.teplice-tuning.cz
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
dal sem hlas bobíkovi za RF fáboš mi to jistě odpustí.....
ja nikoho neurazim, kdzy je nekdo debil, tak mu to rict musimAustin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum prostš jsem nad věcí
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
delas jako kdyby tobe nechybela carka nad áMComb píše:Aspoň se nauč psat...Austin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum prostš jsem nad věcí
podpis odstraněn adminem. Ivan
fakt někdy obdivuju lidi co sem choděj. budou tady každýho chytat za slovo. Kdybych dělal vělký chyby v pravopise tak že to bude tlouc do očí tak to chápu ale tohle ??? slovo pže znamen protože kdyby jsi nevěděl a že občas někomu uteče háček nebo čárka... když jsme u toho u slova psát je dlouhé ááááááá. PANE NEOMYLNEJ !!!MComb píše:Aspoň se nauč psat...Austin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum prostš jsem nad věcí
HONDA ...... The Power of Dreams
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
www.honda-club.cz
www.teplice-tuning.cz
www.forum.honda-club.cz
Už ses vyplakal???Austin. píše:fakt někdy obdivuju lidi co sem choděj. budou tady každýho chytat za slovo. Kdybych dělal vělký chyby v pravopise tak že to bude tlouc do očí tak to chápu ale tohle ??? slovo pže znamen protože kdyby jsi nevěděl a že občas někomu uteče háček nebo čárka... když jsme u toho u slova psát je dlouhé ááááááá. PANE NEOMYLNEJ !!!MComb píše:Aspoň se nauč psat...Austin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum prostš jsem nad věcí
A ty se nauč taky psatPepezx píše:delas jako kdyby tobe nechybela carka nad áMComb píše:Aspoň se nauč psat...Austin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum prostš jsem nad věcí